de javinpaul

Acestea sunt cele mai bune cursuri gratuite pentru a vă ajuta să învățați Java 8 și Java 9

Acestea sunt cele mai bune cursuri gratuite pentru a va
„Cană de cafea din ceramică umplută cu cafea” de Athena Lam pe Unsplash

După introducerea ciclului de lansare de șase luni pe Java 10, este foarte dificil să țineți pasul cu cele mai recente modificări din fiecare versiune Java. Dar dacă sunteți în căutarea unor resurse gratuite pe Java, cum ar fi cărți, tutoriale și alte materiale de învățare, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Există atât de multe resurse disponibile pentru a stăpâni caracteristicile care au fost introduse în Java 8 și Java 9.

În trecut, am împărtășit o parte din cele mai bune tutoriale Java 8 și cărți. În acest articol, voi împărtăși unele dintre cele mai bune și gratuite cursuri Java 8 și Java 9 de la Udemy și Pluarlsight.

Aceste cursuri sunt destul de similare cu orice curs plătit pe care l-ați putea cumpăra în mod normal și multe dintre acestea sunt gratuite pentru scopuri promoționale sau educative. Vă puteți alătura acestor cursuri pentru a învăța caracteristicile JDK 8 și JDK 9 în doar câteva zile.

Obișnuiam să învăț noi funcții de programare cu cărți, dar, în zilele noastre, cursurile online sunt metoda mea preferată de învățare. Există atât de multe cursuri gratuite gratuite disponibile.

Deși, uneori, am observat că cursurile gratuite se transformă în cursuri plătite, mai ales după ce instructorul își atinge obiectivele promoționale, prin urmare ar trebui să verificați prețul înainte de a vă alătura acestor cursuri.

O idee bună este să vă alăturați cursurilor acum, în timp ce acestea sunt gratuite. Odată ce sunteți înscris la curs, veți avea acces gratuit, nelimitat, chiar și după ce acesta este transformat într-un curs plătit. Aceasta înseamnă că puteți învăța oricând doriți.

Chiar dacă nu înveți acum, poți afla mai multe atunci când ai timp liber sau prioritățile tale se schimbă – nu este niciun rău în înscrierea.

De ce ar trebui să învățați Java 8 și Java 9?

Dacă vă întrebați despre avantajul învățării caracteristicilor Java 8 și Java 9, atunci permiteți-mi să vă spun. Dacă doriți să fiți relevant ca dezvoltator Java pe piața de locuri de muncă de astăzi, ar trebui să învățați Java 8 acum.

Am menționat anterior în postarea mea 10 lucruri pe care dezvoltatorii Java ar trebui să le învețe în 2018, și o spun din nou: învățați Java 8 mai devreme decât mai târziu.

Au trecut mai bine de patru ani de când Java 8 a fost lansat pentru prima dată și a fost primit foarte bine de comunitatea Java. Avea mai multe funcții interesante și îmbunătățiri ale limbajului, cum ar fi expresii lambda, API-uri de flux pentru operațiuni în vrac, noi API-uri pentru dată și oră pentru o mai bună manipulare a curmalelor, Mod implicit și metode statice pe interfață, Referință metodă, si multe altele.

În zilele noastre, tot mai multe companii adoptă stilul de codare Java 8. Dacă nu știți scrieți cod în stil Java 8, cum ar fi utilizarea lambda și programare funcțională concepte, s-ar putea să rămâi în urmă.

Java 8 nu numai că este esențial pentru a fi relevant în comunitatea Java, dar vă îmbunătățește și productivitatea și face scrierea codului Java distractivă, odată ce cunoașteți elementele de bază. Acolo pot ajuta aceste cursuri!

Venind la Java 9, nu avea scânteia Java 8. Dar era totuși plin de unele caracteristici interesante, cum ar fi module și unele descântece API. Cunoașterea acestor caracteristici vă va ajuta, în cele din urmă, să scrieți un cod Java mai bun și să creați o aplicație mai bună în Java.

Cursuri de învățare Java 8 și Java 9

Iată lista mea de cursuri online gratuite pentru a învăța Java 8 și Java 9. Această listă include cursuri care sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru programatori Java cu experiență care nu sunt familiarizați cu JDK 8 și Caracteristici JDK 9.

Nu este nevoie să participați la toate cursurile. Puteți viziona o previzualizare și puteți lua o decizie dacă vă înscrieți sau nu. Puteți să vă înscrieți la un curs pe Java 8 și altul pe Java 9 pentru a vă pune la curent.

Și, deoarece aceste cursuri sunt absolut gratuite, nu aveți nimic de pierdut alăturându-vă acestora.

Programare Java 9 pentru începători complet în 250 de pași

Acesta este un Java excelent curs pentru incepatori, în special cei care o încep pentru prima dată. Acest curs acoperă cea mai recentă versiune de Java sau Java 9.

Dacă doriți să învățați Java de la zero, vă puteți alătura acestui curs. Nu veți învăța doar caracteristici noi ale Java 8 și Java 9, cum ar fi programarea funcțională, lambdas și fluxuri, ci și alte concepte importante ale Java.

Trebuie să acționați rapid pentru a obține acest curs gratuit, deoarece sunt sigur că instructorul Ranga Karanam va plăti acest curs foarte curând, odată ce își va atinge ținta promoțională cu peste 31K studenți care s-au alăturat deja.

Oricum, personal îmi place stilul de predare al lui Ranga și modul în care acesta prezintă concepte, cum ar fi conceptele JShell și Spring în ale sale Cursuri cadru de primăvară. Veți învăța multe într-o perioadă scurtă de timp – nu există nicio îndoială.

Acestea sunt cele mai bune cursuri gratuite pentru a va
Programare Java 9 pentru începători complet în 250 de pași

Java 8: Noțiuni de bază pentru începători

Asta este o foarte curs scurt pentru învățarea unor caracteristici cheie ale Java 8, inclusiv expresii lambda, referințe la metode, interfață funcțională, metode implicite, API-uri de flux, și Opțional clasă.

Nu numai că le veți învăța, dar veți învăța și noua API Data și Ora și alte modificări mai puțin populare, dar utile.

Chiar dacă acest curs nu oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare, puteți verifica acest lucru pentru o imagine de ansamblu rapidă, mai ales dacă sunteți în grabă și nu aveți mult timp de cheltuit pe auto-învățare.

1612183448 650 Acestea sunt cele mai bune cursuri gratuite pentru a va
Java 8: de bază pentru începători

Ce este nou în Java 8?

Aceasta este o versiune mai cuprinzătoare curs pe Java 8 și acoperă aproape toate caracteristicile pe care trebuie să le cunoașteți.

Autorul, Jose Paumard, are 20 de ani de experiență în programarea computerelor și asta se arată în acest curs. Veți afla despre modul în careexpresii ambda și API Stream face ca codarea în Java să fie din nou distractivă.

Nu acoperă doar caracteristici majore, cum ar fi Data și Ora API, dar acoperă și îmbunătățiri mici ale API-ului, cum ar fi StringJoinger si join() metodă din clasa String pentru alăturarea Strings în Java 8.

De asemenea, veți afla despre JavaFX și JavaScript folosind Nashorn motor. În general, acesta este un curs minunat pentru a învăța Java 8, dar, din păcate, cursul nu este tocmai gratuit.

1612183449 461 Acestea sunt cele mai bune cursuri gratuite pentru a va
Ce este nou în Java 8?

Este de la Pluralsight și aveți nevoie de un abonament pentru a avea acces la curs. Singurul mod în care puteți obține acces gratuit este prin înscrierea la un Încercare gratuită de 10 zile, ceea ce nu este rău.

Există, de asemenea, șanse mari ca compania dvs. să aibă o licență Corporate Pluralsight, iar apoi puteți obține acest curs gratuit din contul companiei.

Ce este nou în Java 9?

Acesta este un curs minunat de învățat Caracteristici Java 9. În acest curs, Sander Mak, autorul cărții populare Java 9 Modularity, a explicat câteva schimbări importante în Java 9.

Cursul este împărțit în 6 secțiuni. Prima secțiune acoperă modularitatea Java și, deoarece instructorul este și autorul cărții Modularitate Java, vă puteți aștepta ca aceasta să fie cea mai cuprinzătoare acoperire pe care o puteți obține.

A doua secțiune se concentrează pe o schimbare mai interesantă și mai interactivă de la Java 9 – JShell. Veți afla despre REPL și cum să utilizați JShell.

A treia secțiune se concentrează pe îmbunătățirea limbajului mic și a bibliotecii, cum ar fi modificările în API Stream, Opțional, metode din fabrică pe colecțiiși alte îmbunătățiri. Aceasta este secțiunea pe care o veți iubi, deoarece veți folosi aceste schimbări în viața de zi cu zi.

1612183449 607 Acestea sunt cele mai bune cursuri gratuite pentru a va
Ce este nou în Java 9?

A patra secțiune se concentrează pe modificările HTTP / 2 și Process API, în timp ce a cincea secțiune se concentrează pe îmbunătățirile desktop Java, cum ar fi actualizările JavaFX.

A șasea și ultima secțiune se concentrează pe îmbunătățiri de performanță și securitate. Acesta explică modificările G1 Garbage Collection și caracteristica compactă String introdusă în Java 9.

Ca și în cazul oricărui alt curs Pluralsight, aveți nevoie de un abonament pentru a vă alătura acestui curs, fie un abonament lunar sau anual. Deși calitatea de membru nu costă mult (35 de dolari pe lună pentru a accesa peste 5000 de cursuri), totuși puteți obține acest curs și cursul Java 8 gratuit înscriindu-vă la un Încercare gratuită de 10 zile care este mai mult decât suficient timp pentru a finaliza aceste cursuri.

Asta este totul pentru moment despre unele dintre cele mai bune cursuri gratuite pentru a învăța noi caracteristici Java 8 și Java 9. Te-am încurajat cu tărie să urmezi cel puțin un curs Java 8 și unul Java 9 pentru a te familiariza cu noile caracteristici, în special JDK 8 caracteristici precum expresiile lambda, API-ul Stream, Colecționari, Opțional și noua API Data și ora.

Alte Resurse gratuite de programare ar putea să îți placă:

5 cursuri gratuite Spring Framework pentru dezvoltatorii Java
Top 5 cursuri pentru a învăța dezvoltarea web în 2018
5 cursuri pentru a învăța Big Data și Apache Spark
Top 5 cursuri pentru a învăța Boot de primăvară în 2018
5 cursuri gratuite de structură și algoritmi de date
5 cursuri Linux gratuite pentru programatori și dezvoltatori

Vă mulțumim că ați citit acest articol. Dacă găsiți utile aceste cursuri gratuite Java 8 și Java 9, vă rugăm să le împărtășiți prietenilor și colegilor.

PS – S-ar putea să știți că Java 11 tocmai s-a lansat și se vorbește mult dacă este GRATUIT sau nu dacă doriți să aflați mai multe și ce este nou în Java 11, atunci nu uitați să verificați Sander Mak’s Noutăți în Java 11: Asistență pe termen lung curs despre Pluralsight. Mulțumită lui Mak, este # GRATUIT pentru o săptămână.