Acum puteți cumpăra o copie fizică a Windows 11

⏱️ 1 min read
  • Microsoft oferă acum copii fizice ale Windows 11.
  • Cutia de vânzare cu amănuntul include suport de instalare USB și o cheie de produs.
  • Prețul este același cu achiziționarea cheii de produs online.

Microsoft începe în liniște să ofere copii fizice ale Windows 11 prin canale de vânzare cu amănuntul. Cutiile de vânzare cu amănuntul ale Windows 11 Pro și Windows 11 Home au fost descoperite recent la Cea mai buna achizitie (prin intermediul @luke_blevins1 și OnMsft) pentru 200 USD, respectiv 140 USD.

Cutia include o unitate flash USB cu fișierele de instalare și cheia de produs pentru a activa copia Windows 11. Cu toate acestea, noua ofertă este destinată versiunilor personalizate și dispozitivelor fără o cheie de produs autentică, deoarece computerele care rulează o versiune activată a Windows 10 pot upgrade la Windows 11 gratuit.

Dacă aveți un computer care îndeplinește cerințele minime, puteți face upgrade prin Windows Update sau folosind un suport de pornire. De asemenea, puteți crea un mediu de pornire USB și puteți efectua o instalare curată a Windows 11.

Microsoft păstrează, de asemenea, aceleași prețuri ca și ambalajul de vânzare cu amănuntul pentru Windows 10 Pro și Windows 10 Home și același preț ca și achiziționarea unei licențe de la Microsoft Store.

Deși mulți oameni ar vedea acest lucru ca fiind inutil, unitatea flash USB oficială va oferi o modalitate ușoară de a instala Windows pentru acei utilizatori care nu sunt tehnici sau nu au suficientă viteză de internet pentru a descărca fișierele de instalare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...