Actualizare Windows 11 pentru a accelera performanța unității

Actualizare Windows 11 pentru a accelera performanta unitatii
⏱️ 2 min read

  • Actualizarea Windows 11 KB5008353 remediază problema de regresie a performanței pentru hard disk.
  • Actualizarea ar trebui să accelereze semnificativ performanța sistemului.
  • Actualizarea Windows 11 este disponibilă ca previzualizare, iar feedbackul utilizatorului este bun.

Microsoft poate părea că a remediat în sfârșit problemele de performanță cu anumite hard disk-uri pe Windows 11. Deși compania a lansat deja o actualizare cumulativă în decembrie anul trecut pentru a rezolva o eroare care a făcut ca SSD-urile și unitățile HDD-uri NVMe să funcționeze semnificativ mai mici decât vitezele preconizate, problema nu a fost rezolvată corect (conform rapoartelor utilizatorilor).

Conform Windows Cel mai recent, bug-ul este încă prezent chiar și după ce compania a pus la dispoziție actualizările din decembrie 2021 și ianuarie 2022. Cu toate acestea, viitoarea actualizare din februarie (KB5008353) pare să fi remediat definitiv eroarea.

Jurnalele oficiale de modificări pentru actualizarea KB5008353 explică faptul că patch-ul „abordează o problemă de regresie a performanței care apare atunci când activați jurnalul cu numărul de secvență de actualizare (USN)”, care este o problemă legată de dispozitivele de stocare.

În plus, unii utilizatori care au aplicat actualizarea au confirmat că acum computerele lor vor porni mai repede și vor funcționa conform așteptărilor.

Se așteaptă ca Microsoft să lanseze această actualizare în a doua zi de marți a lunii februarie, dar o puteți instala imediat manual prin setările Windows Update. Pe lângă această remediere a erorilor, compania intenționează să introducă o serie de alte remedieri și câteva funcții noi.

Încă nu este clar cum va funcționa lansarea. Cu toate acestea, compania intenționează să îmbunătățească experiența generală a barei de activități, iar Windows 11 va primi, de asemenea, câteva aplicații noi, cum ar fi un nou Notepad reproiectat și aplicații Media Player și suport pentru instalarea aplicațiilor Android pe Windows 11 (previzualizare).

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...