Află cum să domesticești o vulpe în Minecraft Java și Bedrock

How to Tame a Fox in Minecraft Java and Bedrock
⏱️ 10 min read

În Minecraft Java și Bedrock, există o mulțime de animale sălbatice pe care le poți găsi și pe care le poți îmblânzi. Printre acestea se numără și vulpile, care pot aduce multe beneficii jocului tău, cum ar fi furnizarea de blănuri sau alte bunuri.

Pentru a îmblânzi o vulpe în Minecraft, trebuie să ai grijă de aceasta și să îi arăți afecțiune. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să hrănești vulpea cu hrana lor preferată, cum ar fi merele sau pestele. Odată ce ai început să crești legătura cu vulpea, aceasta va începe să te urmeze și să te ajute în luptele cu inamicii.

Este important să fii rabdător și să ai grijă de vulpea ta, astfel încât aceasta să rămână sănătoasă și fericită. Dacă îți dorești să crești mai multe vulpi, poți să începi să le ofere hrana preferată și să le îmblânzești la fel ca și prima oară.

Indiferent dacă joci Minecraft Java sau Bedrock, îmblânzirea unei vulpi poate aduce multă distracție și beneficii jocului tău. Folosește aceste sfaturi pentru a începe să construiești o relație puternică cu aceste animale inteligente și iubitoare în lumea minunată Minecraft.

Minecraft are o varietate de mobs sălbatici, dar niciunul dintre ei nu este la fel de imprevizibil ca vulpea. Sunt mici, rapizi și iubesc să fure obiecte de la jucători. În plus, vulpile sunt, de asemenea, una dintre cele mai drăguțe completări pe care le poți face casei tale în Minecraft. Dar asta este posibil doar după ce ne-am împrietenit cu ei. Acolo vom interveni pentru a vorbi despre cum să îmblânzești o vulpe în Minecraft, astfel încât să nu te părăsească. Metoda noastră funcționează atât pe ediția Minecraft Java, cât și pe ediția Bedrock. Dar poate dura ceva timp pentru a face totul corect. Deci, să nu pierdem timpul și să aflăm cum să îmblânzim o vulpe în Minecraft imediat!

Creșteți și îmblânziți o vulpe în Minecraft (2022)

Îmblanzirea unei vulpi implică un proces în mai mulți pași, așa că ne-am împărțit ghidul în diferite secțiuni ușor de urmărit. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a explora fiecare dintre ele după convenția dvs.

Unde să găsești vulpi în Minecraft

Înainte de a putea îmblânzi o vulpe, trebuie să găsești una în lumea ta Minecraft. Din fericire, aceasta este o sarcină destul de ușoară. Vulpile apar de obicei în următoarele biomi Minecraft:

 • Dumbravă
 • taiga înzăpezită
 • taiga veche de pin
 • taiga de molid veche
 • taiga

În acești biomi, ei se depun într-un grup de 2 până la 4 vulpi. Doar 5% dintre aceste vulpi pot fi pui de vulpi, ceea ce le face destul de rare. Dacă nu puteți găsi vulpi în sălbăticia acestor biomi, ar trebui să așteptați într-un oraș din apropiere. Vulpile merg uneori noaptea în satele din apropiere pentru a vâna pui.

Tipuri de vulpi în Minecraft

Minecraft are două tipuri (sau rase) de vulpi: vulpi roșii și vulpi arctice. În afară de texturi și reproducere, nu există diferențe între cele două variante de vulpe. Vulpile arctice sau albe apar doar în biomurile înzăpezite Minecraft și sunt relativ mai rare.

Ce mănâncă vulpile minecraft?

Înainte de a putea îmblânzi o vulpe în Minecraft, trebuie să colectați mâncarea ei preferată. În Minecraft, vulpile mănâncă următoarele articole:

 • boabe dulci
 • Strălucire fructe de padure

Ambele alimente ajută vulpile să se vindece și chiar să înceapă procesul de reproducere. Fructele luminoase pot fi găsite de obicei în peșterile luxuriante din Minecraft. Între timp, fructele de pădure dulci apar adesea ca arbuști în taiga și în biomii ei variante.

Cum să îmblânzești o vulpe în Minecraft

Îmblanzirea unei vulpi este diferită de celelalte procese de îmblânzire din Minecraft. Spre deosebire de procesul de îmblânzire a unei pisici sau de îmblânzire a axoloților din Minecraft, nu puteți hrăni direct vulpea pentru a o îmblânzi. În schimb, mai întâi trebuie să obțineți un pui de vulpe și abia apoi îl puteți îmblânzi. Deci, să trecem prin ambele aspecte ale acestui proces individual.

Cum să crești vulpi în minecraft

Pentru a crește vulpi, trebuie hrănește cu fructe de pădure strălucitoare fie boabe dulci două vulpi foarte apropiate. Aceste vulpi se vor reproduce și vor produce un pui de vulpe. Bebelușul are aceeași variantă ca și părinții săi. Dacă părinții sunt de diferite variante, copilul are șanse de 50% să depună icre ca oricare.

Cum să îmblânzești o vulpe în Minecraft Java și Bedrock

Deci, asemănător cu lumea reală, baby fox urmează și se concentrează asupra vulpilor adulte în jurul. Dar dacă interferăm cu acest proces luând copilul suficient de departe de părinți, acesta te va urmări și va avea încredere în tine.

Cum să câștigi încrederea unei vulpi

Odată ce apare un pui de vulpe, aveți două opțiuni pentru a-i câștiga încrederea. Prima opțiune este să utilizați a conduce pentru a duce copilul departe de vulpile adulte înainte ca acesta să se maturizeze. Trebuie doar să faceți clic dreapta sau să utilizați tasta de acțiune secundară de pe vulpe pentru a atașa lesa de ea.

În ceea ce privește modul de a crea o lesă, trebuie să folosiți patru șiruri și o minge de slime. Urmați rețeta de crafting de mai jos pentru a obține un avantaj în Minecraft:

Rețetă de artizanat cu plumb

Dacă nu poți pune mâna pe o lesă, există și o modalitate violentă de a îmblânzi pui de vulpi. Aici, trebuie ucide vulpi adulte cu un atac la distanță înainte ca puiul de vulpe să crească.

Cele mai bune caracteristici ale unei vulpi domesticite

Dacă nu sunt adulți în jur, un pui de vulpe crește într-o vulpe îmblânzită. Are încredere și este loial celui mai apropiat jucător. Dacă procesul de îmblânzire funcționează corect, vulpea îmblânzită va avea următoarele caracteristici:

 • Vulpile domesticite fug de lupii sălbatici și de urși polari. Dar dacă lupul este îmblânzit, vulpea nu se întoarce de care.
 • Dacă o mulțime atacă jucătorul, acesta vulpi îmblânzite atacă acea gloată. Dar acest lucru nu se întâmplă dacă acea gloată ostilă nu atacă jucătorul sau dacă jucătorul atacă acea gloată.
 • Natural, vulpile atacă alte gloate mai miciinclusiv pește, găini, iepuri și multe altele.
 • Spre deosebire de lupii și pisicile domestice, tu Nu pot face vulpea îmblânzită să stea într-un singur loc. Dar, în același timp, nu vei scăpa să le vezi ca niște vulpi sălbatice.

Întrebări frecvente

Î: Cum să recuperezi un articol de la o vulpe?

Cum să recuperezi un articol de la o vulpe - Cum să îmblânzești o vulpe în Minecraft

Îmblanzite sau nu, toate vulpile preferă mâncarea decât orice altceva. Deci, dacă ți se fură ceva important, trebuie doar să arunci fructe de pădure strălucitoare sau fructe de pădure dulci în jurul vulpii. Apoi va arunca obiectul în gură pentru a ridica mâncarea.

Î: Trebuie să prind vulpi înainte de a le reproduce?

Nu este necesar să prindeți ambele vulpi înainte de a le reproduce. Dar, din moment ce sunt rapid și greu de prins, nu este nimic rău în a crea o graniță în jurul lor.

Î: Cum invoci o vulpe arctică în Minecraft?

Desigur, vulpile arctice apar doar în biomurile înzăpezite din Minecraft. Dar dacă nu te deranjează să înșeli, poți folosi următoarea comandă Minecraft pentru a genera o vulpe arctică oriunde:

/summon minecraft:fox ~ ~ ~ {Type:snow}

Î: Vulpile îmblânzite te urmăresc în Minecraft?

Vulpile îmblânzite vă sunt loiale, dar mișcarea lor nu depinde de obicei de jucător. Deci, trebuie să folosiți o lesă pentru a aduce vulpea în aventurile voastre.

Creșteți și îmblânziți vulpi în Minecraft astăzi

La fel, acum ești gata să creezi mai mulți însoțitori noi în Minecraft. Știi să crești și să îmblânzi vulpi și chiar să le duci în aventuri. Dar nu există niciun motiv să ne oprim aici. De asemenea, puteți învăța cum să îmblânziți și să creșteți axoloți în Minecraft. Nu sunt la fel de dinamici ca vulpile, dar axoloții sunt mult mai de încredere atunci când vine vorba de aventurile subacvatice. Și în timp ce te scufundi, nu uita să faci o conductă în minecraft pentru a respira fără limite. Revenind la vulpi, procesul de îmblânzire poate dura mai mult dacă nu găsești vulpi în primul rând. Dar nu iti face griji. Lista noastră cu cele mai bune semințe de munte Minecraft vă poate conduce chiar în zona de depunere a vulpilor. Așadar, trebuie doar să ții ochii cu ochii deschiși și să începi să te uiți în jur. Acestea fiind spuse, ce variantă de vulpe vă place cel mai mult? Roșu sau arctic? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Minecraft oferă o mare varietate de animale sălbatice, dar niciunul nu are imprevizibilitatea vulpii. Îmblânzirea și creșterea acestora implică o serie de pași, inclusiv căutarea lor în biomi specifici, obținerea hranei preferate și obținerea unui pui de vulpe pentru a fi îmblânzit. Vulpile îmblânzite pot fi loiale și pot ataca gloate ostile, dar nu pot fi ținute într-un singur loc. Așadar, vulpile adaugă o opțiune interesantă și drăguță pentru casele noastre în lumea Minecraft.
Într-o lume tot mai digitală, tehnologia ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne simplifică viața, facilitând comunicarea, informația și accesul la cele mai avansate produse. Acest blog a avut scopul de a fi o fereastră către noutățile și trendurile din domeniul tehnologic, îmbogățind astfel cunoștințele și perspectivele cititorilor noștri. Așadar, continuăm să vă invităm să vă alăturați comunității noastre și să ne păstrați alături în perioada ce urmează – pentru noi, tehnologia reprezintă viitorul și suntem aici pentru a vă furniza cea mai bună experiență pe care o meritati. Până data viitoare, să fiți mereu conectați!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x