Actualizarea Windows 10 din noiembrie 2021 este aici

Actualizarea Windows 10 din noiembrie 2021 este aici

⌛ Reading Time: 2 minutes

Este oficial: a sosit actualizarea Windows 10 noiembrie 2021, cu nume de cod 21H2. Și, deși nu aduce prea multe funcții noi, unii oameni îl pot descărca pe computerul tău cu Windows 10 chiar acum.

În ceea ce privește obținerea actualizării, Microsoft o lansează treptat. Mai întâi, selectați computerele care rulează Windows 10 versiunea 2004 sau o versiune ulterioară. De acolo, alte PC-uri care rulează Windows 10 vor primi actualizarea.

Ce este nou în actualizarea Windows 10 din noiembrie 2021 (21H2)

LEGATE DECe este nou în actualizarea Windows 10 din noiembrie 2021 (21H2)

În ceea ce privește caracteristicile, nu sunt prea multe de care să fii entuziasmat, mai ales când compari lista cu ceea ce era de așteptat inițial să fie în actualizare. Asta pentru că Microsoft a preluat majoritatea noilor funcții și le-a adus în schimb în Windows 11.

Dacă doriți să obțineți actualizarea, puteți urma procedura standard de actualizare Windows. Mergeți la Setări, apoi „Actualizare și securitate”, urmat de „Actualizare Windows” și, în sfârșit, faceți clic pe „Verificați actualizările”.

Microsoft a anunțat o cadență de lansare mai lentă pentru actualizările Windows 10 de acum înainte, așa că după această actualizare a caracteristicilor, nu vom vedea o altă lansare până la sfârșitul anului 2022. Acest lucru ar trebui să creeze o experiență mai bună, deoarece utilizatorii Windows 10 nu vor trebui să descarce actualizări semnificative. la fel de frecvent, mai ales când apar atât de puține funcții noi.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.