9 șabloane de CV Google Docs pe care ar trebui să le verificați

9 șabloane de CV Google Docs pe care ar trebui să le verificați

⌛ Reading Time: 7 minutes

Crearea unui CV de la zero poate fi descurajantă. Din fericire, există o varietate de șabloane Google Docs disponibile pentru a vă ușura viața. Tot ce trebuie să faci este să schimbi datele din șabloanele de CV pentru a se potrivi cu propriul tău profil, iar CV-ul tău este complet. Am selectat cele mai bune șabloane gratuite de CV Google Docs pentru noii absolvenți, profesori, studenți, profesioniști și alții. Să aruncăm o privire la ele.

1. Șabloane de CV Google Docs

Pentru început, nu trebuie să căutați în altă parte, deoarece Google Docs oferă cinci șabloane gratuite de CV. Deschis documente Google într-un browser și faceți clic pe opțiunea „Galerie de șabloane” din partea de sus.

Veți găsi șabloanele de CV la secțiunea CV-uri. Sunt incluse: elvețian, serif, coral, mentă și scriitor modern. Sunt unele cu două coloane și altele cu una singură. Faceți clic pe unul pe care doriți să îl previzualizați și/sau să îl editați.

Google Docs Reluați selecția galeriei de șabloane

Notă: dacă nu vedeți șabloanele de CV Google Docs, trebuie să schimbați limba Google Drive în engleză. Pentru aceasta, deschideți Google Docs, apoi accesați „pictograma Setări -> Setări -> Schimbați setările de limbă -> Engleză”.

2. Șablon de CV Muse

The Șablon de CV Muse este o alegere bună dacă sunteți în căutarea unui șablon de CV cu adevărat simplu pentru a începe rapid. De asemenea, are secțiuni pentru munca voluntară, abilități și educație. Acest șablon este ideal pentru educatori și profesioniști.

Șablon de CV Google Docs Muse

Faceți clic pe linkul de mai sus pentru a vizualiza șablonul. Dacă doriți să o editați, faceți clic pe „Fișier → Faceți o copie”. Aceasta va crea o nouă copie a acestui șablon în Google Drive/Google Docs. Deschideți-l și începeți editarea, asigurându-vă că eliminați orice instrucțiuni din șablon. Selectați instrucțiunile și apăsați tasta Șterge cheie.

3. Șablon de CV Khanya

The Șablon de CV Khanya este un șablon elegant de CV cu două coloane. Pe lângă informațiile de bază, cum ar fi numele, numărul și profilurile de rețele sociale, există substituenți pentru experiență, educație, obiective și abilități. Marginile de sus și de jos ale acestui șablon au margini pe care le puteți elimina cu ușurință dacă doriți.

Șablon de CV Google Docs Khanya

Faceți clic pe link pentru a deschide acest șablon, apoi pe „Fișier → Faceți o copie”. Acest șablon poate fi folosit de tot felul de oameni, inclusiv studenți și profesioniști. Elevii ar trebui să elimine titlul „Experiență” și să îl înlocuiască cu „Experiență de voluntariat”.

4. Șablon de CV Harvard

Dacă preferați CV-urile clasice cu o singură coloană, șablon de CV Harvard este pentru tine. Este un șablon simplu de CV cu puncte marcate. Experiența profesională, educația și abilitățile suplimentare sunt incluse în secțiunile native.

Șablon de CV Google Docs Harvard

Pentru a utiliza acest șablon, faceți clic pe butonul „Fă copiere” când deschideți linkul. Consultați, de asemenea, șabloanele Chicago și Classic, care sunt două versiuni ale Harvard.

5. Rezumat alb-negru

Acest CV alb-negru este un șablon elegant care se concentrează pe fotografia ta și secțiunea „Despre mine”. Atât ei, cât și informațiile dvs. de contact au un loc proeminent în coloana din stânga, în timp ce Educație, Experiență și Abilități sunt enumerate în partea dreaptă.

Șablon de CV Google Docs Goodocs

Deschideți linkul și faceți clic pe butonul „Editați șablonul”. Selectați între șablonul US Letter și A4 pentru dimensiuni, apoi faceți clic pe „Fă o copie”.

6. Șablon de CV PAVLOS

The Șablon de CV Pavlos este cel mai bine descris ca fiind șic și modern. Accentuate cu diferite nuanțe de albastru, secțiunile pentru profil, experiență, educație, referințe și abilități sunt furnizate în acest șablon de CV cu două coloane cu un substituent pentru fotografie.

Șablon de CV Google Docs Resumo Palvos

Singurul dezavantaj este că elementele au fost adăugate prin Google Drawings. Ca rezultat, atunci când editați date, tot conținutul se va deschide în Google Drawings. Nu uitați să eliminați ultima pagină a șablonului de CV după ce ați citit instrucțiunile.

Faceți clic pe link și apăsați butonul „Fă o copie”. Dacă linkul direct nu funcționează, obțineți șablon de pe site-ul oficial. Consultați, de asemenea, mai multe documente Google Docs șabloane de CV de la resumgo.com.

7. Șablon de CV Grigie

The Șablon de CV Grigie este împărțit în trei secțiuni: antet, bară laterală și secțiunea principală. Antetul include și un substituent de imagine pentru a adăuga propria imagine. Dacă, totuși, nu doriți să includeți o imagine, eliminați caseta de imagine.

Șablon de CV Google Docs Grigie

Pentru a obține acest șablon în Google Docs, utilizați linkul de mai sus. Derulați în jos și faceți clic pe „Deschide în Google Docs”, urmat de „Fă o copie”.

8. Șablon din Standout-cv

Dacă sunteți un profesionist cu experiență, acest șablon de la Remarcabil-cv vă va oferi suficient spațiu și format pentru a vă lista rolurile anterioare. Site-ul web Standout-cv listează diverse exemple ale acestui șablon în uz.

Google Docs CV șablon Cv

9. Șablon de CV elegant

În cele din urmă, există Șablon de CV elegant de la Beamjobs. Pe lângă experiența dvs. de lucru, abilitățile dvs. pot fi evidențiate mai mult în acest șablon. Acest șablon poate fi folosit de inginerii software, profesori și manageri, printre alții.

Șablon de CV Google Docs elegant

Bonus: Cum să utilizați un fișier CV Word în Google Docs

Există o colecție foarte limitată de șabloane gratuite de CV Google Docs disponibile. Cu toate acestea, dacă căutați pe internet șabloane de CV Microsoft Word, veți găsi o multitudine de ele, așa că de ce să nu folosiți un șablon Word în Google Docs?

Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

  1. Descărcați un șablon Microsoft Word pe dispozitivul dvs. Va fi în format .docx. Unele dintre site-urile web care oferă șabloane Word gratuite includ:
  1. Deschide Google Drive într-un browser. Faceți clic pe „Nou”, urmat de „Încărcare fișier”. Adăugați șablonul Word pe care l-ați descărcat.
Șablon de CV Google Docs Fișier de încărcare Word
  1. Deschideți șablonul de CV. Faceți clic pe „Fișier → Salvați ca Google Docs”. Va fi creată o nouă versiune Google Docs a șablonului. Reveniți la Google Drive și deschideți șablonul Google Docs nou creat.
Șablon de CV Google Docs Conversie în cuvinte

Dacă întâmpinați probleme în timp ce urmați pașii de mai sus, consultați ghidul nostru detaliat despre cum să convertiți Word în Google Docs. De asemenea, vă puteți crea propriul CV în Word.

Cum să partajați un CV Google Docs

Odată ce ați modificat detaliile CV-ului pentru a se potrivi cu profilul dvs., este timpul să le partajați recrutorilor. Puteți fie să le trimiteți linkul Google Docs, fie să îl descărcați ca PDF.

1. Partajați un CV Google Docs

  1. Deschide CV-ul pe care vrei să-l partajezi și dă clic pe butonul „Partajează” din partea de sus.
Butonul de partajare pentru reluare Google Docs
  1. Va apărea fereastra „Partajare cu persoane și grupuri”. Introduceți adresele de e-mail ale persoanelor cărora doriți să partajați CV-ul. În acest fel, numai persoanele adăugate pot deschide linkul.
CV-ul Google Docs Partajați persoane

Alternativ, puteți crea un link și îl puteți partaja. Rețineți că oricine are linkul poate vizualiza CV-ul. Pentru aceasta, faceți clic pe „Schimbați la oricine are linkul”. Copiați linkul și trimiteți-l prin e-mail, aplicații de mesagerie etc.

2. Convertiți Google Docs în PDF

Cea mai bună practică este să convertiți Google Docs în PDF și să le distribuiți altora.

  1. Faceți clic pe „Fișier → Descărcare → PDF” în documentul Google Docs. Selectați locația dorită de pe computer în care doriți să descărcați fișierul PDF.
  2. Atașați fișierul PDF la e-mailul dvs. și trimiteți-l potențialilor angajatori.
Google Docs CV Partajați PDF

Creați un CV puternic

Șabloanele de CV Google Docs oferă doar baza pentru crearea CV-ului. Rezultatul final depinde de modul în care vă promovați și de cât de bine editați șablonul. Ar trebui să vă adaptați CV-ul pentru recrutori pe baza fișei postului. De asemenea, concentrează-te pe abilitățile tale și schimbă titlurile pentru a se potrivi nevoilor tale. Copiați secțiunile pentru a crea mai multe secțiuni similare. De asemenea, puteți cere cuiva să vă ajute cu CV-ul, adăugându-l ca colaborator pe Google Docs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.