Actualizarea Slack Connect DM a fost modificată rapid

Actualizarea Slack Connect DM a fost modificată rapid

Uneori oamenii nu își gândesc cu atenție mișcările. Uneori nici afacerile nu. Acesta este cazul cu Slack. Nu au fost mulți oameni care să nu ghicească a doua actualizare a aplicației de mesagerie la locul de muncă. Slack Connect DM a fost rapid modificat după ce a fost lansat din cauza preocupărilor, ar permite utilizatorilor să fie ușor hărțuiți în mod repetat.

Actualizare Slack Connect DM

Deși ar avea sens ca toate aplicațiile de mesagerie să funcționeze la fel, pur și simplu nu funcționează. Fiecare este unic în felul său. Slack este unic prin faptul că este platforma de mesagerie accesibilă la locul de muncă. Cu atât de mulți care lucrează de acasă în ultimul an, este ușor să presupunem că aplicația a fost antrenată.

Miercuri dimineață, Slack Connect DM a fost lansat într-o actualizare. Nu a durat mult până când utilizatorii au început să se plângă. Slack a început să experimenteze această funcție anul trecut. Inițial le-a permis companiilor să creeze canale în care să poată trimite mesaje și să împărtășească idei cu o altă companie cu aceeași idee.

.

Miercuri, compania a crezut, probabil, că are o idee minunată să lase pe oricine are un cont plătit să trimită un mesaj oricărui alt utilizator Slack, indiferent de compania pentru care lucrează.

Oportunitățile de lucru de acasă oferite de pandemie au făcut ca mesageria de lucru și videoconferința să devină o marfă fierbinte. Ilan Frank, vicepreședinte al produselor Slack, a declarat că compania încearcă să se înființeze pentru a fi platforma de mesagerie de lucru la alegere.

„Când cineva își deschide telefonul, dacă se conectează cu prietenii lor, face clic pe Facebook sau WhatsApp”, a spus Frank. „Dacă se conectează cu cineva cu care lucrează, indiferent de locul în care lucrează acea persoană, ar trebui să facă clic pe Slack.”

Slack Connect Dm Desktop Phone

În timp ce Stack părea că încearcă să creeze Connect DM pentru a fi în siguranță, pur și simplu nu a fost. Funcția a fost înscrisă și a trebuit să acceptați o solicitare înainte de a primi un mesaj. Cu toate acestea, e-mailul de invitație a inclus un mesaj de la expeditor. Dacă ați ales să nu acceptați e-mailul, nimic nu l-a împiedicat pe expeditor să îl retransmită. Dacă ar încerca să vă hărțuiască, ar putea face acest lucru în mod repetat.

Nu poate fi ceea ce Slack a avut în vedere cu această funcție. Acest lucru a fost descoperit de utilizatori în câteva ore de la introducerea funcției.

Răspuns slab

Slack asculta. A acționat rapid, cu siguranță spre aprecierea tuturor utilizatorilor săi.

“După lansarea DM Slack Connect în această dimineață, am primit feedback valoros de la utilizatorii noștri despre modul în care invitațiile prin e-mail pentru a utiliza această funcție ar putea fi utilizate pentru a trimite mesaje abuzive sau hărțuitoare”, a declarat compania într-un comunicat.

Slack Connect Dm Panel lateral

„Luăm măsuri imediate pentru a preveni acest tip de abuz, începând de astăzi cu eliminarea posibilității de a personaliza un mesaj atunci când un utilizator invită pe cineva la Slack Connect DM. Funcțiile de securitate ale Slack Connect și controalele administrative solide sunt o parte esențială a valorii sale atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru organizațiile lor. Am făcut o greșeală în această lansare inițială, care este incompatibilă cu obiectivele noastre pentru produs și experiența tipică a utilizării Slack Connect. Ca întotdeauna, suntem recunoscători tuturor celor care au luat cuvântul și ne-am angajat să rezolvăm această problemă. ”

Aceasta este cu siguranță o mare parte a problemei chiar acolo: posibilitatea de a adăuga un mesaj la e-mailul de invitație. Și Slack l-a eliminat – Conectați imediat DM. Acest lucru va permite utilizatorilor să se simtă probabil apreciați și cu siguranță ascultați.

În același timp, Slack va continua să o facă să funcționeze. Își dorește acel serviciu de mesagerie de lucru – totul.

Dacă nu doriți să acordați Slack o altă șansă, aruncați o privire la aceste două alternative Slack.

Scroll to Top