Google Maps Update fügt Assistenten und Lebensmittellieferung hinzu

Actualizarea Google Maps adaugă asistent și livrare de alimente

Google pare să fi fost destul de afectat anul acesta, actualizând dispozitivele și aplicațiile. Se pare că în fiecare săptămână există o nouă actualizare. În această săptămână există o actualizare la Google Maps care adaugă asistentul Google Assistant, starea livrării alimentelor și alte date COVID-19 pentru zona dată.

Informații Google Maps Coronavirus

Este clar că asta Actualizare Google Maps, cu cele 250 de noi caracteristici și îmbunătățiri, este vorba despre furnizarea de informații utilizatorilor. În mod uimitor, Google susține că peste 500 de milioane de actualizări sunt făcute în fiecare zi pe Maps.

Cea mai utilă modificare a aplicației este informația referitoare la datele despre coronavirus. Anterior, Google Maps a câștigat capacitatea, prin straturi, de a adăuga un strat COVID-19 pe hartă. În prezent, arată media de șapte zile a cazurilor noi la 100.000 de persoane. Afișează datele pe țări, iar în Statele Unite sunt, de asemenea, pe state și județe.

Cu toate acestea, va afișa în curând cazuri din toate timpurile și legături rapide către resurse. Acest lucru va fi atât de util pentru planurile de călătorie, pentru a afla nu numai dacă locul în care doriți să călătoriți este un hotspot actual pentru virus, ci și dacă a fost un hotspot în trecut. Dacă aveți întrebări cu privire la informații, resursele respective vor fi acolo pentru a vă ajuta.

Alte modificări în Google Maps Update

Există câteva alte modificări la actualizarea Google Maps care vă vor atrage și atenția. Una este că va arăta dimensiunea mulțimii în transportul public. Am verificat o gară din apropiere, dar nu afișează aceste informații. Ori nu s-a lansat încă pe telefonul meu sau se datorează faptului că nimeni nu este acolo, așa cum era înainte de 4 dimineața. Aceasta se adaugă caracteristicii care arată „vremurile populare” care a fost în aplicație de ceva timp.

Google Maps va începe, de asemenea, să afișeze starea comenzilor de preluare și de livrare și a rezervărilor. Utilizatorii din SUA, Canada, Germania, Australia, Brazilia și India vor vedea acest lucru. Aceasta va include informații pentru comenzi și timpii de preluare. De asemenea, va afișa timpii de livrare a mâncării așteptați, timpii de așteptare anticipați, taxele de livrare și comenzile rapide ale comenzii.

ad-banner

O schimbare foarte bună a actualizării Google Maps este conducerea mâinilor libere în calea Asistentului Google. Când sunteți în modul de conducere, puteți activa Asistentul Google pentru a trimite și primi apeluri și mesaje text și pentru a examina mesajele noi din mai multe aplicații. Acesta va include chiar comenzi de redare pentru servicii precum YouTube Music, Spotify, Google Podcasts etc.

Tren de actualizare Google Maps

Nu am putut accesa acest lucru, deoarece în prezent, este o opțiune exclusivă pentru Android în limba engleză în SUA. Poate fi accesată printr-o fereastră pop-up, prin setările Asistentului sau prin voce cu „Hei Google”.

„Modul de conducere face ca toate acestea să fie posibile fără a părăsi vreodată ecranul de navigare, astfel încât să puteți minimiza distracțiile pe drum”, a scris Dane Glasgow, Maps VP, într-o postare pe blog.

„Pentru a ne asigura că informațiile sunt cât mai exacte și mai actualizate posibil, ne bazăm pe 170 de miliarde de imagini Street View de înaltă definiție din 87 de țări, contribuții de la sute de milioane de companii și oameni care folosesc Google Maps. … Investim, de asemenea, în abordări tehnice care alimentează unele dintre cele mai iubite și esențiale caracteristici ale noastre – de la cele 20 de milioane de locuri la nivel global, care arată acum date despre vremurile populare către Live View alimentat de AR. ”

Aceste modificări se alătură tuturor caracteristicilor extraordinare anterioare. Citiți mai departe pentru a afla cum să primiți o alertă Google Maps atunci când conduceți în direcția greșită.

Scroll to Top