Accelerarea videoclipurilor pe dispozitivele iOS: Ghid pentru iPhone și iPad

Cum să accelerezi un videoclip pe iPhone și iPad
⏱️ 12 min read

Atunci când vrei să urmărești un videoclip pe iPhone sau iPad, uneori poate deveni plictisitor să pierzi timpul așteptând ca clipul să se desfășoare într-un ritm lent. Fie că este vorba despre un videoclip tutorial sau despre un film, viteza prea mică a clipului îți poate submina experiența de vizionare. Din fericire, există o mulțime de modalități de a accelera videoclipurile pe aceste dispozitive.

Prima opțiune este să utilizezi aplicații precum iMovie sau Video Speed pentru a modifica viteza clipurilor tale. Aplicațiile precum acestea îți permit să ajustezi viteza videoclipurilor, chiar și până la 2x mai rapid decât viteza originală.

O altă opțiune este să folosești funcția de Accelerare automată a videoclipurilor de pe iPhone sau iPad. Această opțiune se poate găsi în setările telefonului și îți permite să accelerezi videoclipurile fără să apelezi la aplicații sau alte instrumente software.

Este important să menționăm că accelerarea unui videoclip se poate traduce într-o calitate video scăzută și, prin urmare, ar fi bine să eviți accelerarea videoclipurilor prea mult sau să apelezi la o soluție care să nu influențeze calitatea imaginii. Cu toate acestea, tehnologia modernă este mai avansată ca niciodată și există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a accelera videoclipurile fără a-ți compromite calitatea.

Probabil că filmați o mulțime de videoclipuri de pe iPhone și chiar de pe iPad și cred că vă veți raporta la asta când spun că există momente când trebuie să accelerați un videoclip pentru a se potrivi ca o bobină sau o poveste Instagram, sau poate că dvs. vreau doar să reduc dimensiunea.pentru a-l trimite. Oricare ar fi motivul, vestea bună este că puteți accelera cu ușurință un videoclip pe iPhone și iPad. Iată cum să o faci.

3 moduri de a accelera un videoclip pe iPhone și iPad (2022)

Deși aplicația Stock Photos este mai mult decât capabilă pentru nevoile de bază de editare foto și editare video, are unele limitări. Așadar, dacă doriți să accelerați un videoclip obișnuit la o viteză de două ori sau chiar de până la 12 ori mai mare decât viteza, vă găsim în acest articol. Ca întotdeauna, puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a naviga la secțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Accelerați un videoclip cu încetinitorul utilizând aplicația Fotografii de pe iPhone și iPad

Dacă doriți să convertiți un videoclip cu încetinitorul la viteză normală, veți fi bucuroși să știți că nu aveți nevoie cu adevărat de nicio aplicație terță parte pentru a face acest lucru. Aplicația Stock Photos are toate instrumentele de care aveți nevoie. Vedeți cum puteți accelera un videoclip cu încetinitorul pe iPhone.

 • Deschideți Fotografii pe iPhone și navigați la videoclipul cu încetinitorul pe care doriți să îl accelerați. Aici, atingeți „Editați” în colțul din dreapta sus.
 • Chiar sub cronologia, veți vedea indicatorul de viteză. Liniile apropiate indică zonele cu viteză normală, iar liniile care sunt mai îndepărtate (așa cum sunt marcate pe captură de ecran) indică partea din videoclip care se află în mișcare lentă.
parte a videoclipului cu încetinitorul evidențiat în aplicația de fotografii
 • Tot ce trebuie să faceți este să trageți bara verticală de la fiecare capăt al secțiunii cu încetinitorul videoclipului, astfel încât toate liniile verticale să se apropie.
accelerați aplicația de fotografii video cu încetinitorul pentru iPhone
 • Acum, atinge „Terminat” si asta e; videoclipul dvs. va fi salvat la viteza normală.

Asta e tot! Ați ajustat cu succes viteza video pe dispozitivul iOS. Mai târziu, dacă vă răzgândiți vreodată și doriți să transformați din nou acest videoclip într-un videoclip cu încetinitorul, deschideți videoclipul și atingeți butonul Editați | × opțiunea din dreapta sus. După aceea, lovește Verso în colțul din dreapta jos al ecranului și alegeți reveni la original.

Accelerează un videoclip folosind iMovie pe iPhone și iPad

Din păcate, în timp ce aplicația Fotografii vă permite să accelerați videoclipurile cu încetinitorul, nu o puteți utiliza pentru a accelera videoclipurile normale (24FPS/25FPS/30FPS/60FPS). Acolo este iMovie de la Apple (instalare) intră în aplicație; această aplicație vă va permite să accelerați videoclipurile normale până la de două ori viteza lor.

1. Deschide iMovie pe iPhone sau iPad, apoi atingeți „+” butonul pentru a începe un nou proiect.

Deschideți aplicația iMovie pe iPhone sau iPad

2. Acum alegeți Film opțiunea de pe ecranul „Proiect nou”. După aceea, atingeți Mass-media opțiunea din colțul din stânga sus al ecranului.

Atingeți Media în iMovie pe iOS și iPadOS

3. Apoi atingeți Video și apoi selectați folderul unde este videoclipul tau Dacă doriți să reglați viteza unui videoclip cu încetinitorul, alegeți folderul Slow Motion.

Selectați videoclipul de editat în iMovie pe iPhone și iPad

4. Alegeți videoclipul pe care doriți să îl editați și apoi apăsați pe „Creează un film” opțiunea care apare în partea de jos.

Cum să accelerezi un videoclip pe iPhone și iPad

5. Cu proiectul deschis în iMovie, redați videoclipul în cronologia pentru a accesa instrumentele de editare. Apoi apăsați pe editor de viteză (arata ca o pictogramă cu ceas) în partea de jos. O bară galbenă cu mânere de interval va apărea acum la fiecare capăt al clipului.

Accesați instrumentul Speed ​​​​Editor în iMovie pe iPhone și iPad

Pro Sfat:

 • Dacă doriți să creați intervale într-un clip, trageți orice mâner galben de interval. apoi atinge Adăuga în inspector să facă o altă gamă.

6. Comenzile de viteză afișează un set de linii cu o icoană țestoasă în extrema stângă reprezentând încetinitorul, în timp ce icoana iepurelui în extrema dreaptă indică viteza. Ar trebui să vedeți viteza (adică 1x) a videoclipului chiar lângă pictograma iepure.

 • Următorul, trageți glisorul spre dreapta pentru a crește viteza videoclipului dvs. Pentru a încetini videoclipul, trageți glisorul spre stânga.
 • Pe măsură ce glisați glisorul, viteza relativă va fi afișată sub clip. În timp ce 2x înseamnă dublu față de viteza standard (1x), 1/2x este jumătate din viteza normală.
Reglați viteza video în iMovie pe iPhone și iPad

Sfat pro:

 • Pentru a crea intervale suplimentare, pur și simplu atingeți videoclipul în afara intervalului selectat. Ca alternativă, puteți, de asemenea, să atingeți „Adăugați” în inspector pentru a crea un chenar al intervalului în poziția capului de redare.
 • Puteți trage mânerele galbene ale intervalului pentru a regla intervalul și apoi reglați viteza intervalului cu ajutorul glisorului.
 • Rețineți că fiecare interval pe care îl faceți este reprezentat de o linie albă verticală care apare în partea de jos a clipului.
 • Dacă faceți o greșeală sau doriți să începeți de la zero, apăsați pe Repornire butonul din inspector. După ce ați editat videoclipul, atingeți oriunde în afara inspectorului pentru a-l închide.

7. La final, asigurați-vă că atingeți Făcut pentru a confirma modificările.

Atingeți Terminat pentru a confirma modificările.

Sfat pro:

 • iMovie este conceput pentru a păstra tonul clipurilor audio care sunt încetinite sau accelerate.
 • Pentru a schimba acest comportament, apăsați butonul setările proiectului apoi atingeți pentru a porni „Viteza schimbă tonul”.
 • Se asigură că vocea înregistrată este mai puternică atunci când viteza este crescută și invers.

Cele mai bune aplicații de la terți pentru a regla viteza video pe iPhone și iPad

În timp ce App Store este încărcat cu o mulțime de editori de viteză video, nu toate oferă o modalitate eficientă de a regla viteza. După ce am încercat mai multe aplicații, am enumerat cele trei opțiuni notabile. Pe lângă faptul că vă permit să accelerați sau să încetiniți clipurile video, acestea vă permit și să îmbunătățiți clipurile folosind diferite filtre și efecte.

1. Editor video cu mișcare lentă și rapidă

„Slow Fast Motion Video Editor” este ușor de utilizat și funcționează în mod fiabil pentru a vă permite să accelerați sau să încetiniți videoclipurile de pe iPhone sau iPad. il poti folosi pt măriți viteza unui videoclip de până la 2x și micșorați-o până la 1/4. În funcție de nevoile dvs., puteți alege să aplicați variații de viteză diferitelor secțiuni ale clipurilor video. De asemenea, aplicația ajustează automat tonul audio și vă permite să salvați un videoclip la rezoluție completă.

Editor video cu mișcare lentă și rapidă pentru iOS

Instalare: (gratuitversiunea premium este disponibilă pentru 4,99 USD/lună)

2. Editor de viteză video lent și rapid

Un alt editor de viteză video simplu, dar extrem de eficient, pe care trebuie să-l încercați este „VideoSpeed”. Îl puteți folosi pentru a vă împărți clipurile video în mai multe clipuri scurte și apoi setați viteza preferată pentru fiecare clip. iti permite accelerați-vă videoclipul de până la 8 ori mai rapid și de -8 ori mai lent. Datorită disponibilității diferitelor forme de suprapunere, efecte de filtru și muzică de fundal, VideoSpeed ​​​​vă permite, de asemenea, să vă înfrumusețați clipurile.

Aplicația VideoSpeed ​​pentru iPhone și iPad

Instalare: (gratuitversiunea premium este disponibilă pentru 4,99 USD/lună)

3. Editor video cu încetinitorul

SloMo Video Editor este un editor de viteză video bogat în funcții pentru iPhone și iPad, care vă permite să reglați viteza video cu controlul dorit. Probabil că punctul culminant al acestui editor video este capacitatea de a vă permite editați viteza video de până la 240 fps sau de 12 ori mai rapid/mai lent. În plus, vă oferă, de asemenea, flexibilitatea de a regla viteza unui clip video pornind de la anumite cadre. Combină asta cu o bibliotecă destul de solidă de piese muzicale, precum și cu o varietate de filtre și pare bine echipată pentru a fi un bun util pentru crearea de clipuri video scurte pentru YouTube Shorts, TikTok și Reels.

Editor video cu încetinitorul pentru iOS

Instalare: (Probă gratuită de 3 zile9,99 USD/lună)

Accelerează sau încetinește cu ușurință videoclipurile pe iPhone

Deci, acesta este modul în care puteți modifica viteza clipurilor video pe dispozitivul iOS/iPadOS. După cum am spus mai sus, aplicația pentru fotografii de stoc și iMovie sunt mai mult decât capabile să satisfacă cererea de bază. Cu toate acestea, dacă doriți să reglați viteza cu un control mai bun, aplicațiile terță parte ar putea fi mai potrivite pentru nevoile dvs. Oricum, spune-ne metoda ta preferată și, de asemenea, împărtășește-ți feedbackul în secțiunea de comentarii de mai jos.

În acest articol, am discutat modurile în care puteți accelera un videoclip pe iPhone sau iPad. În primul rând, am explicat modul în care puteți accelera un videoclip cu încetinitorul folosind aplicația Fotografii integrată. De asemenea, am discutat modul în care puteți accelera videoclipurile normale folosind iMovie. În plus, am enumerat câteva aplicații terță parte care sunt eficiente în reglarea vitezei videoclipurilor. Fie că doriți să accelerați sau să încetiniți un videoclip, există o soluție adecvată pentru fiecare nevoie.
Mulțumesc că ai nimicit împreună cu mine bariera tehnologică și ai descoperit ultimele noutăți din domeniu. Păstrăm contactul, ne vedem la următorul update!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x