Actualizarea Microsoft Teams va remedia înghețarea apelurilor la 911

Actualizarea Microsoft Teams va remedia înghețarea apelurilor la 911
⌛ Reading Time: 4 minutes

Există erori tehnologice și probleme foarte problematice. Cele mai recente probleme Android cade cu siguranță pe partea problematică. Un utilizator Android care are instalat Microsoft Teams a raportat că, atunci când a efectuat un apel de urgență la 911, a experimentat o înghețare a telefonului. Microsoft a acționat rapid în legătură cu acest raport și a emis o actualizare care ar trebui să rezolve problema.

Utilizatorii Reddit raportează o problemă de înghețare 911

Problema cu utilizatorul Microsoft Teams care se confruntă cu o înghețare a apelurilor 911 a ieșit la iveală după ce un utilizator Reddit a raportat-o ​​pe site-ul de socializare.

„Telefonul meu s-a blocat imediat după un sunet și nu am putut face altceva decât să dau clic pe aplicații cu un apel telefonic de urgență care rulează în fundal.” a raportat utilizatorul Pixel 3 care rulează Android 11 într-o postare Reddit. „Totul asta în timp ce telefonul m-a informat că mi-a trimis locația către serviciile de urgență.”

Rețineți că utilizatorul Reddit nu a avut timp să se joace cu telefonul pentru a înțelege această problemă. Sunau la 911 pentru că credeau că bunica lor suferea de un accident vascular cerebral. În plus, deși dispeceratul 911 avea adresa apelantului, aceștia nu aveau numărul apartamentului și nu știau de ce sunau. Au avut nevoie de o ambulanță, o mașină de pompieri sau de poliție?

Din fericire, bunica apelantului avea un telefon fix, așa că au putut efectua un nou apel pentru a gestiona situația în timp ce se ocupa cu telefonul înghețat.

Actualizarea Microsoft Teams va rezolva problema

Spre meritul Microsoft, a abordat această problemă imediat. Acesta a lansat o actualizare pentru Microsoft Teams într-un document însoțitor postare pe blog care discută accidentul apelului 911.

„A fost efectuată o investigație și a constatat că problema, care este cauzată de o interacțiune neintenționată între aplicația Teams și sistemul de operare Android, este prezentă doar pe un număr mic de dispozitive cu aplicația Teams instalată atunci când utilizatorul nu este conectat.” Microsoft a raportat.

Apel Microsoft Teams 911

Există câteva lucruri de remarcat în acea scurtă deschidere. În primul rând, este liniștitor să știi că se întâmplă doar utilizatorilor care au instalat Microsoft Teams. Cu toate acestea, este deranjant și faptul că acest lucru se întâmplă chiar dacă un utilizator nu este conectat.

Microsoft a remarcat, de asemenea, că a lucrat „îndeaproape cu Google pentru a rezolva acest lucru”. Rezultatul este o actualizare a Microsoft Teams pentru utilizatorii Android. Această actualizare „previne aplicația să declanșeze problema de bază” pe Android.

După ce Microsoft a fixat problema pe sistemul de operare Google, a mai spus că Google intenționează să lanseze propria actualizare în curând.

Google a emis propria sa declarație într-un comentariu la postarea Reddit și a raportat multe din aceleași informații. De asemenea, a remarcat că este conștient doar de faptul că i se întâmplă singurului utilizator Reddit. Declarația a mai menționat că „deoarece această problemă are un impact asupra apelurilor de urgență, atât Google, cât și Microsoft acordă prioritate majoră problemei”.

Microsoft Teams 911 Android

Google a sugerat ca utilizatorii Android 10 și versiuni ulterioare cu Microsoft Teams instalat să își confirme versiunea Android și să verifice dacă sunt conectați la Microsoft Teams. Dacă sunt, nu vor experimenta problema. De asemenea, se recomandă să descarce actualizarea cât mai curând posibil.

În timp ce această situație se termină cu siguranță cu un „totul este bine care se termină cu bine”, este încă problematic să se întâmple deloc. Se ridică întrebarea dacă acest lucru s-ar putea întâmpla cu alte aplicații. Este, de asemenea, un argument bun pentru a nu elimina un telefon fix de acasă.

Citiți mai departe pentru a afla despre anunțurile pentru aplicațiile implicite Microsoft care prezintă o problemă pentru o versiune Windows 11.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.