8 VPN-uri eficiente pentru Android TV (gratuite sau cu plată)

Cele mai bune 8 VPN-uri pentru Android TV (gratuit și cu plată)
⏱️ 20 min read

În timpul navigării pe Internet, este important să aibă conexiune sigură și securizată. Din acest motiv, folosim VPN-urile.

Pentru a-ți facilita decizia legată de alegerea unui VPN de calitate, am pregătit o listă cu cele mai bune 8 VPN-uri pentru Android TV, atât gratuite cât și plătite.

În mod gratuit, aveți posibilitatea de a utiliza VPN-uri precum Windscribe, TunnelBear, sau Hide.me. Acestea oferă utilizatorilor conexiuni sigure, dar cu limitări de viteză, dată transfer sau numărul de servere la care puteți accesa.

În schimb, în urma achitării unui abonament, puteți accesa conexiuni cu o viteză și mai mare și opțiuni de securitate superioare. VPN-uri populare plătite sunt ExpressVPN, NordVPN sau Surfshark VPN.

În consecință, de asemenea, puteți avea acces la mai multe servere și opțiuni personalizate pentru a-ți optimiza experiența de navigare.

În conclusion, atât VPN-urile gratuite, cât și cele plătite, pot fi utile în a proteja confidențialitatea datelor dumneavoastră, astfel încât să îți poți naviga pe internet într-un mod sigur și securizat.

Deși există o lipsă de browsere web de calitate pe Android TV, acesta are VPN-uri de top și toate sunt optimizate pentru platforma TV. Nu trebuie să descărcați VPN pentru a le folosi pe Android TV. Aproape toate VPN-urile majore pot fi instalate prin Magazinul Play și funcționează foarte bine. În plus, VPN-urile rămân active în fundal și nu sunt distruse din cauza memoriei RAM scăzute. Aș spune că, dacă doriți să deblocați conținutul geo-restricționat sau să răsfoiți anumite aplicații în mod anonim, atunci ar trebui să vă uitați la cele mai bune VPN-uri pentru Android TV. Deci, pe această notă, să trecem prin listă.

Cele mai bune VPN-uri pentru Android TV (2022)

Aici, am selectat cele mai bune 8 VPN-uri pentru Android TV cu o combinație de servicii gratuite și plătite. Fiți siguri, securitatea tuturor VPN-urilor este de top și am pus un accent special pe confidențialitate înainte de a întocmi lista. Puteți face clic pe linkul de mai jos și puteți trece cu ușurință la VPN-ul corespunzător.

1. ProtonVPN

Dacă ești în căutarea celui mai bun VPN pentru Android TV care ți-l oferă date gratuite nerestricționate, viteză bună și un număr decent de servere în întreaga lume, atunci ProtonVPN ar fi cea mai bună recomandare a mea. Îl folosesc de ceva timp pe dispozitivul meu Android și după el lansare recentă pe Android TVM-am mutat complet la ProtonVPN.

Similar cu versiunea pentru smartphone, obțineți mai multe servere gratuite din 3 locații principale: SUA, Țările de Jos și Japonia. În afară de asta, din moment ce compania este cu sediul in Elvetia, este protejat de legile stricte ale UE privind confidențialitatea.

Ca să nu mai vorbim, ProtonVPN și-a deschis recent instrumentul VPN, făcându-l unul dintre cele mai de încredere VPN-uri de acolo. Singurul dezavantaj este că trebuie să vă creați un cont, dar nu vă faceți griji, ProtonVPN nu are o politică de înregistrare și nu partajează date cu terți, chiar și pentru utilizatorii gratuiti. Așadar, pentru a fi clar, ProtonVPN oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă face experiența Android TV grozavă, cu securitate neclintită și protecție completă a confidențialității.

Instalare: ProtonVPN (GratuitOferă achiziții în aplicație)

2. Scrib de vânt

Windscribe este un alt VPN grozav pentru Android TV pe care ar trebui să îl utilizați dacă doriți conectivitate de mare viteză gratuită. Spre deosebire de ProtonVPN, nu oferă date nelimitate, dar oferă o cantitate considerabilă 10 GB permis de date și acces la mai mult de 10 țări din întreaga lume. Cred că este destul de rezonabil, deoarece ai acces la servere VPN de mare viteză fără prea multă accelerare a vitezei.

Cele mai bune VPN-uri pentru Android TV (2021)

Cu toate acestea, rețineți că va trebui să vă creați un cont Windscribe pentru a utiliza serviciul gratuit. Acestea fiind spuse, Windscribe susține că nu înregistrează activitatea utilizatorului oricum pentru utilizatorii gratuiti și premium, așa că este grozav.

In ceea ce priveste tara de origine, Windscribe este cu sediul in Canada ceea ce este destul de cool în ceea ce privește legile privind confidențialitatea. Ca să nu mai vorbim, dacă doriți să vă alegeți propriul protocol VPN, cum ar fi OpenVPN, IKEv2 și SOCKS5, puteți cu Windscride. Una peste alta, dacă sunteți în căutarea unui VPN gratuit pentru Android TV, atunci Windscribe este o alegere bună.

Instalare: Wind Scribe (GratuitOferă achiziții în aplicație)

3. Acces privat la internet (PIA)

Private Internet Access, unul dintre cele mai vechi VPN-uri, are un nume respectabil în industria VPN pentru protejarea confidențialității utilizatorilor timp de un deceniu. Și partea cea mai bună este că este disponibil oficial pe platforma Android TV. Vă rugăm să rețineți că, spre deosebire de ProtonVPN și Windscrive, PIA este un serviciu VPN complet plătit și nu oferă un nivel gratuit limitat.

Cele mai bune VPN-uri pentru Android TV (2021)

Când vine vorba de securitate, VPN-ul nu a înregistrat încălcări majore în trecut și a implementat în mod constant diferite protocoale de securitate pentru a-și proteja peste 3.000 de servere. Utilizează cele mai avansate două protocoale de securitate, OpenVPN și L2TP/IPSec pentru a vă proteja traficul de internet. În afară de asta, PIA are opțiuni pentru criptarea AES pe 128 și 256 biți care pot fi selectate în funcție de cerințele dvs. de performanță.

De asemenea, PIA vă permite să vă conectați la 10 dispozitive fără nicio reducere a vitezei. Singurul dezavantaj pentru unii utilizatori ar putea fi că compania are sediul în SUA și se supune legilor SUA.. Oricum, dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN premium pentru a vă proteja confidențialitatea pe Android TV, cu siguranță ar trebui să aruncați o privire la PIA. Rețineți că este puțin mai ieftin decât alte VPN-uri premium de pe piață.

Instalare: Mazăre (Începând de la 3,33 USD/lună cu planul anual)

4. NordVPN

În ciuda încălcării NordVPN din 2019, este încă printre cele mai bune servicii VPN, deoarece hackerul nu a putut accesa istoricul de navigare al utilizatorului, deoarece nu înregistrează acele date în primul rând. Deci, dacă doriți să utilizați NordVPN pe Android TV, îl puteți instala din Play Store.

Cele mai bune VPN-uri pentru Android TV (2021)

În primul rând, este un serviciu plătit și nu are un nivel gratuit precum PIA. primesti securitate standard în industrie și protecții de confidențialitate pentru a vă proteja împotriva tuturor tipurilor de atacuri sofisticate. În cele din urmă, compania are sediul în Panama, ceea ce înseamnă că SUA și alte țări nu vor avea jurisdicție pentru a obține datele dumneavoastră.

Ceea ce îmi place la NordVPN este că oferă o viteză de internet destul de mare datorită locațiilor serverelor sale din întreaga lume. În continuare, compania rulează peste 5446 de servere la distanță în 59 de țări, cu cel mai mare număr de servere situate în Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Țările de Jos, Germania și multe altele. Practic, nu veți avea probleme de streaming în timp ce deblocați conținutul Netflix din altă regiune.

Instalare: NordVPN (Începând de la 4,92 USD/lună cu planul anual)

5. Hotspot Shield

Dacă doriți un VPN gratuit pentru Android TV care oferă date nelimitate atunci HotSpot Shield este ceea ce ai nevoie. Spre deosebire de alte VPN-uri gratuite, nu se accelerează și serverele sunt mereu în funcțiune, ceea ce înseamnă performanță excelentă. Cu toate acestea, rețineți că, cu serviciul gratuit, aveți doar servere din regiunea SUA, ceea ce ar putea fi o dezamăgire pentru unii.

Cele mai bune VPN-uri pentru Android TV (2021)

Cu toate acestea, cea mai bună parte a Hotspot Shield este că oferă același nivel de confidențialitate și caracteristici de securitate pentru utilizatorii de bază și premium. În plus, Hotspot Shield respectă politica sa strictă „Fără păstrare a jurnalelor”. care împiedică colectarea datelor din activitățile online ale utilizatorilor.

Aș spune că, deoarece Hotspot Shield oferă date nelimitate și SUA ca server principal, răspunde majorității nevoilor utilizatorilor. Una peste alta, Hotspot Shield este o aplicație VPN gratuită excelentă pentru Android TV și ar trebui să o încercați. Ca să nu uităm, VPN-ul este cu sediul in Elvetia ceea ce înseamnă că confidențialitatea dvs. este bine protejată.

Instalare: Hotspot Shield (Gratuitoferă achiziții în aplicație)

6. cyberghost

CyberGhost este un alt VPN premium pentru Android TV care concurează cu adevărat cu PIA și NordVPN în ceea ce privește serverele și acoperirea regională. Are peste 6000 de servere distribuit în 88 de țări din întreaga lume. Este mai mult decât cele 5.000 de servere NordVPN și este pur și simplu grozav. De asemenea, puteți partaja rețeaua VPN cu alte 6 dispozitive, pe lângă televizorul dvs. Android, fără nicio reducere a vitezei.

Cele mai bune 8 VPN-uri pentru Android TV (gratuit și cu plată)

Următorul, CyberGhost are sediul în România, care respectă legile UE privind confidențialitatea și respinge politica de păstrare a datelor. Tot ceea ce înseamnă este că datele dumneavoastră nu vor fi reținute pentru conformitatea viitoare de către niciun regulament sau guvern. De asemenea, în ceea ce privește securitatea, obțineți suport pentru protocoalele OpenVPN, L2TP-IPsec și PPTP cu comutare automată și criptare pe 256 de biți.

Luând în considerare toate lucrurile, CyberGhost pare un VPN grozav pentru Android TV și, dacă doriți, viteza de top pe Android TV cu ajutorul unei securități puternice, CyberGhost are foarte mult sens.

Instalare:CyberGhost(Începând de la 3,99 USD/lună cu planul anual)

7. Avast SecureLine VPN

Dacă sunteți îngrijorat de securitatea și confidențialitatea dvs. online în timp ce utilizați Android TV, puteți opta pentru Avast SecureLine VPN. Avast este un important furnizor de antivirus și oferă doar planuri plătite pentru utilizatorii Android TV care doresc protecție îmbunătățită. În cazul în care doriți să testați serviciul VPN înainte de a-l cumpăra, o puteți face cu dvs 7 zile de încercare gratuită.

Cele mai bune 8 VPN-uri pentru Android TV (gratuit și cu plată)

Pe lângă tunelarea rețelei, VPN-ul de asemenea vă protejează de hackeri și exploatările rău intenționate în timp ce navigați pe internet, în cazul în care doriți să utilizați Chrome pe Android TV. Pe scurt, VPN SecureLine de la Avast este o aplicație bazată pe securitate pentru Android TV și o puteți arunca o privire.

Instalare: Avast SecureLine VPN (Probă gratuită timp de 7 zilePlanul plătit începe de la 0,99 USD/lună cu plan anual)

8.IPVanish

Dacă doriți un VPN premium doar pentru a vă ascunde identitatea în timp ce transmiteți conținut online pe Android TV, IPVanish este VPN-ul perfect pe care îl puteți alege. Are peste 1300 de servere anonime distribuite în 55 de țări Ele oferă performanțe excelente și timp de nefuncționare zero.

Cele mai bune 8 VPN-uri pentru Android TV (gratuit și cu plată)

În ceea ce privește securitatea, IPVanish a implementat Criptare pe 256 de biți și puteți alege protocolul preferat dintre IKEv2, OpenVPN (TCP și UDP), L2TP și PPTP și multe altele. Aș spune că alegeți protocolul OpenVPN pentru protecție și performanță maximă.

În plus, acest VPN permite tunel de rețea pe 10 dispozitive inclusiv Android TV și poate fi foarte util dacă aveți o familie și doriți să vă împărtășiți conexiunea privată. Strict spus, IPVanish este un VPN solid pentru Android TV și îl puteți încerca pentru protecția sa cuprinzătoare.

Instalare:IPVanish(Începând de la 6,49 USD/lună cu planul anual)

Întrebări frecvente

Î. Există un VPN gratuit cu date nelimitate?

Da, există mai multe servicii VPN care oferă date nelimitate, cum ar fi ProtonVPN și Hotspot Shield. Cu toate acestea, veți obține o viteză mai mică a internetului sau opțiuni limitate de server.

Î. Este ilegal să vizionați Netflix cu un VPN?

Nu, nu este ilegal să vizionați Netflix cu un VPN.

Î. Cum să descărcați un VPN pe un Android TV Box?

Puteți urma ghidul nostru despre cum să descărcați aplicații pe Android TV. Procesul este similar și pentru VPN și Android TV Box.

Î. Va încetini un VPN viteza de streaming prin Android TV Box?

Dacă utilizați un serviciu VPN gratuit, este posibil să aveți o viteză de streaming mai mică în timp ce utilizați un VPN pe Android TV Box. Ar trebui să optați pentru planul plătit dacă doriți o viteză de internet nerestricționată.

Î. Îmi pot folosi VPN-ul pe alte dispozitive?

Da, puteți utiliza cele mai importante VPN-uri pe diferite dispozitive și platforme, inclusiv Android, iOS, Windows, macOS, Android TV, Linux și multe altele.

Î. Pot folosi un VPN gratuit pentru Netflix?

Da, puteți folosi un VPN gratuit pentru Netflix, dar viteza dvs. de internet nu va fi la fel de bună. ProtonVPN oferă date nelimitate, în timp ce Windscribe oferă 10 GB de date pentru o lună.

Î. Sunt VPN-urile gratuite chiar sigure? Îmi puteți ascunde activitățile de ISP-ul meu?

Dacă utilizați un VPN de la o companie de încredere precum Proton și TunnelBear, atunci este sigur să utilizați serviciile VPN gratuite. Și da, vă ascunde activitățile de la ISP.

Î. Poate furnizorul meu de internet să-mi vadă VPN-ul?

Da, ISP-ul dvs. poate vedea că utilizați un VPN, dar nu poate verifica ce site-uri web vizitați sau ce date transferați.

Î. Este VPN-ul sigur pentru servicii bancare online?

Dacă utilizați VPN-uri plătite de la companii importante care nu au o politică de înregistrare zero, atunci este mai sigur să utilizați VPN-uri pentru servicii bancare online.

Î. Poate Netflix să detecteze VPN-ul?

Da, Netflix poate detecta VPN-urile, dar VPN-urile folosesc în mod regulat noi modalități de a ocoli instrumentele de detectare.

Î. VPN-ul blochează Chromecastul?

Nu, VPN nu blochează Chromecastul.

Lista cu Android TV care acceptă VPN

Următoarea listă arată televizoarele populare care acceptă VPN-urile menționate în această listă. Lista nu este exhaustivă și este aici doar în scop ilustrativ.

MARCA numele modelului mărimea
Marq (flip chart) 43 martieAAUHDM 43
43 martieAAFHDM 43
32 martie AAHDM 32
Marq 65SAUHD Saizeci si cinci
Marq 49SAUHD 48,5
32 martie VNSSHDM 32
Marq 49SAUHD/49SAHD-Negru 49
aconatic Aconatic 32HS521AN 32
Aconatic 43HS521AN 43
Aconatic 55RS543AN 55
Aconatic 55US300AN 55
Aconati c65RS543AN Saizeci si cinci
iFFALCON iFFALCON 40F2A 40
iFFALCON 32F2A 32
iFFALCON 49F2A 49
iFFALCON 75H2A 75
iFFALCON 55K2A 55
iFFALCON 65K2A Saizeci si cinci
iFFALCON 65V2A Saizeci si cinci
IFALCON 65K71 Saizeci si cinci
IFALCON 55H71 55
iFALCON 65H71 Saizeci si cinci
IFALCON 43K31 43
IFALCON 50K31 cincizeci
IFALCON 55K31 55
Lloyd Lloyd 32HS301B 32
Lloyd 43FS301B 43
Lloyd 43US900B 43
Lloyd 55US900B 55
Lloyd GL32H0B0ZS 32
Lloyd L32HS670A 32
Micromax Micromax L32CANVAS4 32
Micromax L32TA6445HD 32
Micromax L40TA6445FHD 40
Micromax L43TA7000UHD 43
Micromax L55TA7001UHD 55
ALE MELE MEU L40M5-5AIN 40
MEU L32M5-AL 32
MEU L43M5-AN 43
MEU L43M4-4AIN 43
MEU L50M5-5AIN cincizeci
MI L55M6-EQG 55
L32M6-EI al meu 32
MEU L55M4-4XINA 55
MEU L65M5-5FARA Saizeci si cinci
L49M5-AN al meu 49
L32M5-AN al meu 32
L43M5-AI al meu 43
L32M5-AI al meu 32
L40M6-EI al meu 40
L75M6-ESG al meu 75
panasonic Panasonic TH-65HX700DX Saizeci si cinci
Panasonic TH-55HX700DX 55
Panasonic TH-43HX700DX 43
Panasonic TH-55HX635DX 55
Panasonic TH-43HX635DX 43
Panasonic TH-43HX625DX 43
Panasonic TH-58HX450 58
Panasonic TH-50HX450 cincizeci
Panasonic TH-65GX655DX Saizeci si cinci
Panasonic TH-55GX655DX 55
Panasonic TH-49GX655DX 49
Panasonic TH-43GX655DX 43
Sanyo Sanyo XT-43A081U 43
Sanyo XT-49A081U 49
Sanyo XT-55A081U 55
Sanyo XT-65A081U Saizeci si cinci
Sanyo XT-43UHD4S 43
Sanyo XT-50UHD4S cincizeci
Sanyo XT-55UHD4S 55
Sanyo XT-65UHD4S Saizeci si cinci
Sanyo XT-43FHD4S 43
Sanyo XT-32RHD4S 32
sony Sony KD-55X7400H 55
Sony KDL-49W800G 49
Sony KDL-43W800G 43
Sony KD-55X9500G 55
Sony KD-49X8000H 49
Sony KD-55X8000H 55
Sony KD-43X8000G 43
Sony KD-49X7500H 49
Sony KD-65A8F Saizeci si cinci
Sony KD-55A8G 55
Sony KD-55X8000G 55
sony kd-65x9300e Saizeci si cinci
Sony KD-65A8G Saizeci si cinci
Sony KD-55X9300E 55
Sony KD-65X8000H Saizeci si cinci
Sony KD-65A9F Saizeci si cinci
Sony KD-65X9500E Saizeci si cinci
Sony KD-55A8F 55
Sony KD-75X8500F 75
Sony KD-65A9G Saizeci si cinci
sonykd-55x7500f 55
sony kdl-43w800f 43
Sony KD-49X8000G 49
Sony KD-55X8500G 55
Sony KD-43X7500F 43
Sony KD-65X8000G Saizeci si cinci
Sony KD-49X8500F 49
Sony KD-43X8500F 43
sony kdl-49w800f 49
sony kd-43x8200e 43
Sony KDL-43W800D 43
Sony KD-65X9500G Saizeci si cinci
Sony KD-75X8000H 75
Sony KD-55X9000E 55
sony kd-49x9000e 49
Sony KD-55X9500E 55
Sony KD-65X9000E Saizeci si cinci
Sony KD-55X9000F 55
Sony KD-65X7500F Saizeci si cinci
sony kd-49x8200e 49
sony kd-65x9000f Saizeci si cinci
Sony KD-55X8500F 55
Sony KD-55A9F 55
Sony KD-55A1 55
Sony KD-65A1 Saizeci si cinci
Sony KD-49X7500F 49
Sony KD-55A9G 55
Sony KD-85X8000H 85
Sony 43X7400H 43
Sony 55X7500H 55
Sony 43X7500H 43
Sony 65X7400H Saizeci si cinci
TCL TCL50C715 cincizeci
TCL 32S65A 32
TCL55C715 55
TCL L65C2US Saizeci si cinci
TCL55P715 55
TCL L55C2US 55
TCL 65P8 Saizeci si cinci
TCL 43P8 43
TCL 43S6500FS 43
TCL 85P8M 85
TCL 32S6500S 32
TCL65P715 Saizeci si cinci
TCL 55P2MUS 55
TCL L55P2MUS 55
TCL 43P8B 43
TCL 43P715 43
TCL55C815 55
TCL 50P715 cincizeci
TCL 65P2MUS Saizeci si cinci
TCL L65P2MUS Saizeci si cinci
TCL 55P8E 55
TCL 55P8 55
TCL 49S6500S 49
TCL 65P8E Saizeci si cinci
TCL 65C6 Saizeci si cinci
TCL75P715 75
TCL 55P8S 55
TCL65X4US Saizeci si cinci
TCL 50P8E cincizeci
TCL65C715 Saizeci si cinci
TCL 50P8 cincizeci
TCL75C815 75
TCL 55C8 55
TCL 40S6500 40
TCL 43P8E 43
iFFALCON (de la TCL) IFALCON 43K61 43
IFALCON 50K61 cincizeci
iFFALCON 32F2A 32
IFALCON 55K61 55
IFALCON 43K31 43
IFALCON 55K31 55
IFALCON 55H71 55
iFFALCON 43F2A 43
IFALCON 55K71 55
iFALCON 43K71 43
iFFALCON 40F2A 40
iFFALCON 65K3A Saizeci si cinci
iFFALCON 65V2A Saizeci si cinci
iFFALCON 55K3A 55
iFFALCON 65K2A Saizeci si cinci
iFFALCON 55K2A 55
iFFALCON 75H2A 75
IFALCON 65K31 Saizeci si cinci
IFALCON 65K71 Saizeci si cinci
IFALCON 50K31 cincizeci
iFFALCON 49F2A 49
iFALCON 65H71 Saizeci si cinci
VU VU 43US 43
VU 32US 32
VU 55 PM 55
VU 50 PM cincizeci
VU 43GA 43
VU 55UT 55
VU 85QPX 85
VU 65PM Saizeci si cinci
VU 50UT cincizeci
VU 32GA 32
VU 43 PM 43
VU 43CA 43
VU 43UA 43
VU 43UT 43
VU 55-OA 55
VU 43-OA 43
VU 65UT Saizeci si cinci
VU 50-OA cincizeci
VU 43 OA 43
VU 43 OA-V1 43
VU 55-OA 55
VU 55-OA V1 55
VU 50CA cincizeci
VU 55CA 55
VU OAUHD75 75
hisense Hisense 43A71F 43
Hisense 55A71F 55
Hisense 55A73F 55
Hisense 40A56E 40
Hisense 32A56E 32
Hisense 50A71F cincizeci
Hisense 65U7QF Saizeci si cinci
Haier Haier LE43K6600UGA 43
Haier LE40K6600GA 40
Haier LE43K6600GA 43
Haier LE50K6600HQGA cincizeci
Haier LE32K6600GA 32
Haier LE55U6900HQGA 55
Haier LE65S8000EGA Saizeci si cinci
Haier LE50U6900HQGA cincizeci
Haier LE32W2000 32
Haier LE55U6500UAG 55
Haier LE50F9000UAP cincizeci
Haier LE55K6600HQGA 55
Haier LE65U6500UAG Saizeci si cinci
Haier LE65U6900HQGA Saizeci si cinci
infinit Infinix 43×1 43
Infinix 32×1 32
Kodak Kodak 50CA7077 cincizeci
Kodak 65CA0101 Saizeci si cinci
Kodak 32HDX7XPRO 32
Kodak 43CA2022 43
Kodak 55CA0909 55
Kodak 43UHDX7XPRO 43
Kodak 55UHDX7XPRO 55
Kodak 40FHDX7XPRO 40
Kodak 43FHDX7XPRO 43
Kodak 32HDXSMART 32
Kodak 32HDXSMART V1 32
Kodak 32HDXSMART 32
Kodak 55UHDXSMART 55
Kodak 40FHDXSMART 40
Kodak 40FHDXSMART V1 40
motorola Motorola 55SAUHDMQ 55
Motorola 55SAUHDMG 55
Motorola 43SAUHDMQ 43
Motorola 43SAFHDM 43
Motorola 43SAUHDMG 43
Motorola 65SAUHDM Saizeci si cinci
Motorola 40SAFHDME 40
Motorola 55SAUHDM 55
Motorola 32SAHDME 32
Motorola 32SAFHDM 32
Motorola 50SAUHDM cincizeci
Motorola 43SAUHDM 43
Motorola 50SAUHDMQ cincizeci
Motorola 75SAUHDM 75
nokia Nokia 43TAFHDN 43
Nokia 32TAHDN 32
Nokia 43TAUHDN 43
Nokia 50TAUHDN cincizeci
Nokia 55TAUHDN 55
Nokia 65TAUHDN Saizeci si cinci
Nokia 43CAUHDN 43
Nokia 55CAUHDN 55
Nokia 65CAUHDN Saizeci si cinci
oneplus OnePlus 43FA0A00 43
OnePlus 32HA0A00 32
OnePlus 55Q1IN-1 55
OnePlus 55Q1IN 55
OnePlus 55UA0A00 55
Phillips Philips 58PUT6604 58
Philips 50PUT6604 cincizeci
Philips 43PUT7791 43
Adevaratul eu Realme RMV2004 43
Realme RMV2005 cincizeci
redmi Redmi L50M6-RA cincizeci
Redmi L55M6-RA 55
Redmi L65M6-RA Saizeci si cinci
thomson Thomson 43TH6000 43
Thomson 50TH1000 cincizeci
Thomson 40M4099 40
Thomson 40M4099 PRO 40
Thomson 32M3277 PRO 32
Thomson 43TH0099 43
Thomson 43TH6000_UD9 43
Thomson 32PATH0011 32
Thomson 50OATHPRO1212 cincizeci
Thomson 55 OATH PRO 0101 55
Thomson 43 OATH PRO 2000 43
Thomson 43PATH4545 43
Thomson 55PATH5050 55
Thomson 65 OATHPRO 2020 Saizeci si cinci
Thomson 40PATH7777 40
Thomson 32PATH0011BL 32
Thomson 50PATH1010 cincizeci
Thomson 43PATH0009 43
Thomson 75 OATHPRO2121 75
Thomson 43 JURĂMÂNT 1000 43
Thomson 49 jurământ 9000 49
Thomson 32M3277 32
Thomson 55TH1000 55
Toshiba Toshiba 32L5050 32
Toshiba 55U5050 55
Toshiba 43L5050 43

Utilizați cel mai bun VPN gratuit pentru Android TV

Acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru Android TV pe care le puteți instala pe Android TV și debloca conținut în aplicațiile geo-restricționate. După cum am menționat mai devreme, înainte ca ProtonVPN să vină pe Android TV, foloseam Windscribe și a funcționat bine. În funcție de preferințele dvs., puteți alege un VPN la alegere și îl puteți obține imediat. Oricum, asta e tot de la noi. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune aplicații Android TV, urmați articolul nostru cu link. Și dacă aveți întrebări, trimiteți-le în secțiunea de comentarii de mai jos.

Deși lipsesc browsere web de calitate pentru Android TV, utilizatorii pot accesa cele mai bune VPN-uri pentru a debloca conținutul geo-restricționat și pentru a naviga anonim în aplicații. În plus, aproape toate VPN-urile majore pot fi instalate prin Magazinul Play și funcționează bine pe platforma TV. Cele mai bune VPN-uri de pe piață includ ProtonVPN, Windscribe, Private Internet Access, NordVPN, Hotspot Shield, CyberGhost și Avast SecureLine VPN, fiecare fiind optimizat pentru platforma Android TV și oferind funcții de securitate puternice și confidențialitate maximă.
“Noi suntem într-o lume în continuă evoluție tehnologică, unde inovația și creativitatea sunt la ordinea zilei. Vă mulțumim că ați ales să citiți blogul nostru și sperăm că am reușit să vă ținem alături în această călătorie a descoperirilor și inovațiilor. Încurajăm feedback-ul și sugestiile dvs., deoarece acesta este un proces continuu de învățare și îmbunătățire. Până data viitoare, să fim în contact și să ne bucurăm împreună de minunile tehnologiei!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x