9 trucuri pentru a repara eroarea de conectare în App Store pe iPhone și iPad

9 sfaturi pentru a remedia eroarea „Nu se poate conecta la App Store” pe iPhone și iPad
⏱️ 12 min read

Eroarea “Nu se poate conecta la App Store” este o problemă comună întâlnită de mulți utilizatori de iPhone și iPad. Cu toate acestea, există câteva sfaturi eficiente care pot ajuta la remedierea acestei erori, făcându-vă viața mai ușoară și economisindu-vă timp și energie.

1. Verificați conectivitatea la internet – asigurați-vă că aveți o conexiune stabilă la internet.
2. Verificați setările App Store – asigurați-vă că setările pentru App Store sunt corecte și actualizate.
3. Verificați că data și ora sunt setate corect – acest lucru poate fi o problemă atunci când se încearcă să se acceseze App Store.
4. Actualizați software-ul iPhone sau iPad – unele erori pot fi remediate prin actualizarea software-ului.
5. Reporniți dispozitivul – repornirea iPhone-ului sau a iPad-ului poate aduce schimbări pozitive.
6. Verificați starea routerului Wi-Fi – asigurați-vă că routerul dvs. Wi-Fi funcționează corect.
7. Strângeți-vă și apoi reporniți routerul – puteți încerca să îl forțați să funcționeze prin aplecarea și repornirea routerului.
8. Dezactivați restricțiile – în cazul în care ați activat restricțiile pe dispozitiv, acestea pot să vă împiedice să accesați App Store.
9. Contactați suportul Apple – dacă nimic nu vă ajută să remediezi această eroare, puteți contacta direct suportul Apple.

În concluzie, există multe sfaturi pe care le puteți încerca pentru a remedia eroarea “Nu se poate conecta la App Store” pe iPhone și iPad, iar majoritatea sunt ușor de folosit și de implementat. Încercați-le pe rând sau combinați-le, iar dacă întâmpinați probleme, contactați suportul Apple pentru ajutor suplimentar.

Magazinul de aplicații iOS este, în general, singura modalitate prin care puteți obține aplicații pe iPhone și iPad. Desigur, asta înseamnă că, dacă, din orice motiv, nu poți folosi App Store, probabil că va fi o experiență enervantă. Ei bine, dacă v-ați confruntat cu infama eroare „Nu se poate conecta la App Store” pe iPhone și iPad, atunci nu vă faceți griji. Iată 9 metode de a remedia eroarea iritantă „nu se poate conecta la App Store” pe dispozitivele dvs. iOS 15 și iPadOS 15.

Pași pentru a remedia eroarea „Nu se poate conecta la magazinul de aplicații” pe iPhone și iPad

După ce am întâlnit problema „Nu se poate conecta la App Store” pe iOS de mai multe ori (toate din când în când), pot spune că problema apare în principal din cauza conexiunii slabe la internet. Cu toate acestea, există momente când apare chiar și atunci când conexiunea la Internet pare destul de stabilă.

În timp ce lucrul bun la această problemă este că poți scăpa cu ușurință de ea, lucrul rău este că va continua să apară din când în când. Prin urmare, este mai bine să fii întotdeauna pregătit pentru problemă cu soluții rapide.

1. Activați/dezactivați modul avion

Ori de câte ori mă confrunt cu probleme de conectivitate pe iPhone-ul meu, singura soluție rapidă pe care o caut este să comut în modul Avion. Și ghici ce, mă ajută să rezolv problema, de cele mai multe ori. Deci, pun pariu că va rezolva și problema „nu se poate conecta la App Store”.

Practic, forțați închiderea App Store și apoi activați/dezactivați modul Avion.

Pe iPhone/iPad echipat cu Face ID: Glisați în jos din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a accesa centrul de control.

Pe iPhone/iPad echipat cu Touch ID: Glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a deschide centrul de control.

Acum, atingeți butonul Mod avion pentru a-l activa. Așteptați puțin, apoi atingeți butonul Mod avion pentru a-l dezactiva. Acum, lansați App Store pentru a verifica dacă problema a dispărut. Dacă da, continuați cu sarcinile zilnice. Dacă nu, continuă să citești.

2. Opriți/porniți datele mobile/Wi-Fi (reporniți și dispozitivul)

Un alt truc simplu, dar destul de eficient pe care îl puteți încerca pentru a rezolva conexiunea lentă la internet este să activați/dezactivați/porniți datele mobile/Wi-Fi. Dacă magazinul de aplicații nu funcționează din cauza unei conexiuni proaste la internet, este posibil să puteți rezolva problema.

  • Deschis setări aplicația pe iOS/iPadOS -> Wi-Fi/date mobile. Acum, opriți maneta pentru Wi-Fi/date mobile. După aceea, reporniți iPhone-ul.
Activați sau dezactivați Wi-Fi

Pentru a reseta iPhone-ul/iPad-ul echipat cu Face ID: Apăsați și mențineți apăsat butonul de sus/jos și butonul de pornire în același timp. Apoi trageți glisorul de oprire pentru a reporni dispozitivul.

Pentru a reseta iPhone-ul/iPad-ul echipat cu Touch ID: Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire pentru a afișa glisorul de oprire. După aceea, trageți glisorul pentru a reporni dispozitivul iOS.

Odată ce dispozitivul s-a repornit, accesați Setări -> Date mobile/Wi-Fi (sau centrul de control al accesului) și apoi porniți-l.

3. Verificați data și ora

Asigurați-vă că data și ora de pe dispozitivul dvs. iOS/iPadOS sunt setate corect pentru fusul dvs. orar. Dacă data și ora sunt incorecte, este posibil să puteți remedia problema reparându-le. Voi Aplicația Setări -> General -> Data și ora. Acum asigurați-vă că setat automat comutatorul este activat.

Verificați data și ora

Acesta vă va seta automat data și ora în funcție de fusul orar. Dacă este disponibilă o actualizare a fusului orar, iOS vă va informa despre aceasta. Acest lucru poate remedia, de obicei, eroarea „nu se poate conecta la magazinul de aplicații” dacă a fost cauzată de o problemă de fus orar.

4. Uitați de rețeaua WiFi și reconectați-vă la ea

Dacă trucul modului Avion nu a funcționat pentru a remedia problema „Nu se poate conecta la magazinul de aplicații”, uitați de rețeaua WiFi și apoi conectați-vă din nou la ea.

  • Deschis setări aplicație și accesați Wi-Fi. Acum, atingeți butonul „i” chiar lângă rețeaua WiFi. După aceea, atingeți uita aceasta retea și confirmați acțiunea. După ce ați terminat, reconectați dispozitivul la rețeaua Wi-Fi.
Uitați de rețeaua Wi-Fi și reconectați-vă la rețea

5. Verificați starea sistemului Apple pentru App Store

Ori de câte ori serverele Apple se confruntă cu o întrerupere, o serie de funcții și servicii (de exemplu, iCloud Backup, iCloud Drive, App Store, Siri etc.) sunt afectate. Prin urmare, dacă App Store încă nu funcționează pe dispozitivul dvs., ar fi înțelept să verificați starea sistemului din App Store.

Verificați starea sistemului Apple

navigheaza catre Pagina de stare a sistemului Apple apoi asigurați-vă că cercul din stânga App Store este verde. Dacă cercul este galben, există unele probleme tehnice cu App Store. Și într-o astfel de situație, nu poți face altceva decât să aștepți ca problema să fie rezolvată.

6. Resetați setările de rețea

Resetarea setărilor de rețea la valorile implicite din fabrică este o altă soluție fiabilă pe care te poți baza pentru a remedia problema „nu se poate conecta la App Store” pe iOS. Deci, dacă problema pare a fi persistentă, nu este rău să o încerci.

Accesați Setări -> General -> Resetare. aici, atinge resetați setările de rețea. Apoi, trebuie să introduceți parola dispozitivului dvs. De asemenea, este posibil să fie nevoie să introduceți parola pentru timpul de utilizare pentru a continua. atinge în cele din urmă resetați setările de rețea a se termina.

resetați setările de rețea

7. Deconectați-vă de la ID-ul dvs. Apple și conectați-vă din nou

Uneori, pot remedia problemele din magazinul de aplicații pe iPhone-ul meu, deconectându-mă de la ID-ul meu Apple și conectându-mă din nou. Deși această soluție pare fără legătură, funcționează pentru a rezolva problemele din magazinul de aplicații.

Deschide aplicația de setări pe iPhone sau iPad și atingeți profilul tau. apoi atingeți Deconectat apoi urmați instrucțiunile pentru a vă deconecta de pe dispozitivul iOS. Apoi, lansați aplicația Setări pe dispozitiv, apoi conectați-vă din nou.

Deconectați-vă de la Apple ID și conectați-vă din nou

8. Resetați toate setările

Ori de câte ori mă trezesc implicat în probleme complexe iOS, singura soluție pe care o caut aproape întotdeauna este să resetați dispozitivul la setările implicite din fabrică. Și trebuie să spun că m-a salvat cu succes de multe ori.

Rețineți că resetarea setărilor dispozitivului la valorile implicite din fabrică elimină toate setările existente, inclusiv parolele VPN și Wi-Fi. Cu toate acestea, vă păstrează toate mediile și datele intacte. Prin urmare, ar trebui să continuați cu această soluție ținând cont de aceste lucruri.

Resetează toate setările

Mergi la setări -> General -> Resetare -> Resetare toate setările. Apoi, introduceți parola dispozitivului și atingeți Resetează toate setările din nou pentru a confirma acțiunea.

9. Actualizare software

Pentru a preveni diverse erori și, de asemenea, pentru a îmbunătăți performanța, Apple lansează în mod frecvent actualizări de software. Prin urmare, puteți scăpa de problemele aleatorii ale iOS, pur și simplu actualizând software-ul, în majoritatea cazurilor. Dacă niciuna dintre soluțiile menționate mai sus nu a funcționat pentru a vă rezolva problemele din App Store, actualizarea software-ului ar putea fi răspunsul corect.

Doar accesați Setări -> General -> Actualizare software. iPhone-ul dvs. va verifica dacă există actualizări și vă va permite să instalați orice actualizări în așteptare care ar putea fi disponibile pentru iPhone.

Actualizare software pe iOS și iPadOS

Odată ce dispozitivul dvs. a fost actualizat la cea mai recentă versiune de software, deschideți App Store pe dispozitiv pentru a vedea dacă eroarea „nu se poate conecta la App Store” a fost remediată. De cele mai multe ori, trebuie rezolvat.

Notă: Dacă nimic altceva nu pare să funcționeze, ar trebui contactați asistența Apple și vedeți dacă vă pot ajuta să găsiți o soluție viabilă la problemă.

Soluții pentru a remedia eroarea Nu se poate conecta la App Store pe iOS și iPadOS

Cam atât! Sperăm că App Store revine la afaceri ca de obicei. Deoarece eroarea „nu se poate conecta la magazinul de aplicații” apare de obicei din cauza unei conexiuni la internet inconsistente, primele metode pe care le-am menționat ar trebui să rezolve problema în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, se poate întâmpla și din cauza erorilor și întreruperilor din App Store.

Deci, care dintre aceste trucuri a reușit să rezolve problemele App Store pe iPhone sau iPad? Spune-ne în comentarii.

În concluzie, magazinul de aplicații iOS este modalitatea principală de a descărca aplicații pe iPhone și iPad, iar eroarea “Nu se poate conecta la App Store” poate fi o experiență enervantă. Există mai multe metode pentru a rezolva această problemă, printre care activarea/dezactivarea modului avion, oprirea/ pornirea datelor mobile/Wi-Fi, verificarea datei și orei, uitarea rețelei WiFi și reconectarea, verificarea stării sistemului Apple pentru App Store, resetarea setărilor de rețea, deconectarea de la ID-ul Apple și conectarea din nou, resetarea tuturor setărilor și actualizarea software-ului. Prin urmare, este important să fiți întotdeauna pregătiți pentru această problemă cu soluții rapide, iar dacă niciuna dintre aceste metode nu funcționează, este recomandat să contactați asistența Apple pentru a găsi o soluție viabilă la problemă.
“Tehnologia este mereu în mișcare, iar noi suntem nerăbdători să vă aducem cele mai noi și interesante știri din lumea digitală. Până la următoarea noastră întâlnire, să fiți mereu conectați și să folosiți tehnologia cu înțelepciune.”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x