9 programe de completare pentru Excel pentru a face foile de calcul mai ușoare

9 programe de completare pentru Excel pentru a face foile de calcul mai ușoare
⏱️ 3 min read

Microsoft Excel este unul dintre cele mai bune programe software pentru foi de calcul disponibile, care poate face multe lucruri, cum ar fi calcule, tabele, grafice, programare macro etc. Excel din cutie, Excel este destul de puternic, dar dacă doriți să extindeți funcționalitatea sau doriți să faceți viața ta este puțin mai ușoară, instalarea de programe de completare este cea mai bună cale de urmat. Iată câteva dintre cele mai bune programe de completare Microsoft Excel pe care ar trebui să le încercați cu siguranță.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Quandl pentru Excel

Cândl este unul dintre cele mai bune instrumente de analiză a datelor care vă ajută să economisiți mult timp și efort colectând și formatând toate datele dorite. Lucrul bun despre Complectul Quandl pentru Excel este că vă permite să căutați gratuit seturi de date masive și fără restricții. Mai mult, puteți descărca și seturile de date de care aveți nevoie în orice format doriți.

2. Diagrama cu bare radiale

În loc să citiți o mulțime de date, vă puteți ușura viața vizualizând datele folosind diagrame și diagrame pentru a înțelege rapid imaginea de ansamblu. Deși Excel poate crea niște diagrame bune de vizualizare a datelor, puteți utiliza și suplimente gratuite, cum ar fi Diagrama cu bare radiale pentru ceva unic și special.

3. Harta geografică a căldurii

Dacă lucrați cu seturi de date care utilizează locații geografice, atunci vizualizarea acestor date sub formă de hărți este o modalitate bună de a analiza și prezenta informațiile. Folosind Harta geografică a căldurii add-in, puteți face exact asta. Suplimentul preia datele selectate în foaia dvs. Excel și creează o hartă geografică din ea.

excel-addins-geographic-heat-map

4. Calculator procentual

Nu fiecare dintre noi este bun la matematică, mai ales atunci când se calculează procentele. Deci, dacă aveți nevoie să calculați rapid procentele, puteți face acest lucru folosind Calculator procentual adauga la. În afară de calculul procentelor, puteți calcula, de asemenea, modificarea procentuală și creșterea și scăderea valorii procentuale. Suplimentul acceptă, de asemenea, procentaj de majorări.

excel-addins-percent-calculator

5. Calculul intervalului

Dacă ați lucrat cu foi Excel suficient timp, veți găsi adesea într-o situație în care trebuie să schimbați sau să recalculați numerele în mai multe celule. Deși puteți face acest lucru manual, consumă mult timp. În aceste situații puteți utiliza Calcule domeniu adauga la. Acest supliment gratuit vă permite să recalculați cu ușurință numerele din intervalul selectat.

Excel-addins-range-calcule

6. Marcaje favorite

Dacă lucrați în mod regulat la anumite registre de lucru sau foi Excel în anumite directoare, atunci marcarea acestora vă ajută să lansați acele cărți de lucru fără să vă lăsați. Pentru a marca marcarea foilor și directoarelor Excel preferate, puteți utiliza suplimentul gratuit numit Marcaje favorite.

Excel-Addins-Favorite-Bookmarks

7. RDBMail

Dacă doriți să trimiteți rapid prin e-mail foile Excel sau părți din foaia Excel fără a părăsi registrul de lucru, atunci puteți utiliza suplimentul gratuit numit RDBMail pentru a face asta. Partea bună a acestui supliment este că permite o personalizare semnificativă a ceea ce trimiteți și a modului în care trimiteți.

8. Databurst pentru Excel

Databurst este un supliment simplu care vă permite să creați vizualizări inteligente și interactive de date. Databurst are mai multe caracteristici și personalizări, cum ar fi categorizarea automată a datelor, suport pentru filtre și formule Excel etc.

excel-addins-databurst

9. Asistent de carte de lucru nou

Registrele de lucru implicite create în Excel sunt întotdeauna aceleași; nu puteți alege fontul implicit pentru registrul de lucru, numărul de foi din registrul de lucru etc. Utilizarea Asistent de carte de lucru nou add-in, puteți crea registrele de lucru Excel așa cum doriți, cu doar câteva clicuri.

excel-addins-workbook-assistant

Faceți comentarii mai jos despre partajarea programului dvs. de completare Excel preferat pe care îl utilizați în fluxul de lucru zilnic.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x