React Native permite dezvoltatorilor să construiască aplicații native Android și iOS folosind React și JavaScript. React Native folosește aceleași elemente fundamentale ale interfeței de utilizare a aplicațiilor obișnuite pentru iOS și Android. Pentru ca aplicațiile dvs. să iasă în evidență, ar trebui să includeți gesturi și animații.

Am lansat un curs video de la William Candillon care vă va învăța cum să adăugați gesturi și animații declarative la proiectele dvs. React Native.

În acest curs, veți învăța:

  1. De ce? Veți afla de ce gesturile și animațiile sunt importante pentru a înțelege atunci când utilizați React Native. De asemenea, veți afla despre strategii și API-uri importante.
  2. Tranziții. Tranzițiile sunt cel mai simplu mod de a anima componentele în React Native.
  3. Animații. Veți învăța cum să construiți o animație de sincronizare simplă, care poate face loop, întrerupe, relua, întrerupe, relua, utilizând API-urile de animație Bare Metal.
  4. Gesturi. Veți învăța cum să adăugați gesturi pentru a interacționa cu carduri și elemente de pe ecran.
  5. Animații SVG. Veți afla cum aceste gesturi și animații se integrează foarte frumos cu SVG și veți învăța cum să construiți un glisor circular folosind gesturi și animații SVG.
Adaugati gesturi si animatii pentru a reactiona la proiecte native

Dacă sunteți gata să descoperiți lumea puternică a gesturilor și animațiilor declarative în React Native, consultați videoclipul de mai jos sau pe canalul YouTube Routech.org.