Dacă v-ați gândit să vă întoarceți la școală pentru a obține un masterat – dar sunteți prea ocupat cu munca sau cu familia – s-ar putea să doriți să luați în considerare un master online.

Dar cum găsiți programe legitime de masterat într-o mare de programe mediocre și escrocherii directe? Mergând direct la unele dintre cele mai bune universități de pe planetă.

Aceste masterate online pot fi mult mai puțin costisitoare decât masteratele în persoană și oferă o flexibilitate considerabilă – nu trebuie să vă raportați la un campus și puteți urmări prelegerile și efectua sarcinile după cum doriți.

Universitățile de top au colaborat cu furnizorii Massive Open Online Course (MOOC) pentru a-și lansa masteratul online. Primul grad bazat pe MOOC a fost anunțat în 2013. A fost nevoie de doi ani pentru ca următorul să fie anunțat în 2015. Dar în ultimul an aproximativ, furnizorii MOOC au anunțat încă șapte masterate complet online. De fapt, Coursera intenționează să ofere 20 de astfel de grade până la sfârșitul anului 2019.

Avantajul masteratelor bazate pe MOOC este că multe cursuri care fac parte din grad sunt complet gratuite. Deci, puteți previzualiza o parte din conținut înainte de a vă angaja în orice.

De asemenea, toate aceste grade se bazează pe modelul pay-as-you-go. Plătiți doar pentru cursurile pe care le urmați în prezent. Unii au, de asemenea, opțiunea de a câștiga credite academice parțiale.

Un lucru de reținut este că fiecare diplomă are propriul proces de aplicare (și termene), precum și cerințe minime, cum ar fi o diplomă de licență sau o experiență de lucru minimă. Mulți vă solicită să trimiteți diferite scoruri standardizate, cum ar fi GRE, GMAT sau TOEFL.

Dacă nu sunteți interesat de o acreditare formală și doriți doar să învățați, verificați Clasa Centrală pentru peste 7.000 de MOOC-uri predate de peste 700 de universități din întreaga lume.

9 diplome de masterat pe care le puteti castiga acum
Clasa Centrală pagina principala.

Fără întârziere, iată nouă masterate complet online care au fost anunțate până acum.

1. Georgia Tech și Udacity: Master online în informatică (OMSCS)

Anunțat În 2013, masteratul complet online în informatică al Udacity și Georgia Tech a fost primul grad anunțat de un furnizor MOOC. Întregul grad avea să coste mai puțin de 7.000 de dolari.

Taxa de școlarizare a crescut de atunci de la 402 USD pe oră de trei credite la 510 USD.

9 diplome de masterat pe care le puteti castiga acum
Zvi Galil, decanul Colegiului de Calcul din Georgia Tech, a vorbit cu studenții OMSCS la un eveniment (la care am ajuns să particip) organizat de Udacity la SXSWedu.

Lucrurile au fost foarte lente la început. Au trecut doi ani până când primul lot de optsprezece studenți a absolvit în decembrie 2015. Un an mai târziu, în decembrie 2016, au absolvit aproximativ 200 de elevi.

Dar OMSCS câștigă avânt. Acum sunt peste 4.500 de studenți înscriși în semestrul de primăvară 2017.

Puteți găsi mai multe detalii aici: https://www.omscs.gatech.edu/

2. Georgia Tech și edX: Master online în analize

Bazându-se pe succesul programului său OMSCS, Georgia Tech a anunțat un al doilea program similar: Online Masters of Science In Analytics (OMS Analytics). Potrivit Georgia Tech, OMS Analytics va costa mai puțin de 10.000 USD și va fi oferit în luna august a acestui an.

Trei dintre cursurile fundamentale OMS Analytics din Georgia Tech vor forma Analize: instrumente și metode esențiale Programul de acreditare MicroMasters pe edx.org. Se compune din trei cursuri online gratuite: Introducere în modelarea Analytics, Calcul pentru analiza datelor, și Analiza datelor în afaceri. Primul dintre aceste cursuri începe pe 14 mai 2017.

Taxa de școlarizare va fi de 825 USD pe curs de trei ore de credit și o sumă suplimentară de 301 USD pe termen academic de înscriere. Prima cohortă va începe în august 2017 și va fi limitată la 250 de studenți. Aplicațiile au fost deschise pe 12 ianuarie 2017.

Puteți găsi mai multe detalii aici.

3. Universitatea din Illinois și Coursera: Master of Business Administration (iMBA)

Universitatea din Illinois la Urbana – Champaign a devenit primul partener Coursera care a anunțat o diplomă de afaceri completă cu ei. Anunțat în 2015, iMBA (așa cum se numește) costă în jur de 22.000 de dolari și este conceput pentru a „vă ajută să obțineți stăpânirea profundă a strategiei de afaceri și a leadershipului. ”

Gradele Coursera sunt construite pe baza specializărilor, care sunt secvențe de cursuri care se ridică la micro-acreditări. Aceste specializări sunt deschise oricui din lume și, în măsura în care îmi dau seama, cursurile individuale ale acestor specializări sunt libere să fie auditate.

Potrivit Coursera, programul iMBA este puternic interactiv, cu săli de clasă globale live, proiecte de echipă și contact personal cu profesori de top.

Puteți găsi mai multe detalii aici: https://www.coursera.org/university-programs/imba

4. Universitatea din Illinois și Coursera: Master în informatică în știința datelor (MCS-DS)

Potrivit US News & World Report, Universitatea din Illinois se află în primele cinci școli de informatică. Deci, este un lucru bun că au lansat un MS CS în știința datelor.

MCS-DS costă mai puțin de 20.000 USD. Iată ce spune pagina de informații despre program:

MCS-DS construiește expertiză în patru domenii esențiale ale informaticii: vizualizarea datelor, învățarea automată, extragerea datelor și cloud computing, pe lângă construirea unor seturi de competențe valoroase în statistici și știința informației, cu cursuri predate în colaborare cu Departamentul de Statistică al Universității și iSchool (clasat pe locul 1 printre școlile de studii de bibliotecă și informații.)

Similar cu iMBA, MCS-DS constă din specializări disponibile pentru oricine să se înscrie pentru toată lumea. Două dintre aceste specializări, cele pe Vizualizarea datelor și Cloud Computing, sunt deja disponibile.

Puteți găsi mai multe detalii despre acest program aici: https://www.coursera.org/university-programs/masters-in-computer-data-science

5. Universitatea din Illinois și Coursera: Master în contabilitate (iMSA)

Conform US News & World Report, programul de contabilitate al campusului al Universității din Illinois (atât licență, cât și masterat) este un program de top trei. Costul programului online este estimat la 27,2 milioane de dolari, ceea ce îl face cel mai scump masterat oferit de Universitatea din Illinois pe Coursera.

Acest iMSA a fost anunțat chiar luna trecută, iar aplicațiile pentru prima cohortă sunt deschise acum.

Puteți găsi mai multe detalii aici: https://www.coursera.org/university-programs/imsa

6. HEC Paris și Coursera: Master în inovare și antreprenoriat (OMIE)

https://www.youtube.com/watch?v=J_vlfDCqv-c&feature=youtu.be

HEC Paris a devenit a doua universitate care a oferit un program de masterat pe Coursera. HEC Paris este una dintre cele mai bine clasate școli de afaceri din Europa (locul 2 în clasamentul Financial Times).

Masterul online în inovare și antreprenoriat (OMIE), anunțat luna trecută, costă 20.000 EUR. OMIE include, de asemenea, un program de certificare, care costă 5.000 EUR. Certificat în managementul inovației și antreprenoriat nu are un proces de aplicare și este deschis tuturor. Odată finalizat, acesta poate fi aplicat către gradul complet.

Puteți găsi mai multe detalii aici: https://www.coursera.org/university-programs/masters-innovation-entrepreneurship

7. Universitatea Deakin și FutureLearn: Cyber ​​Security

FutureLearn este un furnizor MOOC din Marea Britanie, susținut de The Open University. Anul trecut FutureLearn a anunțat că va lansa șase diplome postuniversitare în parteneriat cu Universitatea australiană Deakin.

Certificările acordate de FutureLearn și Universitatea Deakin sunt: ​​un certificat de absolvent, o diplomă de absolvent și un master. Din cinci anunțate până acum, trei dintre ele sunt disponibile ca masterat.

Fiecare grad va consta din până la șaisprezece programe FutureLearn, care sunt similare cu o specializare Coursera sau un Nanodegree Udacity. Majoritatea cursurilor care fac parte din aceste diplome vor avea o taxă atașată, dar vor exista câteva „cursuri de degustare” pentru fiecare grad, care sunt gratuite.

Masterul în securitate cibernetică va costa în jur de 30.000 de lire sterline. Elevii vor „obțineți cunoștințe de la securitatea sistemului și criminalistică digitală până la securitate analitică și organizațională. ”

Puteți găsi mai multe detalii aici: https://www.futurelearn.com/degrees/deakin-university/cyber-security

8. Universitatea Deakin și FutureLearn: Practică profesională: tehnologia informației

Iată o descriere a gradului pe FutureLearn:

Acest grad recunoaște cunoștințele și abilitățile bazate pe disciplină dezvoltate de profesioniști la locul de muncă. Acest lucru este asociat cu abilități de angajare care sunt validate și aprobate printr-o evaluare holistică finală. La finalizarea acestui grad, absolvenții vor deține abilități avansate și cunoștințe complexe în domeniile de disciplină pe care le-au selectat.

Diplomele FutureLearn nu s-au lansat încă, iar detaliile complete lipsesc încă. Prețul pentru acest grad va fi de aproximativ 10,7 milioane GBP.

Puteți găsi mai multe detalii aici: https://www.futurelearn.com/degrees/deakin-university/information-technology-professional-practice

9. Universitatea Deakin și FutureLearn: Dezvoltare și acțiune umanitară

Acest masterat a fost dezvoltat în asociere cu Salvați Copiii. Iată o descriere a gradului pe FutureLearn:

Aceste diplome – dezvoltate în asociere cu Salvați Copiii – construiesc o platformă globală unică în care practicienii și cadrele didactice umanitare și umanitare pot împărtăși cunoștințe și experiență, cu accent pe îmbunătățirea capacității de conducere, pregătire și răspuns la situații de urgență naționale și internaționale și probleme de dezvoltare.

Acest master este format din șaisprezece programe și costă în jur de 24.000 de lire sterline.

Puteți găsi mai multe detalii aici: https://www.futurelearn.com/degrees/deakin-university/development-and-humanitarian-action

Dacă vi s-a părut util acest lucru, verificați câteva alte explorări ale mele Clasa Centralăseturile de date online ale cursurilor:

Iată 250 de cursuri Ivy League pe care le puteți urma online chiar acum gratuit
250 MOOC din Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Penn, Princeton și Yale.

Cele mai bune 50 de cursuri universitare online gratuite, conform datelor
Când am lansat Class Central în noiembrie 2011, existau aproximativ 18 cursuri online gratuite și aproape toate …