Această extensie Nifty vă informează cât durează citirea unui articol

Această extensie Nifty vă informează cât durează citirea unui articol

O mare parte din timpul nostru este petrecut pe internet, iar a fi productiv pe internet este cheia îmbunătățirii productivității noastre. Există multe aplicații disponibile online care vă pot ajuta să fiți productivi, dar am găsit o nouă extensie Chrome care vă va ajuta cu siguranță să țineți pasul cu programul dvs. Readismul este o extensie Chrome care vă spune aproximativ cât timp va dura pentru a citi un articol online.

Puteți utiliza aceste informații pentru a decide cu ușurință dacă doriți să citiți articolul chiar acum sau să le salvați pentru a le citi mai târziu.

Bacsis: Readismul poate fi folosit și în Opera folosind Descărcați Chrome extensie. Doar instalați această extensie în Opera și obțineți toate extensiile Chrome în Opera, inclusiv Readism.

Folosind readismul

Instalați Readism din Magazin web Chrome, și veți vedea pictograma acestuia lângă bara de adrese. Utilizarea Readismului este extrem de simplă: trebuie doar să vizitați orice articol de pe web și va afișa timpul aproximativ necesar pentru a citi articolul în colțul din dreapta jos al ecranului. Readismul folosește algoritmi speciali pentru a prezice timpul de citire, cum ar fi numărul de cuvinte, stilul natural de citire, stilul de scriere și alți factori. Acest lucru asigură faptul că timpul estimat este cât mai exact posibil. Nu este o extensie care compară doar cuvintele totale cu timpul mediu de citire.

Extensia durează aproximativ una până la trei secunde pentru a estima timpul de citire la deschiderea unui articol. În plus, este foarte ușor pe browser, iar caseta de notificare a timpului estimată este minimă și rămâne doar câteva secunde.

Am testat extensia pe multe dintre articolele noastre și am citit articolele. Nu a existat nici o diferență, cu doar câteva secunde de diferență între timpul de citire, cu excepția a două articole pe care le-am citit cu una sau două minute mai repede. Cu toate acestea, acestea au fost propriile mele articole, așa că cred că a fost firesc pentru mine să le citesc mai repede.

O problemă pe care am avut-o cu Readismul este timpul inexact pentru articolele foarte lungi, în special cele cu videoclipuri și o mulțime de imagini. Readismul a oferit întotdeauna mai puțin timp de lectură pentru astfel de articole. Presupun că acest lucru se datorează faptului că pagina web grea necesită mult timp pentru încărcare, iar Readismul scanează pagina mai devreme. Acest lucru duce la scanarea unui conținut mai redus și la afișarea unui timp de citire mai redus.

Cunoașteți timpul de citire înainte de a deschide articolul

Readismul vă permite, de asemenea, să faceți clic dreapta pe un link de articol și să faceți clic pe pictograma acestuia pentru a vedea timpul de citire fără a accesa efectiv articolul. Această caracteristică mi s-a părut literalmente un schimbător de viață; din păcate a fost foarte inexact. L-am testat pe multe articole de pe mai multe site-uri web, dar a oferit întotdeauna cu unul până la trei minute mai puțin timp de citire decât ceea ce a arătat când am deschis de fapt linkul. De asemenea, pentru multe linkuri de articole, a spus doar „Nu s-a găsit niciun articol”, chiar dacă a oferit un timp de citire sigur când am deschis linkul. Din experiența mea, această caracteristică nu merită să depind de (indiferent cât de cool este).

Verificați-articolul-timp-de-citire-Obține-timp-de-citire

Verificați-articolul-timp-lectură-timp-lectură

Site-ul oficial al Readismului

Site-ul oficial al Readismului este foarte interesant și merită încercat în timp ce vă bucurați de extensia Chrome. Mergi la readism.io sau faceți clic pe pictograma Readism și selectați „Web” din opțiuni. Extensia Chrome se concentrează pe acordarea timpului de citire pentru articolele online, dar site-ul oficial oferă timp de citire pentru titlurile cărților populare. Acest lucru este perfect pentru cititorii de cărți care ar dori să obțină o estimare a timpului de citire pentru a-și gestiona programul.

Tastați doar numele cărții în bara principală de căutare și dați clic pe „Trimiteți”. Readismul va arăta timpul total pentru citirea cărții în doar câteva secunde. Nu acoperă toate cărțile, dar ar trebui să obțineți timpul de citire pentru titlurile populare.

Verificați-articolul-timp-lectură-trimite-carte

Verificați-articolul-timp-lectură-timp-carte-timp-lectură

Concluzie

Readismul este un partener online perfect pentru a vă asigura că vă gestionați cu ușurință timpul de citire online. Putem vedea în mod clar că Readismul nu este încă perfect și există multe probleme minuscule de abordat. Voi încerca să trimit un raport prietenos dezvoltatorului pentru a vedea dacă pot rezolva aceste probleme sau măcar să ofere o oarecare perspectivă. Cu toate acestea, își joacă foarte bine rolul real – oferind timp precis de citire pentru articolul pe care urmează să-l citiți.

Cum vă gestionați programul de lectură online? Te gândești să folosești Readismul? Spuneți-ne în comentarii.

Scroll to Top