Adăugați file la interfața Microsoft Office din Windows

Adăugați file la interfața Microsoft Office din Windows
⌛ Reading Time: 4 minutes

Folosirea unui browser web fără file, în zilele noastre, ar fi aproape de neimaginat. Zilele de vizionare a unui site web pe fereastră sunt mult în urmă, dar unul dintre celelalte elemente esențiale de pe un computer mediu persistă în abordarea „unul pe fereastră”.

Acesta este, desigur, Microsoft Word. Cel mai popular procesor de text din lume, o parte cheie a popularității Office, se agață de un standard de design care a scăzut în popularitate în ultimii ani. Nu pentru mult timp, totuși, deoarece vă arătăm cum să încorporați file în Word.

Rețineți că este puțin probabil ca versiunea dvs. de Word să corespundă cu cea prezentată în acest articol: Previzualizare publică Office 2016. Aceasta înseamnă că software-ul ar trebui să păstreze compatibilitatea atunci când Office 2016 ajunge la versiunea principală.

Instalare

1. Începeți descărcând filele Office de pe site-ul web al proiectului. Nu este o descărcare deosebit de mare, așa că nu ar trebui să dureze până la finalizare.

2. Instalați filele Office. În funcție de versiunea de Windows pe care o utilizați, este posibil să vedeți o solicitare „Rulați”, precum cele pe care le-am acoperit anterior.

OTA-Installer-ProgramChoice

3. Selectați programele la care doriți să adăugați o interfață cu file în timpul instalării. În timp ce Word este o alegere evidentă, este posibil să aveți file pentru alte programe în suita Office.

OTA-Word-TabDisplay

Deschideți un program pe care l-ați selectat pentru a adăuga file; în partea de sus ar trebui să existe o filă cu numele documentului.

Asta este cu adevărat tot ceea ce există pentru a include filele în Word. Este o schimbare simplă, totuși una din care mulți utilizatori vor câștiga cu siguranță recompensele.

Personalizare

OTA-Setări personalizate

Deși aspectul implicit al filei poate fi suficient pentru majoritatea utilizatorilor, există posibilități pentru alte modificări. În funcție de dacă ați bifat sau nu caseta „Editați setarea” la sfârșitul procedurii de instalare, este posibil să fi văzut o fereastră cu diverse opțiuni.

OTA-Windows-Search

Dacă nu ați văzut această fereastră, o puteți accesa căutând „fila Office” și făcând clic pe primul rezultat.

De aici puteți schimba aspectul filelor între diferite programe Office; dacă doriți să faceți diferența între filele PowerPoint și cele din Word, puteți face acest lucru.

OTA-Word-VariousTabs

Personalizarea este surprinzător de extinsă, oferindu-vă control asupra lățimii filelor, a fontului utilizat pentru afișarea filelor și a locației filelor, singura prevedere fiind că închideți și redeschideți orice ferestre Office active.

OTA-Word-RightClick

Mai mult, puteți face clic dreapta pe filele dintr-un program pentru a primi opțiuni suplimentare. Deși nu toate sunt legate de modificarea aspectului, puteți cel puțin recolora filele care nu sunt vizualizate în mod activ pentru a le diferenția.

OTA-Word-ColoredTabs

Alte opțiuni găsite când faceți clic dreapta pe lista de file se îmbunătățesc și mai mult în Office, permițându-vă să salvați toate fișierele deschise simultan sau, dacă fișierul a fost deja salvat, deschideți folderul în care este stocat

Concluzie

Am analizat anterior cum să reintroducem aspectul mai vechi din Office 2003; între aceasta și oferirea Office unei interfețe cu file, este posibil să revizuiți în mod semnificativ programul pentru a crea un mediu unic personalizat. Exemplul nostru de mai jos arată ambele cu configurații implicite, dar vă puteți imagina cât de mult se schimbă folosind Word.

OTA-Ambele-UI

Office Tabs este distribuit pentru evaluare gratuită, deși nu este restricționat, ceea ce înseamnă că puteți evalua cu seriozitate dacă credeți că este o îmbunătățire a software-ului de bază sau dacă preferați să continuați fără file, așa cum Microsoft a ales să facă până acum .

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.