9 aplicații gratuite pentru pedometru și contor de pași pentru Android

9 aplicații gratuite pentru pedometru și contor de pași pentru Android
⏱️ 7 min read

Aplicațiile de contor de pași (sau pedometre) se combină cu ceasuri inteligente, benzi de fitness și, bineînțeles, telefonul dvs. pentru a vă ajuta să vă urmăriți starea de sănătate. Stabilindu-vă obiective zilnice, configurând un tracker de activitate și alte caracteristici în aceste aplicații, vă puteți atinge obiectivele de a pierde în greutate sau, mai general, doar pentru a vă simți mai sănătos. Am adunat cele mai bune aplicații pentru podometru Android pe care le puteți folosi gratuit. Multe dintre acestea au plătit moduri „premium” care deblochează mai multe funcții, dar le-am ales pe baza a ceea ce puteți utiliza în versiunile gratuite.

1. Aplicația Adidas Running (Runtastic)

Fost cunoscut sub numele de Runtastic, această aplicație care rulează a fost un astfel de succes încât Adidas a cumpărat-o în 2015, apoi a redenumit-o în aplicația oficială de rulare Adidas în 2019. Deci, care este marea afacere?

Există, desigur, urmărirea în timp real, tabloul de bord informativ și stabilirea obiectivelor personale la care v-ați aștepta, dar chiar prosperă cu caracteristicile comunității. Prietenii tăi pot fi înștiințați când alergi și îți pot trimite urale și mesaje motivaționale personalizate. Există competiții, evenimente și clasamente în care vă puteți implica și prin intermediul aplicației.

Aceasta funcționează cu toate produsele portabile obișnuite, Android Wear și Garmin, printre altele. Și pentru cea mai de nișă caracteristică dintre toate, puteți urmări cât de mult ați alergat într-o anumită pereche de treninguri, apoi primiți o notificare când este timpul să obțineți o nouă pereche (cu plasarea obligatorie a produsului Adidas, desigur).

2. Google Fit

Aplicația oficială pedometru Google poate fi utilizată pentru a se sincroniza cu alte câteva aplicații din această listă, dar există șanse mari să găsiți tot ce aveți nevoie chiar aici.

Aplicații gratuite Android Pedometer Google Fit

Google Fit vă urmărește pașii și vă monitorizează ritmul cardiac într-o interfață minimă de proiectare a materialelor. De fiecare dată când faceți o plimbare sau alergați, puteți accesa statistici în timp real pentru a obține o perspectivă mai detaliată asupra modului în care vă descurcați și puteți seta obiective zilnice care să se adapteze dinamic la progresul dvs.

De asemenea, vine cu sfaturi de bază pentru antrenamentul de fitness, deși alte aplicații terțe sunt mai robuste în acest domeniu. Totuși, nu este o problemă, deoarece probabil puteți sincroniza Google Fit cu ei!

3. Zombi, fugi!

Ce modalitate mai bună de a te motiva să arzi acele calorii decât convingându-te că viața ta depinde de ea? Zombi, fugi! este un veteran pe măsură ce aplicațiile Android merg și a forțat peste un milion de utilizatori să se scufunde în povestea sa care provoacă fitness.

best-android-pedometer-step-counter-apps-zombies-run

Conectați-vă căștile și urmați instrucțiunile în timp ce faceți jogging în diferite misiuni într-o lume post-apocaliptică depășită de morții înfiorători. Este un motivator excelent pentru cei care doresc un pic de narativ cu regimul lor de fitness.

4. Argus

Trecând cu mult dincolo de sarcina de a vă număra pur și simplu pașii, Argus este una dintre cele mai cuprinzătoare aplicații „Wellness” din jur. Este un tracker de activitate, sigur, dar și pachete într-un contor de calorii, un monitor al ciclului de somn, un ghid de exerciții, chiar și un scaner de coduri de bare, pentru a vă ajuta să vă urmăriți aportul nutrițional.

android-pedometer-step-counter-apps-argus

Ceea ce, probabil, lui Argus îi lipsește în profunzime în zona contorului de pași, îl compensează mai mult decât în ​​lățime. Cât de mult vă plimbați nu este ceva care vă va asigura o bună sănătate în mod izolat, iar în Argus aveți toate celelalte domenii importante care vă vor ajuta să vă mențineți un stil de viață sănătos.

5. Pedometru

Numele succint Pedometru este o aplicație gratuită, acceptată de anunțuri, care nu împiedică achizițiile în aplicație. Ceea ce vezi este ceea ce primești. Are sortimentul obișnuit de contoare de pași, calorii arse, timpii de mers și urmărirea vitezei și afișează informațiile dvs. de mers pe termen lung într-un grafic convenabil. De asemenea, folosește sexul și greutatea pentru a vă face o idee mai bună despre numărul de calorii pe care le-ați ars și cantitatea pe care ar trebui să o ardeți.

free-android-pedometer-apps-pedometer

Pedometrul este foarte ușor și pe baterie și are o mică selecție de teme diferite pentru o anumită personalizare și puteți, de asemenea, regla sensibilitatea, astfel încât să nu înșelați numărând pașii când mergeți cu bicicleta sau la volan.

6. ViewRanger

Nu numai un pedometru, ci și o aplicație obligatorie pentru excursioniști și exploratori, ViewRanger este plin de sute de mii de trasee și plimbări în jurul lumii, toate evaluate de milioane de utilizatori ai aplicației. De asemenea, servește ca un ghid de navigație excelent, folosind Realitatea Augmentată pentru a vă permite să vă îndreptați telefonul spre peisaj și să obțineți indicii despre ce și ce urmează.

best-pedometer-apps-viewranger

Această aplicație funcționează cu Android Wear și folosește GPS-ul telefonului pentru a vă urmări statisticile de mers, permițându-vă să vedeți cât de mult ați parcurs distanța de mers pe jos și poate chiar să o împărtășiți prietenilor. Este o opțiune excelentă pentru cei care nu sunt la fel de obsedați cu numărarea fiecărui pas și doresc să se concentreze mai mult pe bucurarea în aer liber.

7. Fitbit

Știați că puteți utiliza Fitbit fără „bitul” titular? Așa este, datorită vrăjitoriei care se desfășoară în interiorul smartphone-ului dvs., puteți utiliza aplicația Fitbit exclusiv cu smartphone-ul dvs. utilizând așa-numita caracteristică „MobileTrack”.

best-pedometer-apps-step-counters-fitbit

Deci, ce face Fitbit atât de bun? Are, probabil, cea mai frumoasă interfață dintre toate aplicațiile, pentru început, oferind o cantitate imensă de caracteristici pentru a vă stimula mersul pe jos. Puteți, de exemplu, să luați parte la diferitele provocări săptămânale organizate de dezvoltatori, să vă jucați antrenamentele și mâncarea. De asemenea, puteți merge la „Aventuri”, unde încercați să parcurgeți aceeași cantitate de pași pentru a face drumeții celebre, cum ar fi cele din jurul Parcului Yosemite. Evident, nu este la fel de bun ca adevăratul, dar aproape, nu?

8. Pedometru, contor de trepte și urmăritor de pierdere în greutate

Unul dintre cele mai frecvent actualizate și mai performante trackere de fitness ale momentului, această aplicație drăguță de la Pacer Health nu este doar un contor de pași, ci – fidel numelui său – un ajutor pentru pierderea în greutate. Vă puteți seta propriile obiective sau puteți utiliza obiectivele create de dezvoltatori pentru a vă menține motivați și de mers pe jos.

cel mai bun-pedometru-aplicații-contoare-pas-pedometru-antrenor-de-pierdere-în-greutate

De-a lungul aspectului statistic al lucrurilor este opțiunea de a vizualiza tendințele personale în ceea ce privește greutatea, pașii și caloriile, astfel încât să puteți vedea cu ușurință dacă vă îmbunătățiți sau vă dați drumul.

9. Accupedo

best-pedometer-apps-step-counters-accupedo

Ca și celelalte aplicații din această listă, Pedometru Accupedo este una dintre cele mai bune aplicații de sănătate din jur. Această ofertă specială este cunoscută pentru widget-ul său care se află pe ecranul de pornire, oferindu-vă o imagine constantă a pașilor pe care i-ați făcut. Este configurabil, astfel încât să puteți vedea pașii, distanța de mers pe jos, minutele, caloriile și multe altele într-un mod care vi se potrivește cel mai bine. Începe urmărirea numai după ce faceți zece pași, deci există șansa că călătoriile dvs. la birou sau la baie sau bucătărie nu vor conta. Ai fost avertizat.

Dacă nu ați terminat de căutat aplicații noi pentru telefonul dvs. Android, accesați lista noastră de aplicații gratuite pentru descărcare de muzică pentru Android. Dacă întâmpinați probleme pentru a vă conecta online pe Android, răsfoiți și sfaturile noastre despre cum să remediați datele mobile care nu funcționează pe Android.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x