Adobe lansează Creative Cloud Express pentru a concura cu Canva

Adobe lansează Creative Cloud Express pentru a concura cu Canva
⏱️ 2 min read

Chirpici a anunţat un nou serviciu web și mobil numit Creative Cloud Express, care se pare că va concura cu alte editoare de imagini bazate pe șabloane, cum ar fi Canva.

Cum să utilizați Canva pentru a proiecta ca un profesionist

LEGATE DECum să utilizați Canva pentru a proiecta ca un profesionist

Compania descrie CC Express ca fiind „un produs unificat bazat pe sarcini, web și mobil, care facilitează crearea și partajarea de conținut multimedia bogat – de la postări și povești pe rețelele sociale până la invitații la materiale de marketing precum logo-uri, fluturași și bannere”.

Adobe este cunoscut pentru realizarea unor programe mai complicate precum Photoshop și Premiere Pro, iar acesta este opusul. Veți glisa și plasați pentru a crea imagini și videoclipuri pentru rețelele sociale și alte locuri. Se pare că Adobe țintește noul său serviciu către oamenii care nu doresc să petreacă ore întregi învățând interfețe și instrumente complicate.

„Cu Creative Cloud și Creative Cloud Express, îndeplinim cerințele tuturor creatorilor și catalizam economia creatorilor”, a declarat David Wadhwani, director de afaceri și vicepreședinte executiv, Adobe. „Creative Cloud Express este începutul unei noi călătorii pentru a prezenta creatorilor începători instrumentele creative Adobe, adăugând în același timp valoare semnificativă abonaților noștri actuali Creative Cloud.”

Puteți încerca Creative Cloud Express gratuit. Servește ca înlocuitor pentru Adobe Spark, dar oferă mai multe funcționalități.

Publicitate

În plus, există o versiune premium pentru 9,99 USD pe lună, care adaugă funcții suplimentare. La fel ca Canva, veți obține mai multe șabloane, fotografii, toate fonturile și alte beneficii cu planul premium.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast