9 profiluri utile pentru activități pentru automatizarea dispozitivului dvs. Android

9 profiluri utile pentru activități pentru automatizarea dispozitivului dvs. Android
⏱️ 6 min read

Deși Tasker pentru Android este puternic, uneori poate fi dificil de utilizat. Dacă se configurează Tasker profilurile au fost dureroase, atunci aceasta este șansa dvs. de a vă bucura de o automatizare pe dispozitivul dvs. Android.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Lansați Music Player când conectați căștile

Playerul de muzică selectat începe să redea muzică imediat ce conectați căștile. Fiți gata, deoarece veți obține o atenție imediat ce setul cu cască intră în contact cu mufa de 3,5 mm a telefonului dvs. Android.

1. Creați un nou profil Tasker făcând clic pe pictograma ” + ”.

2. Selectați „State” din meniu și apoi alegeți „Hardware”. Va apărea un nou set de opțiuni; selectați „Setul cu cască conectat”. Întoarce-te.

profiluri de sarcini-căști conectate

3. Dați acestei sarcini orice nume doriți când vi se solicită.

profile-tasker-new-task-add

4. Acum atingeți butonul „+”. Alegeți aplicații, apoi „Lansați aplicația”. Selectați aplicația muzicală preferată. Esti gata!

profile-tasker-căști-conectate-oricare

2. Setați Telefonul să dezactiveze apelurile când este inversat

Când vă aflați într-o prelegere sau într-o întâlnire, acest profil Tasker vă poate scuti de o jenă reală. Folosește funcția de orientare a telefonului pentru a detecta o modificare a poziției telefonului.

1. Creați un profil Tasker nou, dar de data aceasta alegeți „State”, apoi selectați „Senzor”.

senzor-profiluri-tasker

2. Deschideți opțiunile meniului și selectați „Cu fața în jos”. Întoarce-te.

profiluri de sarcini-cu fața în jos

3. Denumiți această sarcină cu formularea pe care o alegeți. Faceți clic pe butonul ” + ”. Selectați „Audio”, apoi „Volumul soneriei” în noile opțiuni. Setați nivelul volumului la zero.

Asta e tot!

profile-tasker-acțiune-nivel-editare

3. Deschideți câteva aplicații într-o secvență

Dacă trebuie să consumi informații rapid, iată profilul tău. Este util dacă vă place sentimentul de a vă automatiza ziua.

1. Creați un nou profil Tasker și selectați „Aplicație”. O listă va apărea pe următorul ecran. Alegeți mai întâi aplicația pe care doriți să o deschideți. Întoarce-te.

profile-tasker-select-app

2. Denumiți profilul Tasker. Faceți din nou clic pe butonul „+”. Faceți clic pe „Alegeți aplicația”, apoi pe „Lansați aplicația”. Acum selectați a doua aplicație. Întoarce-te. În lista de profiluri Tasker, apăsați lung a doua aplicație și selectați opțiunea „Mutați la ieșire”.

aplicații cu profiluri de tasker-ecran-time-out

3. Denumiți sarcina când vi se solicită și faceți clic pe butonul „+”. Selectați „Afișare”, apoi „Afișare expirare”. Acum puteți seta valoarea după cum considerați potrivit.

profile-tasker-ecran-time-out

4. Trimiteți mesaj text atunci când sucul bateriei este pe cale să se epuizeze

Uneori este posibil să fiți într-o călătorie sau într-o misiune de voluntariat și nu vă puteți permite să vă conectați telefonul pentru a încărca. A avea o baterie descărcată ar putea însemna că sunteți îndepărtat de familie și prieteni pentru o vreme.

Nu vrei să-și facă griji pentru siguranța ta. Acest profil Tasker le trimite un text imediat ce telefonul dvs. atinge un procent setat de baterie scăzută.

1. Creați un profil nou și alegeți „State”.

profiluri-tasker-căști-plus-pictogramă

2. Din opțiuni, alegeți „Putere”, apoi selectați „Nivel baterie”.

profiluri tasker-nivel baterie

3. Setați nivelul bateriei pentru care doriți ca Tasker să trimită mesajul text. Întoarce-te.

profiluri tasker-nivel-baterie-editare

4. Denumiți sarcina și faceți clic pe butonul „+”. Selectați „Telefon”, apoi alegeți „Compuneți SMS”. În acest nou ecran, tastați detaliile mesajului și creați lista destinatarilor.

profile-tasker-nivel-baterie-sms

5. Utilizați profilurile Tasker pentru a vă securiza aplicațiile

Confidențialitatea este un subiect sensibil și aveți nevoie de cât de mult puteți obține. Din fericire, aplicația Tasker oferă mijloacele de a bloca unele dintre aplicațiile dvs. esențiale de ochii curioși.

1. Creați un profil și alegeți „Aplicație”. Din listă, selectați aplicațiile pe care trebuie să le securizați. Întoarce-te. Alegeți un nume pentru noua sarcină și apăsați butonul „+”. Selectați „Afișare”, apoi alegeți „Blocare”.

profile-tasker-securizează-aplicațiile-dvs. de blocare

2. Acum selectați cheia de blocare pentru secțiune.

profile-tasker-cod-nivel-baterie

6. Opriți datele mobile când bateria este descărcată

Acest profil Tasker este un mijloc de a vă ajuta să economisiți bateria și să vă reglați utilizarea telefonului mobil – în special în călătoriile lungi de aventură. Vă permite să opriți conexiunea de date mobile atunci când bateria scade sub o anumită valoare.

1. Creați un profil și mergeți la „” Stare -> Putere -> Nivel baterie. ” Din „Opțiuni”, editați „Nivelurile bateriei” pentru care doriți să declanșați profilul.

profiluri tasker-nivel baterie

2. Alegeți un nume pentru noul profil de activitate și atingeți butonul „+”. În ecranul următor, alegeți „Net”, apoi „Date mobile”, apoi selectați „Activare”.

profiluri-tasker-date-mobile

7. Configurați o alarmă pentru a prinde invadatorii de confidențialitate

Vă amintiți acele aplicații pe care le-ați securizat din motive de confidențialitate? Acest profil Tasker vă ajută să le protejați în continuare. Configurează o alarmă care vă avertizează în momentul în care cineva încearcă să le deschidă.

1. Creați un profil și alegeți „Aplicație”. Selectați toate aplicațiile pe care doriți să le securizați. Întoarce-te. Dă un nume acestei sarcini. Faceți clic pe butonul „+”. Accesați „Opțiuni”, selectați „Alertă”, apoi „Bip”.

profiluri-tasker-catch-privacy-invaders-alert

2. În următorul set de opțiuni, modificați setările, cum ar fi frecvența, durata și amplitudinea, după cum doriți.

profile-tasker-catch-privacy-invaders-beep

8. Porniți WiFi când deschideți Google Maps

Google Maps funcționează cel mai bine atunci când utilizați WiFi, deci este mai bine să treceți la acest mod în timp ce utilizați hărți. De asemenea, WiFi vă ajută să economisiți costul datelor mobile. Aceste instrucțiuni arată cum să configurați modul Tasker pentru a vă ajuta să realizați acest lucru.

1. Creați un profil și alegeți „Aplicație”. Din meniu, selectați „Aplicația Google Maps”. Dați un nume acestei sarcini și faceți clic pe butonul „+”. Faceți clic pe „Net”, apoi pe WiFi.

tasker-profiles-switch-wifi-google-maps

2. În ecranul următor, schimbați starea la „Activat”. Acum ești pregătit.

tasker-profile-switch-wifi

9. Dezactivați rotirea automată în timpul somnului

Nimic nu este la fel de enervant ca orientarea telefonului prin flip atunci când îl folosești pe pat. Acest profil Tasker dezactivează automat funcția de rotire automată în timpul orelor de culcare.

1. Creați un profil nou și alegeți „Ora”. Selectați orele de culcare. Setați aceste ore pe acest ecran. Alegeți un nume pentru această nouă activitate și faceți clic pe butonul „+”. Selectați „Afișare”, apoi „Rotire automată”, apoi opriți-l.

profiluri tasker-rotire automată

Încheierea

Tasker este un instrument puternic care vă poate transforma telefonul Android într-un asistent personal puternic. Dacă nu ați folosit aplicația Tasker până acum, aceasta este șansa dvs. Profilurile Tasker nu ar trebui să fie mai greu de configurat.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x