9 caracteristici YouTube despre care probabil nu ai auzit

9 caracteristici YouTube despre care probabil nu ai auzit

⌛ Reading Time: 5 minutes

Toată lumea știe despre YouTube. Cu ore și ore de înregistrări video încărcate la fiecare câteva minute, nu există nicio îndoială că este unul dintre cele mai mari site-uri web de pe întregul Internet. Există atât de mult conținut pe YouTube încât, indiferent cine ești, vei găsi ceva care să corespundă gustului tău. Există ceva acolo sus pentru aproape toată lumea.

Împreună cu tot conținutul excelent, YouTube are și el

o mulțime de caracteristici grozave. Unele despre care s-ar putea să fi auzit, dar altele probabil nu le-ați auzit. Iată o listă cu 9 funcții YouTube cu adevărat utile de care probabil nu ați auzit.

1. Fluxuri RSS Youtube

Nu o mulțime de oameni vorbesc despre fluxurile RSS în zilele noastre, dar cei care o fac – le iubesc cu siguranță. Ei vin la îndemână. Mai ales când ții cont de faptul că prima pagină YouTube (începând cu 2014) se referă mai puțin la abonamente și mai mult la a-ți împinge videoclipurile populare și la modă pe gât. Dacă doriți o modalitate foarte ușoară de a urmări toate abonamentele, luați în considerare generarea unui flux RSS pentru fiecare persoană la care vă abonați. Faceți-o cu ușurință pe acest site web aici.

2. Conectare video specifică timpului

9-caracteristici-YouTube-s-ar putea-nu-auzi-de-link-uri-sensibile-la-timp

Ați văzut ceva hilar, interesant sau nedumeritor la un anumit videoclip de pe YouTube? Știați că este posibil să partajați cu ușurință acel videoclip ca un link sensibil la timp către prietenii dvs.? Doar puneți-l în pauză la momentul potrivit, faceți clic dreapta pe el și apoi faceți clic pe “copiați adresa URL la ora curentă”.

3. Raportarea calității videoclipurilor

9-youtube-features-s-ar putea-nu-auzi-de-instrument-de-calitate-flux-video

Este greu de crezut că în 2015 trebuie să ne ocupăm în continuare de furnizorii de servicii de internet care oferă acces teribil la lățime de bandă pentru clienți. Dacă ISP-ul dvs. vă oferă dificultăți extreme la redarea în flux a videoclipurilor YouTube, încercați YouTube / Google instrument de raportare a calității video. Vă permite să aflați cum furnizorul dvs. actual gestionează fluxul video YouTube. Cu aceasta, veți putea, de asemenea, să vă comparați ISP-ul cu alții din zona dvs. (ceea ce este la îndemână dacă vă uitați la schimbarea furnizorilor).

4. Suport HTML5

9-youtube-features-s-ar putea-nu-auzi-de-html5

Urăsc blițul? Cu toții o facem. Poate fi greu pe sisteme și uneori se blochează. Din păcate, este încă o parte importantă a Internetului, în special a YouTube. Din fericire, cu HTML5 (dacă browserul dvs. web o acceptă) veți putea să vă eliberați de ea. Accesați pagina HTML5 de pe YouTube, activați-o și începeți să vă bucurați de o experiență de vizionare video mai bună și mai ușoară.

5. Filme de masă

9-youtube-features-s-ar putea-nu-auzi-de-filme

Știați că puteți viziona filme de larg metraj, chiar pe YouTube? Nebun, nu? Dacă te îndrepți spre Filme veți putea răsfoi o mulțime de ele. Și nu trebuie doar să plătești doar filme. Dacă arăți suficient de greu, vei putea găsi secțiunea gratuită cu multe dintre care să alegi.

6. Răsfoiți spectacole live

9-caracteristici-YouTube-s-ar putea-nu-auzi-de-live

Sunteți interesat să urmăriți fluxuri live? Verificați Trăi secțiunea YouTube. Cu aceasta, este posibil să răsfoiți aproape orice și toate fluxurile live YouTube care se întâmplă în prezent pe site. Dacă vizionarea de conținut live este lucrul dvs., aceasta este o caracteristică pe care probabil nu veți dori să o ratați.

7. Găsiți ce este popular în prezent

9-caracteristici-YouTube-s-ar putea-nu-auzi-de-populare

În acest moment, YouTube este atât de înrădăcinat în cultura populară, încât a devenit un loc care ajută la determinarea a ceea ce este popular astăzi. Dacă doriți să verificați tot ce este popular în prezent sau “în tendințe” pe site, accesați Popular pagină. Puteți chiar să vă abonați la această pagină și veți vedea videoclipuri populare care apar în caseta de abonament.

8. YouTube TV

9-youtube-features-s-ar putea-nu-auzi-de-TV

Televizorul dvs. (set-top box, consolă de jocuri etc.) are browser web? Dacă da, veți putea merge la YouTube TV pagină web și bucurați-vă de o experiență de vizionare a videoclipurilor, special concepută pentru dispozitivele cu ecran mare. Chiar dacă nu aveți niciunul dintre acestea, îl puteți porni și pe un ecran obișnuit al computerului! Aceasta este o caracteristică deosebit de utilă. În principal, pentru că nu orice Smart TV, set-top box sau consolă de jocuri poate avea o aplicație YouTube.

9. TestTube

9-youtube-features-s-ar putea-nu-auzi-de-testtube

Eprubetă nu este o caracteristică, în sine, dar este un loc foarte interesant unde puteți merge să încercați lucruri noi în curs de desfășurare. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la eprubetă și veți putea fi tester. Cu Test Tube poți “participa la studii de cercetare privind experiența utilizatorului și poți fi recompensat pentru timpul tău”

Concluzie

YouTube este un site minunat. Este un site la îndemână, cu o mulțime de utilizări. Nu numai asta, dar YouTube a schimbat fundamental modul în care majoritatea oamenilor consumă conținut. Poate că, cu această listă de caracteristici mai puțin cunoscute, felul în care oamenii vizionează conținut vizual va evolua și mai mult!

Știi vreun ouă secret de Paște de la YouTube sau caracteristici ascunse? Spune-ne în comentarii!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *