A se distra! 9 jocuri grozave pe care le poți juca cu Alexa Amazon

A se distra!  9 jocuri grozave pe care le poți juca cu Alexa Amazon
⏱️ 5 min read

Toate funcțiile și fără jocuri fac din Alexa Amazon un AI plictisitor. Din fericire, Alexa nu este atât de serioasă pe cât ar putea să o lase. Sigur că poate comanda o pizza sau vă poate ajuta să amestecați câteva cocktailuri, dar este, de asemenea, plină de ouă de Paște și glume banale. De fapt, asistentului virtual Amazon îi place să se distreze la fel de mult ca și noi. Datorită diverselor abilități terță parte, Alexa este capabil să joace la o varietate de jocuri pentru a vă ajuta pe dvs., familia și prietenii să treacă timpul.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Blackjack

Perfecționați-vă abilitățile de Blackjack activând Bate dealerul pricepere. Pentru a-l deschide, pur și simplu spuneți „Alexa, deschideți Dealerul”. Alexa vă va „împărți” cărțile și vă va citi cărțile cu voce tare împreună cu una dintre cărțile dealerului. Ea vă va întreba dacă doriți să loviți sau să stați în picioare. Pur și simplu spuneți-vă răspunsul până când îl învingeți pe dealer sau veți intra în eroare. Faceți suficient de multe runde și veți fi un jucător înalt în cel mai scurt timp.

2. Quiz Song

alexa-games-songquiz

Ești un pasionat de muzică? Te consideri omul Shazam? Puteți ghici corect titlul și artistul unei melodii doar auzind-o? Cu Abilitatea Song Quiz, Alexa îți va pune la încercare cunoștințele despre trivia muzicală, redându-ți melodii care se întind până în anii 60. În plus, Song Quiz adaugă de multe ori melodii noi, menținând lucrurile proaspete prin piese repetate.

3. Earplay

alexa-games-earplay

Earplay te pune în rolul unui agent secret într-un joc în stilul alege-ți propria aventură. Povestea se desfășoară ca o dramă radio din vechea școală în care alegerile și răspunsurile tale dictează răsucirile complotului. Fii conștient de faptul că Earplay nu este potrivit pentru toate vârstele, așa că asigurați-vă că copiii sunt băgați în pat înainte de a începe aventura.

4. Investigația Wayne

alexa-games-wayne

Oricine are un interes trecător pentru cultura pop știe că uciderea părinților lui Bruce Wayne este motivul pentru care devine supereroul vigilent cunoscut sub numele de Batman. În Investigația Wayne îți asumi rolul unui investigator din Gotham City care încearcă să afle cine este responsabil pentru crimă. Va trebui să navigați în lumea interlopă a lui Gotham și în diverse fundături pentru a rezolva crima. Rețineți că acest joc se ocupă de unele teme mature, deci este recomandată discreția părinților.

5. Ușa magică

alexa-games-magicdoor

Dacă sunteți în căutarea unei aventuri mai prietenoase cu familia, nu căutați mai departe de Ușa Magică. În acest joc jucătorii explorează o lume magică cu diferite regiuni. În plus, jucătorii vor găsi obiecte ascunse și vor rezolva enigme pentru a ajuta creaturile magice. Există unsprezece aventuri care așteaptă jucătorii în țara de dincolo de ușa magică.

6. Joc de teste milionare

manageri-de-finanțe-personale-pentru-linux-00-prezentate

Alexa ia locul lui Regis Philbin în Joc de teste milionare, modelat după popularul joc de teste Cine vrea să fie milionar. Alexa îți va pune paisprezece întrebări, fiecare mai grea decât ultima. Pentru fiecare răspuns corect vi se vor acorda sume din ce în ce mai mari de bani (imaginați). Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu probleme, puteți utiliza până la trei linii de salvare. 50/50 va elimina două dintre răspunsurile greșite, lăsându-vă doar două răspunsuri posibile. Puteți pune întrebarea pe rețelele de socializare și să aflați ce cred alții este răspunsul. În plus, puteți, de asemenea, să telefonați la unul dintre prietenii dvs. și să îi ajutați să vă răspundă la întrebare. Millionaire Quiz Game are peste 2500 de întrebări și în fiecare săptămână contribuie la redarea.

7. Unde în lume

macos-location-track-map

Îți place să fii pasionat de geografie? Puneți la cunoștință cunoștințele cu Unde in lume. Alexa va alege o țară la întâmplare. Apoi, va descurca indicii precum capitala și ce limbă se vorbește în țara respectivă. Rostiți-vă răspunsurile pentru a vedea dacă sunteți un șef de geografie.

8. Evadează camera

alexa-games-escaperoom1

Camerele de evacuare au devenit din ce în ce mai populare de-a lungul anilor. Dacă nu sunteți familiarizați cu ei, ideea este simplă. O grămadă de oameni sunt închiși într-o cameră și trebuie să rezolve o serie de enigme și puzzle-uri într-un anumit timp pentru a „scăpa din cameră”. Dacă camerele de evacuare sunt lucrurile dvs. sau sună ca ceva pe care ați putea dori să încercați, verificați-l Evadează camera. Există patru camere diferite de diferite dificultăți de a alege.

9. Pericol!

alexa-games-jeopardy

Primejdie! a fost emisiunea de test preferată din America de peste 50 de ani. Acum puteți urca pe podium pentru a vă testa cunoștințele, totul din confortul propriei case. Cu Primejdie! poți juca o gamă largă de categorii, inclusiv sport, cultură pop, călătorii, istorie mondială și multe altele. Asigurați-vă că recitați răspunsurile dvs. sub forma unei întrebări. În plus, membrii Amazon Prime primesc un abonament gratuit la Double Jeopardy! cu șase indicii suplimentare în fiecare săptămână. Pericol dublu! este de 1,99 USD pe lună fără membru Prime.

Ne-a fost dor de jocul tău favorit cu Alexa? Dacă da, spuneți-ne care vă place în comentariile de mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x