Accesați site-urile web blocate cu aceste 4 metode

Accesați site-urile web blocate cu aceste 4 metode
⏱️ 4 min read

Autoritățile blochează accesul la anumite site-uri web – cum ar fi site-urile de socializare – pentru a se asigura că oamenii nu accesează aceste site-uri web în sediul lor. Chiar și guvernele blochează site-urile care nu respectă reglementările lor sau pentru alte încălcări.

Dacă site-ul dvs. preferat este, de asemenea, blocat, îl puteți accesa cu ușurință folosind diferite metode. Aici enumerăm patru metode pentru a accesa conținutul site-ului web blocat.

Avertizare: Site-urile web sunt blocate dintr-un motiv, iar accesarea site-urilor web blocate poate duce la încălcarea regulilor. Vă rugăm să citiți regulile și sancțiunile declarate de autoritatea care a blocat site-ul web înainte de a accesa orice site blocat. Vei fi singurul responsabil pentru orice acțiune întreprinsă împotriva ta.

1. Utilizați un site web proxy

Utilizarea unui site web proxy este una dintre cele mai comune modalități de a accesa un site web blocat. Un site web proxy funcționează ca un moderator care face ca navigarea pe web să fie anonimă folosind serverele lor. Veți accesa site-ul web de pe serverele Proxy, nu de pe ISP. În schimbul acestui serviciu, site-urile proxy pun anunțuri pe navigarea dvs. pe Internet pentru a face bani.

Navigarea pe Internet prin site-uri web proxy poate fi, de asemenea, mai lentă în comparație cu navigarea normală, deci s-ar putea să nu fie o idee bună pentru conexiuni mai lente. Există o mulțime de site-uri proxy disponibile; o căutare simplă pe Google vă va ajuta să găsiți site-uri proxy bune. Unele dintre cele bune includ ProxFree, Kproxy, Proxificați și HideMyAss.

2. Folosiți adresa IP a site-ului pentru a accesa un site blocat

Uneori, numai adresa URL a unui anumit site web este blocată de autorități, astfel încât site-ul web poate fi accesat în continuare prin alte mijloace. Puteți utiliza adresa IP a site-ului web pentru a accesa site-ul web blocat în loc de adresa URL a acestuia. Este posibil ca acest truc să nu funcționeze întotdeauna, deoarece fie există șansa ca site-ul web să nu permită accesul prin adresa IP, fie că mai multe site-uri web sunt găzduite pe aceeași adresă IP.

Acces-site-uri-blocate-site-web-IP

Pentru a obține adresa IP a unui site web, accesați linia de comandă din Windows tastând cmd în dialogul Run (Window + R). Tip:

De exemplu, nslookup www.maketecheasier.com. Veți vedea adresa IP a site-ului web; îl puteți introduce în fila de căutare a browserului pentru a accesa site-ul web.

3. Accesați site-ul cache

Dacă doriți să accesați doar conținutul unui site web blocat, atunci puteți vedea versiunea cache a acestuia. Nu veți putea interacționa cu videoclipuri și alte tipuri de conținut flash, dar veți vedea toate imaginile și textul. Google păstrează versiunile cache ale tuturor site-urilor web și pot fi vizualizate oricând, chiar dacă site-ul web este defect.

Acces-site-uri web-blocate-site-cache

Pentru a accesa o versiune cache, tastați numele site-ului web în „Căutare Google” și veți vedea toate rezultatele aferente acestuia. Aici, la sfârșitul adresei URL (în verde), veți vedea o mică săgeată cu susul în jos. Faceți clic pe acesta, apoi faceți clic pe „În cache”. Se va încărca cea mai recentă versiune cache.

4. Traduceți site-ul web

Acces-Blocate-Site-uri-Traducere-Website

Este posibil ca autoritățile să fi blocat site-ul web, dar cel mai probabil nu vor fi blocat Google Translate. Deci, puteți să traduceți site-ul web în Google Translate și să vizualizați conținutul acestuia. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL a site-ului web în Google Traducere și selectați limba pe care o puteți înțelege cu ușurință. Google Translate va furniza un link pe care puteți face clic pentru a accesa versiunea tradusă a site-ului web.

Concluzie

Mai sus sunt câteva modalități utile de a accesa conținutul oricărui site web blocat. Deși au anumite condiții și limitări, una dintre metode ar trebui să funcționeze pentru dvs. În caz contrar, puteți utiliza oricând un serviciu VPN de genul Hotspot Shield pentru a accesa site-uri web blocate.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x