Adblockarea este un rău necesar? [Poll]

Ist Adblocking ein notwendiges Übel? [Poll]
⏱️ 1 min read

Nu există nimeni care să folosească Internetul în mod regulat care să nu fi fost deranjat de reclame. Acestea pot fi destul de deranjante, acesta fiind motivul care stă la baza blocării anunțurilor. Nimeni nu dorește să parcurgă pașii suplimentari ai blocării reclamelor, dar este un rău necesar?

Indiferent unde mergeți pe Internet, se pare că sunteți lovit de reclame. Acestea apar prin anumite site-uri de pe web, apar pe Google, apar pe YouTube și sunt chiar integrate în procesul Facebook. Poate fi util să le puteți bloca cel puțin o dată cu ajutorul blocării publicitare. Cu toate acestea, mulți editori online, inclusiv Routech.ro, se bazează pe reclame pentru a-și câștiga existența, iar blocarea reclamei lor este în același timp cu distrugerea afacerilor lor.

Unde stai cu blocarea anunțurilor? Pur și simplu suporți anunțurile enervante sau priviți blocarea anunțurilor ca pe un rău necesar, ceva cu care trebuie să trăiți pentru a evita supărarea anunțurilor?

Adblockarea este un rău necesar?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x