Acordați interfeței utilizatorului GIMP o reîmprospătare cu GIMP plat

Acordați interfeței utilizatorului GIMP o reîmprospătare cu GIMP plat

⌛ Reading Time: 3 minutes

Dacă vă place editarea fotografiilor, este probabil să fi auzit de programul cunoscut sub numele de GIMP. Este o alternativă bine cunoscută, gratuită și open-source la extrem de popular Adobe Photoshop. Este un program bun, dar nu este tocmai cel mai modern aspect. Să spunem doar că interfața cu utilizatorul are nevoie de o modernizare. Unul dintre lucrurile care probabil trebuie actualizate cel mai mult este tema pictogramei. Nu arată foarte bine și uneori icoanele pot fi greu de citit.

Vă prezentăm Flat GIMP. Aceasta este o temă de pictograme care preia interfața GIMP existentă și o actualizează – o face să arate puțin mai modernă și mai relevantă. Dacă ați căutat o temă de pictograme mai actualizată pentru GIMP, vă recomandăm să citiți mai departe. Acest lucru este cu siguranță relevant pentru interesele dvs.

Instalare GIMP plat

Descarca fișierul plat GIMP aici și extrageți-l într-un folder. După aceea, intrați în el și găsiți folderul “GIMP_Orange”. În folderul “GIMP_Orange”, veți vedea mai multe foldere. Acestea sunt toate fișiere tematice.

Windows

Pentru Windows, mutați toate aceste foldere în această locație:

sau

După ce ați făcut acest lucru, reveniți la folderul principal de unde a fost extras GIMP plat și căutați un folder numit “Decor”. Mutați folderul “Decor” în această locație:

sau

Mac OS X

Pentru Mac, accesați folderul “Aplicații” din Finder. După aceea, faceți clic dreapta pe “Gimp” și selectați opțiunea “Afișați conținutul pachetului” din meniul contextual. După ce ați făcut acest lucru, mutați toate folderele din folderul “GIMP_Orange” (precum și folderul “Decor”) în “Conținut / Resurse / Share / gimp / 2.0 / themes /”.

Linux

Pentru Linux, copiați tot conținutul din folderul “GIMP_Orange” și plasați-le în “~ / .gimp-2.8 / themes /”. De asemenea, va trebui să plasați folderul “Decor” și în acest director.

Pentru toate sistemele de operare, după ce ați mutat folderele în locația respectivă, lansați GIMP, faceți clic pe meniul “Editați” din partea de sus a ferestrei și găsiți opțiunea “Preferințe”. Aceasta va lansa fereastra de opțiuni și setări GIMP. Găsiți tema dorită și selectați-o. La scurt timp, noua dvs. temă va fi activă.

flatgimp-theme-window

Notă: poate fi necesar să reporniți GIMP pentru ca tema să aibă efect.

Concluzie

GIMP este o aplicație minunată cu o mulțime de caracteristici convingătoare din care să alegi. Totuși, oricât de mare este funcționalitatea acestui program, aspectul său trebuie să se schimbe în bine. Trebuie să fie un pic mai modernizat. Este un lucru bun că GIMP este open source, astfel încât creatorii să poată lua acest gen de lucruri în propriile lor mâini.

Care este tema ta preferată în compilația plată GIMP? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.