Abonamentele Microsoft vin în aplicația Setări din Windows 11

Abonamentele Microsoft vin în aplicația Setări din Windows 11

⌛ Reading Time: 2 minutes

Microsoft a fost ocupat cu lansarea Windows 11, iar acum compania începe să lanseze noi funcții în sistemul de operare. Compania adaugă o nouă pagină în aplicația Setări, care vă va permite să vedeți informații legate de contul dvs. Microsoft în Windows 11 build 22489.

Într-o Postare pe blog Windows Insider, Microsoft a spus: „Începem să lansăm încet o nouă pagină de setări „Contul tău Microsoft” care îți va oferi acces rapid la informațiile legate de contul tău Microsoft direct din Setări în Windows 11.”

Cum să comutați între canalele Dev și Beta pe Windows 11

LEGATE DECum să comutați între canalele Dev și Beta pe Windows 11

În prezent, funcția este lansată pe canalul Dev al programului Windows Insider. Și chiar și atunci, Microsoft spune că îl aduce la „un set mic de Windows Insiders”, așa că ar putea trece ceva timp până să-l vedem în versiunea finală a Windows 11.

Practic, cu pagina, puteți vedea informații similare cu cele pe care le-ați găsi pe site-ul Microsoft. Microsoft spune: „veți vedea informații legate de contul dumneavoastră Microsoft, inclusiv abonamentele pentru Microsoft 365, link-uri către istoricul comenzilor, detalii de plată și Microsoft Rewards”.

Deși pagina pare a fi destul de simplă pentru moment, Microsoft spune că are un „plan de îmbunătățire a paginii de setări a contului dvs. Microsoft pe baza feedbackului dvs. de la Feedback Hub prin intermediul pachetelor de experiență de servicii online”. Asta înseamnă că s-ar putea îmbunătăți cu timpul, dar va trebui să așteptăm și să vedem.

Desigur, Windows 11 build 22489 vine cu multe remedieri și îmbunătățiri minore care vor veni în cele din urmă la Windows 11. De exemplu, Microsoft a adăugat suport pentru Descoperirea rezolutorilor desemnați, printre alții.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.