Accesați informațiile de bază de pe ecran fără a atinge telefonul [Android]

Accesați informațiile de bază de pe ecran fără a atinge telefonul [Android]

Există doar anumite lucruri în viață care nu au o soluție ușoară și a vedea ce oră este în mijlocul nopții nu ar trebui să fie unul dintre ele. Mulțumim unei aplicații numite Glance Plus putem vedea lucruri precum ora la care este sau care este temperatura fără a fi nevoie chiar să atingem dispozitivele noastre Android. Cum este posibil acest lucru? Continuați să citiți pentru a afla.

Ce te lasă să faci?

Această aplicație vă permite să economisiți bateria, deoarece nu trebuie să porniți ecranul telefonului doar pentru a vedea ce oră este. Puteți vedea asta și multe altele într-o strălucire care nu vă va afecta deloc vederea, lucru pe care ochii voștri îl voi aprecia.

Dacă dispozitivul dvs. Android are un ecran LCD, din păcate, nu veți economisi bateria, dar dacă dispozitivul dvs. are un ecran Super AMOLED, atunci veți vedea avantajele utilizării aplicației. Veți avea acces rapid la informații precum ora, data, procentul bateriei, calendarul, vremea locală etc. Puteți alege, de asemenea, din diferite fonturi, cum ar fi Boston Traffic, Digital, Royal și Samurai!

Când vine vorba de alegerea tipului de ceas pe care îl doriți, aveți diverse opțiuni care merg de la Analog Square, Analog Love, Analog Simple, Standard, Roman, No Number, Minimal și Digital.

Glace_Plus_Batman

De asemenea, aplicația vă permite să decideți dacă doriți ca ecranul să se rotească sau să rămână vertical, dar aceasta este o caracteristică pentru care va trebui să plătiți 0,90 USD.

Răspuns și modalități de utilizare

Amintiți-vă, cu Glance Plus nu veți avea afișajul tot timpul; se va aprinde numai atunci când doriți. Există o opțiune, numită Always-On, care lasă panoul întotdeauna activ, dar numai dacă dispozitivul dvs. se încarcă, indiferent dacă este vorba de un port USB, încărcare AC sau încărcare wireless.

Glance_First_Always_On

De asemenea, aveți opțiunea de a porni afișajul pornit numai în anumite momente și pentru o anumită perioadă de timp, de la cinci secunde la două minute. Există, de asemenea, opțiunea de a activa aplicația atunci când treceți mâna peste senzor o dată, de două sau de trei ori. Dacă doriți ca aplicația să se activeze după ce v-ați blocat dispozitivul, puteți face și asta.

Glance_Plus_Settings

Aceasta este o aplicație bună de încercat dacă v-ați săturat să fiți orbiți de luminozitatea afișajului dispozitivului. În timpul zilei poate arăta bine, dar noaptea este cel mai rău. Când deschideți aplicația pentru prima dată și derulați doar un pic, veți vedea, de asemenea, o opțiune care vă permite să dezactivați aplicația pentru perioadele de timp dorite.

Glance_Plus_Inactive_Hours

Concluzie

O aplicație care ne face viața mai ușoară este întotdeauna binevenită și, dacă are caracteristici utile precum cele pe care le găsim în Glance First, este doar o chestiune de timp înainte ca popularitatea sa să crească. Crezi că vei încerca aplicația? Spuneți-ne în comentarii și nu uitați să distribuiți și postarea pe conturile dvs. de socializare.

Scroll to Top