Adăugați cu ușurință o parolă la orice fișier din browserul dvs.

Adăugați cu ușurință o parolă la orice fișier din browserul dvs.
⏱️ 3 min read

Dacă vreodată trebuie să protejați un fișier cu o parolă, Taci este o aplicație web gratuită pe care te poți baza dacă folosești computerul sau smartphone-ul. Tot ce trebuie să utilizați Zip It este un browser și adresa URL a acestuia. Pur și simplu trageți și fixați fișierul pe care doriți să îl protejați sau faceți clic pe „Selectați un fișier de criptat” și alegeți fișierul în acest fel. Cu Zip It, nu trebuie să descărcați niciun software sau să adăugați o extensie la browser, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la descărcarea de malware sau viruși. Este complet gratuit pentru toată lumea și foarte ușor de utilizat, lucru pe care utilizatorii care nu-l cunosc în tehnologie îl vor aprecia.

După ce ați încărcat fișierul, Zip It vă va cere să creați o parolă pentru fișierul dvs. și, în cele din urmă, va oferi fișierul criptat pentru descărcare. Când deschideți fișierul, acesta vă va solicita să introduceți parola pe care ați creat-o pentru acesta. Asigurați-vă că este o parolă pe care știți că o puteți aminti, deoarece aplicația nu are o funcție de recuperare a parolei. Nu ați vrea să vă blocați cu un fișier pe care nu îl puteți deschide, mai ales dacă este ceva important. Orice ați face, vă rugăm să nu adăugați o parolă prea ușor de rupt, cum ar fi „123456” sau numele animalului dvs. de companie.

Site-ul Zip It’s indică în mod explicit că datele dvs. vor rămâne datele dvs., iar datele dvs. nu vor fi încărcate niciodată în cloud, deoarece criptarea se face prin browserul dvs. Asta este ceea ce mulți utilizatori vor dori, deoarece asta înseamnă că datele lor nu vor fi peste tot.

Zip Nu oferă nicio informație cu privire la tipul de criptare pe care îl folosește, indiferent dacă este vorba despre funcția de bază, criptarea prin hash, metode simetrice sau forme asimetrice. Sperăm că vor adăuga aceste informații în curând. Nu aș cripta fișiere importante cu această aplicație web, dar este minunat pentru documentele pe care nu doriți să le citească nimeni și care nu sunt extrem de sensibile. Este un instrument excelent de utilizat, mai ales dacă vă partajați computerul cu alți membri ai familiei.

Zip_It_Password

Aparent, nu există nicio limită în ceea ce privește câte fișiere puteți cripta, ceea ce este excelent pentru un instrument online gratuit. Zip De asemenea, nu specifică cât de mare este un fișier pe care îl puteți încărca, dar îl puteți testa în continuare cu fișiere mai mari de fiecare dată când doriți să îl utilizați.

Concluzie

Nu există nicio îndoială că vom face întotdeauna tot ce este necesar pentru a ne proteja confidențialitatea, iar posibilitatea de a utiliza aceste tipuri de instrumente este întotdeauna o ușurare. Zip Se explică foarte mult și nu veți întâlni nimic din ce nu veți putea înțelege. Dacă vă plac informațiile, nu uitați să îi transmiteți o parte și informați-ne ce aplicație web sau software utilizați pentru a vă cripta fișierele în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x