Acum puteți vizualiza Apple ProRAW și ProRes pe Windows

Acum puteți vizualiza Apple ProRAW și ProRes pe Windows

⌛ Reading Time: 2 minutes

Apple a lansat o actualizare pentru acesta iCloud Utility pentru Windows și aduce cu sine suport pentru codec-urile Apple ProRAW și ProRes, care anterior nu erau disponibile pentru utilizatorii Windows. De asemenea, adaugă un generator de parole la îndemână.

Ce este formatul foto ProRAW de la Apple pe iPhone?

LEGATE DECe este formatul foto ProRAW de la Apple pe iPhone?

Odată cu noua actualizare, Apple face ca utilizatorii Windows să poată profita de codecurile de imagine și video ProRAW și ProRes. Aceste fișiere stochează mai multe informații în fiecare fișier și au mai puține pierderi de calitate, ceea ce înseamnă că fotografia și videoclipurile dvs. vor arăta mai frumos. Dacă utilizați cele mai recente iPhone-uri și doriți să profitați de aceste noi formate, dar nu aveți un Mac, această actualizare vă va fi destul de utilă.

În afară de noile codecuri, Apple a adăugat și o funcție care va genera parole sigure pentru dvs., ceea ce este destul de util dacă sunteți genul de persoană care nu poate găsi parole creative și nu poate folosi aceleași parole nesigure. timpul.

Dacă sunteți utilizator iCloud Drive, cea mai recentă actualizare vă permite, de asemenea, să adăugați sau să eliminați persoane dintr-un dosar partajat, ceea ce este o schimbare mică, dar binevenită.

Puteți descărca cea mai recentă versiune de iCloud din Magazin Microsoft chiar acum. Dacă sunteți un utilizator crossover căruia îi plac atât dispozitivele Windows, cât și Apple, aceasta este o actualizare de care vă veți bucura cu siguranță.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.