8 site-uri web pentru a găsi cele mai bune cărți electronice de citit

8 site-uri web pentru a găsi cele mai bune cărți electronice de citit
⏱️ 5 min read

Am acoperit cititoarele de cărți electronice pentru Windows, Linux, macOS, iOS și Android, dar ceea ce ne trebuie într-adevăr este un loc unde să găsim cărți electronice bune de citit. Acest articol enumeră unele dintre cele mai bune locuri / site-uri web / aplicații pentru a găsi cărți electronice bune.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Google eBookstore

Google eBookstore este unul dintre primele locuri de verificat când căutați citiri bune. Acesta este un mare magazin de cărți online cu titluri de la editori de renume din toate genurile. Puteți găsi cele mai noi și cele mai bune cărți, precum și lucruri clasice veșnic verzi. Majoritatea cărților au un preț atașat, dar există și o secțiune gratuită. Dacă sunteți îngrijorat, aveți nevoie de un dispozitiv Android pentru a citi cărțile, nu vă faceți griji – le puteți citi pe multe dispozitive, inclusiv iPhone / iPad și computerul dvs. desktop. Unele cărți vin chiar și ca cărți audio.

2. Cele mai bine vândute Amazon

site-uri-best-ebooks-02-Amazon-best-sellers

Cele mai bine vândute Amazon este o altă imensă librărie online. Amazon este un loc deosebit de util dacă căutați lucruri de citit pe dispozitivul dvs. Kindle. De fapt, este unul dintre puținele locuri în care puteți găsi o mulțime de titluri în format Kindle. Există o selecție uriașă de genuri și autori – de la clasici la lucrări care nu sunt încă publicate. Dacă răsfoiți Amazon în sine, puteți găsi și multe alte cărți electronice pentru alte dispozitive.

3. Goodreads

site-uri web-best-ebooks-03-goodreads

Goodreads nu este un site numai pentru cărți electronice, dar are o secțiune remarcabilă pentru cărți electronice. Acestea oferă cărți electronice în diferite genuri și în diferite formate pentru diferite dispozitive, cum ar fi .iba (Apple iBooks), .azw (Amazon Kindle), .epub și .pdf. Au cadouri regulate, așa că dacă sunteți persistent (și norocos) puteți obține gratuit titluri minunate.

4. Cărți electronice

site-uri-best-ebooks-04-ebooks

presupun eBooks.com este cel mai mare site dedicat în special cărților electronice. Lansat în urmă cu aproape douăzeci de ani, acesta este unul dintre cele mai vechi site-uri de cărți electronice cu peste un milion de titluri de la autori diferiți în aproape orice gen disponibil. Formatele de cărți electronice sunt disponibile în diferite variante, dar cele mai multe cărți electronice vin cel puțin în cele mai populare formate, iar pentru cele mai populare dispozitive de cărți electronice sau, în cel mai rău caz, se poate citi pe ecran pe computer.

5. Proiectul Gutenberg

websites-best-ebooks-05-project-gutenberg

Proiectul Gutenberg este un alt site pentru a verifica dacă căutați cărți electronice de citit. Cu cele 57.000 de cărți electronice, cu siguranță nu este cel mai mare site, dar puteți găsi cărți cu adevărat valoroase acolo. Cărțile despre Proiectul Gutenberg aparțin domeniului public – majoritatea sunt cărți vechi cu drepturi de autor expirate, dar sunt incluse și clasice. Există o mulțime de cărți electronice în diferite limbi, precum franceză, spaniolă, rusă etc.

6. Deschideți cărți electronice

site-uri web-best-ebooks-06-open-books

În cazul extrem de puțin probabil că nu ați putut găsi lucruri bune pe site-urile anterioare, iată un alt site general de cărți electronice pentru a naviga. Deschideți cărți electronice este un parteneriat între Digital Public Library of America, New York Public Library și First Book, cu suport de conținut de la distribuitorul de cărți digitale Baker & Taylor și asistență pentru conectare de la Clever. Pentru a utiliza site-ul, trebuie să vă înregistrați, dar aceasta nu este o problemă uriașă dacă căutați serios cărți electronice de citit.

7. Oxford Owl

site-uri web-best-ebooks-07-Oxford-Owl

Majoritatea site-urilor până aici sunt site-uri generale de cărți electronice; oferă cărți electronice din diferite genuri. Dar dacă căutați cărți electronice pentru copilul dvs. în special, încercați Oxford Owl. Acest site are o selecție decentă de cărți electronice pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani. Cu doar 150 de cărți electronice, nu există o alegere foarte mare, dar titlurile sunt bune și, în plus, puteți căuta titluri pentru diferite grupe de vârstă. , niveluri, tipuri de carte etc.

8. LibriVox

websites-best-ebooks-08-librivox

Când vă gândiți la cărți electronice, de obicei vă gândiți la fișiere pe care le puteți citi, dar unele cărți electronice vin și sub formă audio, astfel încât să le puteți asculta. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a găsi cărți audio este LibriVox. Site-ul oferă cărți audio din domeniul public din întreaga lume. Cu toate acestea, fiți avertizat că calitatea înregistrării variază drastic, deci nu vă așteptați ca toate înregistrările să fie de calitate profesională.

Având la dispoziție listele menționate mai sus și un cititor de cărți electronice bun, nu veți avea probleme să găsiți aici o cantitate decentă de citiri bune. Unele dintre site-uri au milioane de titluri în baza lor de date, așa că sunt destul de sigur că veți petrece mult timp răsfoind ceea ce este disponibil.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x