1603836598 840 560

Acest Război al Minei: Povești vine pe Android ca un joc independent

⌛ Reading Time: 2 minutes

Acest război al meu este cel mai bun simulator de război și unul dintre cele mai bune jocuri de supraviețuire pe care le putem găsi în prezent pentru dispozitive mobile, PC și console. O aventură grafică premiată care ne duce la groaza supraviețuirii unui război ca civil.

Acest joc pentru Android are un preț de 11,99 euro pe Google Play, iar acum studiourile de 11 biți pentru dezvoltatori ne oferă conținut descărcabil Acest război al meu: Povești pe dispozitivele noastre mobile ca un joc independent.

Asta înseamnă că nu va trebui să aveți jocul original Acest război al meu să te bucuri de noua ta poveste Promisiunea tatălui pentru prețul de 1,99 euro.

Acest război al meu: Povești – Promisiunea tatălui

Promisiunea tatălui este primul episod din sezon Acest război al meu: Povești că acum putem juca pe dispozitivele noastre Android. Este o poveste de dragoste, ură și sacrificiu cu un tată care încearcă să-și salveze fiica de ororile războiului.

Acest război al povestirilor mele

Povestea Făgăduinței Tatălui se bazează pe drama scrisă de celebrul autor polonez, Łukasz Orbitowski. Jocul include patru locații noi, cinci locații reconstruite și remasterizate și noi mecanici de joc, cum ar fi noul sistem de dialog și căutare de indicii. Jocul este tradus în spaniolă.

Acest război al meu: Povești Nu a fost încă publicat oficial pe Google Play, dar putem cumpăra deja jocul în versiunea beta. În momentul de față include doar acest prim episod cu 1,99 euro, dar în viitor vor adăuga cele trei episoade care se vor finaliza în acest sezon.

Acest război al meu

Acest război al meu: Povești

1603836597 713 Acest Razboi al Minei Povesti vine pe Android ca un

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.