Adăugați aceste pluginuri WordPress și obțineți mai mult trafic pe site-ul dvs.

Adăugați aceste pluginuri WordPress și obțineți mai mult trafic pe site-ul dvs.

Fie că gestionați un site web al companiei, un magazin online sau un blog simplu, traficul este unul dintre ingredientele esențiale ale succesului. Problema este obținerea unui trafic mai mare. Este o artă ușor de înțeles, dar dificil de stăpânit. Nu poți doar să construiești un site și să speri că va veni cel mai bine traficul. Trebuie să o dobândești. Dacă utilizați WordPress pentru a vă construi site-ul, puteți utiliza aceste pluginuri pentru a vă ajuta să obțineți mai mult trafic.

Conectarea la celălalt conținut al dvs.

Este clar că Google și alte motoare de căutare urăsc conținutul nedorit. De aceea, își actualizează continuu algoritmii pentru a elimina astfel de conținut și pentru a îmbunătăți site-urile web cu conținut de calitate. Primul obiectiv al oricărui site este crearea de conținut de calitate. În timp ce crearea de conținut excelent este o meserie pe care ar trebui să o stăpânești prin practică, poți folosi instrumente pentru a-i ajuta pe alții să-ți descopere pietrele ascunse.

Postare populară WordPress

La fel de important ca crearea de conținut de calitate este legarea unui conținut la altul. Dacă vizitatorii aterizează pe una dintre paginile sau postările dvs., doriți ca aceștia să rămână pe site-ul dvs. cât mai mult posibil și să revină pentru mai multe. Puteți face acest lucru spunându-le despre alte lucruri interesante pe care site-ul dvs. le poate oferi.

Postare populară WordPress este un plugin care creează un widget care arată clasarea postărilor. Îl puteți personaliza pentru a afișa cele mai multe vizualizări din ultimele 24 de ore, 7 zile, 30 de zile sau din toate timpurile. De asemenea, puteți filtra rezultatele la o anumită categorie și le puteți plasa oriunde pe site-ul dvs. care poate afișa un widget.

Distribuiți conținutul

Modul ușor de a obține mai mult trafic este de a permite vizitatorului să vă împărtășească conținutul cu prietenii lor, alți potențiali vizitatori. Aceste pluginuri vor facilita acest lucru.

Sharebar

Sharebar conectează site-ul dvs. la conturile de socializare ale vizitatorilor. Permite vizitatorilor să vă împărtășească rapid conținutul și să crească expunerea organică a site-ului dvs. În afară de creșterea traficului, acest plugin vă va ajuta și pe site-ul dvs. să obțină o clasare SEO mai puternică. Puteți alege ce rețele sociale se potrivesc cel mai bine conținutului dvs. și să le afișați lângă postarea dvs.

Trafic -mte- Sharebar

WP pe Twitter

WP pe Twitter pluginul oferă funcții similare cu Sharebar, dar se concentrează mai mult pe Twitter. Vă postează automat conținutul în contul dvs. Twitter. Nu este nevoie să copiați și să lipiți linkuri către tweet-uri, deoarece pluginul va face treaba pentru dvs. Totuși, trebuie să personalizați șablonul de tweet în prealabil, astfel încât pluginul să îl poată utiliza pentru a tweetează automat fiecare postare nouă și pentru a scurta adresele URL. De asemenea, oferă un widget pentru bara laterală pentru a afișa tweet-urile dvs. recente.

Trafic -mte- WP către Twitter

Comentarii pe Facebook

Comentariile fac parte integrantă din site-ul dvs. Postările și paginile cu o mulțime de comentarii vă vor oferi interacțiuni pe site-ul dvs., vor încuraja vizitatorii să se implice și să partajeze și sunt, de asemenea, bune pentru SEO. Știind cât de interactive sunt comentariile din Facebook, doriți să luați în considerare integrarea Comentariilor Facebook în site-ul dvs. Folosind pluginul, vizitatorul dvs. se va conecta la contul său de Facebook pentru a comenta; apoi poate partaja și posta cu ușurință conținutul dvs. în cercurile lor de pe Facebook.

Trafic -mte- Comentarii pe Facebook

AddThis Mobile Share

Și nu uitați de utilizatorii de telefonie mobilă. Progresul smartphone-urilor și tabletelor a mutat obiceiurile de navigare pe web ale utilizatorilor către dispozitive mobile. Pluginul AddThis Sharing Buttons oferă vizitatorilor dvs. de mobil modalitatea simplă de a partaja conținutul cu o singură atingere. De asemenea, puteți personaliza aspectul pentru a se potrivi site-ului dvs.

Traffic -mte- AddThis

Îmbunătățiți SEO site-ul

Scopul SEO este de a vă transforma site-urile în ceva pe care îl adoră motoarele de căutare, de a-l pune mai sus în clasamentul motoarelor de căutare și, în cele din urmă, de a obține mai mult trafic gratuit, constant și organic pe baza căutărilor de cuvinte cheie. În timp ce amestecarea manuală cu SEO vă va oferi suficiente locuri de muncă pentru a dura o viață, concentrarea dvs. ar trebui să fie pe crearea de conținut de calitate. Lăsați expertul sarcina complicată.

Pachetul SEO All in One

Acest plugin vă va ajuta să abordați cele mai importante puncte SEO în timp ce aveți grijă de alte detalii SEO pe care majoritatea oamenilor obișnuiți nu trebuie să le cunoască. Va elimina durerea de cap a activității SEO adăugând automat câmpurile și etichetele relevante de pe fiecare pagină și postare.

Pachetul SEO All in One vă va optimiza, de asemenea, toate titlurile pentru motoarele de căutare, va genera metaetichete pentru fiecare postare și vă va scana conținutul pentru a găsi fișiere duplicate care vă pot afecta clasamentul. Totul se întâmplă automat fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod.

Trafic -mte- Yoast

Sitemap-uri Google XML

Chiar și giganții atât de puternici ai motorului de căutare se pierd uneori. Și atunci când o fac, nu pot indexa postările și paginile. Din păcate, riscul este pentru dvs., deoarece site-ul dvs. nu va apărea în rezultatele motorului de căutare dacă nu poate fi indexat. Sarcina dvs. este de a facilita munca motorului de căutare prin crearea unui sitemap și Plugin Google Sitemap XML vă poate ajuta să faceți asta cu ușurință. Pluginul va ghida crawlerele motoarelor de căutare și le va arăta structura completă a site-ului.

Trafic -mte- XML

Ați încercat pluginurile de pe această listă? Ce alte pluginuri folosiți pentru a obține mai mult trafic? Vă rugăm să le împărtășiți folosind comentariile de mai jos.

Credit de imagine: Amy West, Postare populară WordPress, Sharebar, WP pe Twitter, Adaugă asta