Activare mod întunecat Snapchat pe iOS și Android – tutorial complet

How to Enable Dark Mode in Snapchat
⏱️ 10 min read

Modul întunecat este o funcție populară la nivel mondial, pentru că reduce stresul ochilor și îmbunătățește calitatea vizualizării imaginilor și textelor. Snapchat este una dintre cele mai populare aplicații de socializare, cu o mulțime de utilizatori de pe iOS și Android. Primul pas pentru activarea modului întunecat este actualizarea aplicației cu cea mai recentă versiune. Apoi, mergeți în setări/ cont și selectați opțiunea “Teme”. În interiorul opțiunii “Teme” va apare și “Mod întunecat”. Selectați această opțiune și comutați butonul pentru a activa funcția dorită. Acum, veți descoperi că Snapchat arată și mai bine în modul întunecat, încărcându-vă imagini și texte cu o calitate vizuală îmbunătățită.

Adoptarea modului întunecat pentru aplicații a atins apogeul în 2019. Aproape toți ceilalți producători de software s-au concentrat pe implementarea modului întunecat în aplicațiile lor. Odată cu introducerea temelor întunecate la nivel de sistem pe Android și iOS, intrarea în partea întunecată a devenit dintr-o dată fără probleme. Cu toate acestea, dacă există o aplicație care nu a urmat tendința industriei, aceasta trebuie să fie Snapchat. Platforma de mesagerie centrată pe fotografii pe care mulți oameni o folosesc pentru a păstra Snap Streaks cu prietenii a lansat în sfârșit modul întunecat pe iOS la începutul acestui an, iar suportul pentru Android este încă programat să sosească în curând. Astăzi, vom parcurge pașii necesari pentru a activa modul întunecat pe Snapchat.

Obțineți Snapchat Dark Mode pe iOS și Android (2022)

În timp ce aplicația Snapchat de pe iPhone include o opțiune nativă pentru a activa sau a dezactiva tema întunecată, setarea nu se găsește în aplicația Android. Acum, mulți utilizatori de Android se întreabă de multă vreme cum să obțină modul întunecat pe Snapchat pe dispozitivul lor. Ei bine, ai ajuns la locul potrivit. Am inclus o soluție ingenioasă pentru a activa tema întunecată pe Snapchat pe telefonul tău Android. Așa că, fără alte prelungiri, haideți să pătrundem.

Activați modul întunecat în Snapchat pe iPhone

1. Atingeți pictograma Bitmoji din colțul din stânga sus pentru a vă deschide profilul Snapchat.

2. Din pagina de profil, atingeți pictograma roată Setări din colțul din dreapta sus al ecranului.

accesați setările pentru Snapchat

3. În setările „Contul meu”, atingeți „Aspectul aplicației” pentru a vedea opțiunea de a schimba tema Snapchat.

setări de aspect al aplicației - snapchat ios

4. Din setările „Aspect aplicație”, alegeți „mereu întunecat” pentru a activa modul întunecat pe Snapchat de pe iPhone.

activați opțiunea modul întotdeauna întunecat în Snapchat pentru iOS

Activați modul întunecat Snapchat pe telefoanele Oppo, Vivo sau OnePlus

Puteți utiliza modul întunecat aplicat de aplicația ColorOS/FuntouchOS experimental pentru a activa modul întunecat Snapchat pe anumite telefoane Oppo, Vivo și OnePlus. Pentru telefoanele OnePlus, rețineți că va trebui să aveți o versiune OxygenOS bazată pe ColorOS.

1. Deschideți aplicația Setări și atingeți „Afișaj și luminozitate”. Acum, apăsați pe „Setări mod întunecat” pentru a modifica setările modului întunecat de pe telefon.

setările modului întunecat nord 2

2. Atingeți „Mod întunecat pentru aplicații terțe (Beta)” și veți vedea o listă de aplicații care sunt compatibile cu modul întunecat forțat.

modul întunecat pentru aplicații terțe

3. Găsiți Snapchat în lista de aplicații acceptate și activați opțiunea. Când apare mesajul de confirmare, alege „Pornit” pentru a activa modul întunecat pe Snapchat.

activați modul întunecat pentru Snapchat

4. Deschide Snapchat acum și bucură-te de tema întunecată! Această implementare arată mai bine decât modul întunecat forțat la nivelul întregului sistem activat prin Opțiuni pentru dezvoltatori. În cazul în care vă întrebați, capturile de ecran de mai jos sunt de la un OnePlus Nord 2 care rulează OxygenOS 11 cu cea mai recentă versiune Snapchat 11.73.0.35.

interfață în mod întunecat pentru snapchat oos

Obțineți modul întunecat Snapchat pe orice telefon Android

Snapchat nu are încă o setare oficială a modului întunecat pe Android. Vom actualiza această secțiune de îndată ce Snapchat va anunța tema întunecată pentru aplicația sa pentru Android. Cea mai apropiată opțiune pe care o obțineți acum este activarea opțiunii „modul întunecat forțat la nivelul întregului sistem” din opțiunile pentru dezvoltatori. Deși nu este perfect, este mai bine să vă uitați la modul actual de lumină orbitoare a retinei Android. Deci, în cazul în care sunteți interesat să activați modul întunecat pe Snapchat pentru Android, iată cum să o faceți:

1. Deschideți aplicația Setări și apăsați pe „Despre telefon„. Acum, derulați în jos până când găsiți „Numărul de construcție” și atingeți-l de șapte ori. Acum ați activat modul dezvoltator pe dispozitivul dvs. Android.

activați modul de dezvoltare Android

2. Reveniți la pagina de pornire Setări și navigați la „Sistem -> Opțiuni pentru dezvoltatori” pentru a accesa opțiunile pentru dezvoltatori.

deschideți opțiunile pentru dezvoltatori pentru a activa modul întunecat pentru Snapchat

3. Aici, activați opțiunea „Override force-dark”.și ați activat cu succes modul întunecat forțat pe telefon. În viitor, veți observa că Android va inversa culorile în aplicațiile care nu acceptă modul întunecat nativ.

anulați comutarea forțată întunecată pentru a activa modul întunecat Snapchat

Notă: Din păcate, versiunile mai noi de Snapchat nu reacționează la modul întunecat forțat, iar aplicația Android rămâne în tema luminii. Prin urmare, va trebui să descărcați și să instalați o versiune mai veche de Snapchat din APKMirror.

4. Faceți clic pe Link APKMirror și apăsați butonul „Descărcați APK” pentru a descărca versiunea Snapchat 10.72.0.0 pe dispozitivul dvs. Este posibil să ratați funcții noi dacă adoptați această abordare, dar acesta este un sacrificiu pe care va trebui să îl faceți pentru a obține imediat tema întunecată Snapchat.

descărca apk pentru snapchat

5. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, Modul întunecat forțat vă ajută să activați manual tema întunecată pe Snapchat pentru Android. Textul este lizibil și nu are probleme de lizibilitate.

Snapchat a forțat modul întunecat

Deci, da, aceasta este singura soluție prin care puteți obține imediat modul întunecat pe Snapchat pe dispozitivul Android.

Apropo, dacă sunteți (în mod justificat) supărat pe dezvoltatorii Snapchat pentru că nu au adus încă modul întunecat pe Snapchat pe Android, puteți trimite un bilet cu solicitarea dvs. Pentru a face acest lucru, pur și simplu deschideți Snapchat și atingeți pictograma Bitmoji. Apoi accesați Setări și atingeți „Am o sugestie”.

Întrebări frecvente

Î: Există o temă întunecată oficială pe Snapchat pentru Android?

Nu, Snapchat nu a lansat o temă întunecată oficială pentru aplicația sa pentru Android. Cu toate acestea, puteți folosi soluții pentru a forța modul întunecat pe Snapchat.

Î: De ce nu funcționează modul întunecat forțat pe Snapchat?

Modul întunecat forțat la nivelul întregului sistem prin Opțiuni pentru dezvoltatori nu mai funcționează pe versiunile mai noi de Snapchat. Deci, va trebui să utilizați o versiune mai veche pentru a utiliza tema întunecată forțată. Cu toate acestea, puteți utiliza soluția de temă întunecată forțată de aplicație disponibilă pe anumite telefoane Oppo, Vivo și OnePlus care rulează cele mai recente versiuni de Snapchat.

Î: De ce nu am modul întunecat pe Snapchat?

Dacă sunteți pe iOS, asigurați-vă că ați actualizat la cea mai recentă versiune de Snapchat pentru a utiliza modul întunecat. Utilizatorii Android vor trebui să aștepte sau să folosească soluții pentru a obține tema întunecată pe Snapchat.

Î: Snapchat+ include modul întunecat pe Android?

Noul abonament Snapchat+ aduce multe funcții exclusive. Cu toate acestea, nu oferă mod întunecat utilizatorilor de Android. De asemenea, modul întunecat este probabil să fie disponibil pe Android fără un abonament Snapchat+, deoarece nu este o caracteristică specială sau exclusivă.

Activați cu ușurință modul întunecat pe Snapchat

Snapchat este una dintre puținele aplicații majore de rețele sociale care nu au suport pentru tema întunecată pe Android în 2022. Deși sperăm că compania va schimba lucrurile anul viitor, sperăm că acest ghid te-a ajutat să încerci funcția chiar acum. Dacă sunteți interesat să activați modul întunecat în alte aplicații populare, consultați ghidul nostru complet pentru activarea modului întunecat peste tot.

Modul întunecat a devenit o tendință populară în 2019, iar aproape toți producătorii de software și-au concentrat eforturile pe implementarea sa. Snapchat a întârziat să se alinieze acestei tendințe, dar a lansat în cele din urmă tema întunecată pentru iOS, cu suportul pentru Android planificat pentru viitor. Deși aplicația permite activarea modului întunecat pe iPhone, nu oferă această opțiune pe Android, dar utilizatorii pot utiliza soluții ingenioase pentru a obține tema întunecată. Totuși, trebuie remarcat faptul că soluțiile nu sunt perfecte și pot necesita descărcarea unei versiuni mai vechi a aplicației.
Închei această postare cu speranța că informațiile prezentate au fost utile și interesante pentru voi, dragi cititori. Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat timpul vostru prețios și vă aștept cu drag în următoarele postări. Între timp, să aveți parte de tehnologie de ultimă generație și să o utilizați cu înțelepciune. La revedere și nu uitați că viitorul este digital!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x