Activați modul întunecat Google Chrome pe Android fără Root

⏱️ 4 min read

Activați modul întunecat Google Chrome pe Android fără Root – După cum ați știut, Google Chrome v74 Update a adus cu sine modul întunecat. Cu toate acestea, această caracteristică nu este disponibilă pentru public. Dar de ce să vă faceți griji când vă aflați la androidjungles.com? În acest articol, vă împărtășim toate metodele pentru a activa modul întunecat Google Chrome pe Android fără Root.

Ce este Google Chrome Dark Mode pe Android fără Root?

Modul întunecat în interfața cu utilizatorul a devenit mai popular din anul 2018, iar Samsung a implementat deja acest mod întunecat, Google a actualizat aplicații stoc, cum ar fi Contacte, telefon, mesaje etc., și cu modul întunecat.

Deși această caracteristică a devenit o parte integrantă a Google Chrome v74, aceasta nu este încă disponibilă publicului, deoarece există câteva elemente inadecvate care nu se coordonează cu tema modului Întunecat.

Cu toate acestea, cu ajutorul articolului de mai jos, puteți descărca și activa cu ușurință modul întunecat Google Chrome pe Android fără Root. Tot ce este necesar este să urmați pașii de mai jos –

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

De asemenea, Verificați – Descărcați APK-ul Google Pixel 3 Camera cu Night Site

Activați modul întunecat Google Chrome pe Android fără Root

Chiar dacă caracteristica Modului întunecat Google Chrome nu este încă lansată pentru public, se poate folosi în continuare prin simpla activare a steagului Chrome. Vrei să știi cum? Continuați să citiți mai jos –

Actualizați la Gooogle Chrome v74 sau o versiune ulterioară

 • Actualizați aplicația Google Chrome verificând actualizările din – Setări> Aplicații și notificări> Toate aplicațiile> Chrome. Când este parcurs până la partea de jos, va fi afișată versiunea Chrome. Asigurați-vă că aplicația este actualizat la versiunea 74.
 • Dacă actualizarea nu este disponibilă pe dispozitivul dvs., puteți pur și simplu descărcați Google Chrome v74 Apk. Pentru aceasta, trebuie doar să activați „Instalați surse necunoscute‘opțiune prin Securitate> Setări> Activare Comutare surse necunoscute.
 • După ce Google Chrome V74 a fost instalat pe dispozitiv, puteți trece la pasul următor –

Comutați steagul Chrome la Activarea modului întunecat

 • Lansa Aplicația Google Chrome mergând la Sertar de aplicații.
 • În URL Bar pe Chrome, introduceți chrome: // steaguri și apăsați butonul Enter.
 • A bara de căutare va apărea pe ecran unde trebuie să introduceți – Android Chrome UI Dark Mode.
 • Faceți clic pe Caseta implicită și selectați „Activat‘din opțiuni.
 • După ce ați făcut acest lucru, Google va solicita relansarea aplicației. Faceți clic pe „Relansați‘buton. Steagul Chrome este acum activat.
 • Odată relansat, accesați aplicația Chrome și faceți clic pe 3 puncte în colțul din stânga sus.
 • Selectați Setări. ‘Mod întunecat„opțiunea va fi afișată undeva în apropiere”Notificări‘ și ‘Confidențialitate‘.
 • Pur și simplu faceți clic pe Mod întunecat și activați comutarea. După ce ați făcut acest lucru, Modul întunecat Google Chrome va fi activat pe Android.

Asta a fost! Modul întunecat Google Chrome a fost activat cu succes pe dispozitivul Android.

Notă – În cazul în care opțiunea „Mod întunecat” nu a fost disponibilă în aplicație chiar și după actualizare și relansare, pur și simplu închideți forțat aplicația și apoi încercați.

Must See – Descărcați cele mai bune teme Samsung gratuite pentru 2019 pentru Android 9 Pie sau 8.0 Oreo

Cuvinte finale –

Sper că articolul a fost găsit util pentru a activa Google Chrome Dark Mode pe Android fără Root. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în căsuța de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm pe toți.

Accesați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări actualizate ale postărilor noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x