Află totul despre Minecraft Albine – ghid complet

Minecraft albine: tot ce trebuie să știi
⏱️ 13 min read

Minecraft albine este o expansiune recentă a jocului popular Minecraft. Acest joc îți permite să interacționezi și să crești albine, astfel încât să poți profita de mierea și alte produse pe care le produc. În joc, poți construi înălțimi, adăposti albine, recolta miere și ceară și chiar să o transformi în alte elemente creative. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent să nu-ți deranjezi albinele, deoarece pot deveni agresive și să își piardă astfel productivitatea. Cu acest ghid, vei învăța toate aspectele importante ale jocului Minecraft albine și cum să obții cele mai bune rezultate din crescătoria ta de albine.

Albinele din Minecraft sunt renumite din mai multe motive. Mulți jucători îi caută pentru a crea ferme de albine în joc. Între timp, alții sunt încântați să vadă mafia drăguță în acțiune. Eu sunt cu siguranță în ultimul grup. Dar indiferent de motivul pentru care ești interesat de albine în Minecraft, poți învăța multe despre ele. Minecraft oferă multe mecanisme în jurul albinelor, de la găsirea albinelor până la plasarea lor în cuiburile lor. Și suntem aici să împărtășim totul cu voi. Acestea fiind spuse, haideți să învățăm tot ce trebuie să știți despre albine în Minecraft.

Minecraft Bees: reproducere, reproducere, atac și multe altele (2022)

Albinele funcționează similar în edițiile Minecraft Bedrock și Java. Cu toate acestea, vom acoperi orice modificări despre care trebuie să știți. De asemenea, asigurați-vă că utilizați actualizarea Minecraft 1.18 pentru a profita la maximum de ghidul nostru. Am împărțit varietatea de informații despre albine în secțiuni separate, așa că treceți la secțiunea care vă interesează cel mai mult folosind tabelul de mai jos.

Ce fac albinele în Minecraft?

Albinele din Minecraft sunt gloate neutre. Sunt în mare parte pasivi și nu atacă jucătorii sau alte mafiote până când nu sunt provocați. Cu toate acestea, albinele pot fi destul de mortale dacă sunt provocate, având în vedere modul în care atacă în grupuri. Fiecare dintre atacurile sale dă un efect otrăvitor jucătorilor și altor mafioți. În ceea ce privește variantele, în joc sunt doar albine adulte și pui de albine.

Proprietăți generale

Înainte de a pătrunde în lumea albinelor, să învățăm câteva lucruri de bază despre ele:

 • Spre deosebire de fantome, albinele din Minecraft nu zboară din punct de vedere tehnic. În schimb, plutesc la doar câteva blocuri deasupra solului.
 • Ei fac parte din clasa mafiotelor de artropode. Așadar, una dintre cele mai bune descântece de sabie, arthropod bane, le provoacă daune severe.
 • De obicei, o albină nu se abate la mai mult de 22 de străzi de casa ei. Dar s-ar putea aventura un pic mai departe în unele cazuri, cum ar fi atacarea sau localizarea unei flori din apropiere.
 • În cele din urmă, o albină nu poate zbura printr-o trapă sau chiar printr-o ușă normală decât dacă o ghidezi cu o floare. Cu toate acestea, puii de albine pot trece cu ușurință prin aceste goluri.

Utilizări ale albinelor și ale produselor lor

La fel ca în viața reală, albinele din Minecraft au o varietate de utilizări. Prin ele, poți obține Miere și fagurii. Ambele elemente au o varietate de scopuri în joc. Puteți transforma sticlele de miere în miere și blocuri de zahăr. La rândul ei, fagurii se folosesc la fabricarea blocurilor de fagure, stupi, lumânări, blocuri de cupru cerat, plăci și scări.

Unde apar albinele în Minecraft?

Albinele pot depune icre înăuntru pajişti, păduri de flori, păduri de flori, păduri, câmpii de floarea soarelui, și paduri de mesteacan Biomi în Minecraft. Și numai pajiștile au șanse de 100% să dea icre albine în Minecraft, în timp ce alți biomi au mai puțin de 5% șanse. Avem deja un ghid pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință albinele în Minecraft.

Depune icre manual albinelor

Dacă sunteți în modul creativ, puteți folosi ouăle de icre de albine pentru a introduce rapid un număr nelimitat de albine în lumea dvs. de minecraft. Cu toate acestea, puteți declanșa albine numai în modul de supraviețuire prin agricultură puieți de stejar și mesteacăn. Nu puneți prea multe speranțe asupra lor, deoarece șansele ca puieții să crească cu cuiburi naturale de albine sunt mai mici de 5%.

Unde trăiesc albinele în Minecraft?

Desigur, albinele depun icre și trăiesc doar în ele cuiburi de albine. De obicei trăiesc în grupuri sau colonii. LA fagure individual poate avea până la 3 albine simultan și, de obicei, se întorc la cuib pentru a se odihni. De asemenea, stau în cuiburi noaptea și în timp ce plouă în vânat. Când albinele se întorc, rămân în interiorul cuibului de albine aproximativ două minute înainte de a pleca.

Cuib de albine în minecraft

În mod similar, există și o versiune manuală a cuiburilor de albine numită urticarie în Minecraft. Ambele lucrează la fel și pot adăposti albine fără adăpost. Aveți nevoie de șase scânduri de lemn și trei faguri pentru a crea un stup folosind o masă de lucru în Minecraft.

Cum să introduceți albinele într-un cuib

O problemă comună pe care o întâmpină jucătorii atunci când folosesc stupii este adaptabilitatea. Albinele își amintesc de casa lor originală, așa că mutarea lor într-un nou stup poate fi dificilă. Soluția este să spargeți cuibul original de albine sau să-l umpleți cu alte albine. Un stup (sau un cuib de albine) poate avea maximum 3 albine. Să nu uităm că, de asemenea, puteți depune pui de albine pentru a trăi în stupul nou creat.

Ce mănâncă albinele în Minecraft și cum să le reproducă?

Albinele depind de plantele cu flori atât pentru hrană, cât și pentru reproducere. Ei înconjoară o floare timp de 30 de secunde în timp ce bâzâie pentru a colecta polen. Apoi, albinele folosesc acel polen pentru a face miere și a fertiliza o varietate de culturi în Minecraft. Plantele care atrag albinele în Minecraft includ:

 • Tufe de fructe dulci (numai pentru Java)
 • Azalea înflorită și frunzele sale
 • Flori din lumea exterioară, cum ar fi păpădie, maci, orhidee albastră, allium, albastru, lalele albastre, margaretă, floarea de colț, crin, floarea soarelui, liliac, trandafir și bujor
 • Trandafir ofilit (le provoacă și daune)

Puteți folosi oricare dintre plantele menționate mai sus pentru a face albinele să vă urmeze. Apoi le puteți face să se reproducă hrănind aceleași plante. Imperecherea la albine se bazează pe hrană, asemănătoare cu majoritatea mafiilor din joc. Cu toate acestea, din anumite motive, albinele nu manifestă niciun interes pentru ghivece de flori. Dacă sunteți dornic să învățați cum să creșteți săteni în Minecraft, urmați ghidul conectat pentru instrucțiuni pas cu pas.

pui de albine

Puii de albine sunt rezultatul creșterii albinelor după ce au mâncat flori în Minecraft. O albină poate da naștere la mai mulți pui după o răcire de 5 minute. Între timp, cel Puii de albine durează în mod normal 20 de minute sau o zi în joc pentru a deveni adulți. Îi poți ajuta să crească mai repede, pur și simplu oferindu-le flori cu care să se hrănească.

Polenizare

După cum ați citit mai sus, albinele pot fertiliza sau poleniza diverse plante din joc. Ei fac acest lucru zburând deasupra lor, iar efectele polenizării lor sunt similare cu modul în care făina de oase face ca plantele să crească mai repede. Plantele care pot fi polenizate de albine sunt dovleci, pepeni, sfeclă, grâu, cartofi, morcovi, tufe de fructe de pădure, și viță de vie de peșteră.

Ce înfurie albinele în Minecraft și cum să le lupți

Albinele sunt în mare parte o gloată pasivă care își face treaba fără a afecta nicio altă mulțime. Cu toate acestea, ei pot fi unul dintre cei mai înfricoșători mafioți din joc atunci când se enervează. A lui ochii devin roșiisi a o singură albină furioasă înfurie toate albinele din zona respectivă. Apoi atacă mafia sau jucătorul cu otravă până mor sau petrec 25 de secunde fără a interacționa cu acea entitate.

atac al mafiei furioase

De asemenea, albinele se pot enerva din mai multe motive. De exemplu, poți înfuria o albină lovind-o sau distrugând stupul sau cuibul de albine. Albinele se enervează și atunci când jucătorii adună faguri sau miere din casele lor. O singură albină poate atacă o singură dată. După aceea, își pierde înțepătul și moare într-un minut.

albine înflăcărate

În acest moment, știi că lupta cu albinele nu este un plan bun, nici pentru tine, nici pentru albine. Dar dacă tot vrei să te lupți cu ei, ar fi bine să fii rapid. Ele provoacă daune valoroase. doua inimi la nivel normal, iar mușcătura ei injectează venin care durează aproximativ 10 secunde și te poate face să pierzi patru inimi. Fără a uita că mai mult de o albină te va ataca în aproape toate situațiile. Pe partea defensivă, puteți folosi un scut sau cele mai bune descântece de armură pentru a supraviețui atunci când sunteți legat de o albină furioasă în minecraft.

Picături

Uciderea unei albine adulte nu scapă niciun obiect. Puteți obține doar până la trei globuri de experiență. În schimb, puteți obține până la 7 globuri de experiență prin creșterea albinelor. În ceea ce privește puii de albine, ei nu scapă niciun obiect și nu experimentează globuri atunci când mor. Ce poți face cu globurile de experiență? Ei bine, dacă ai urmat ghidurile noastre, vei ști că ai nevoie de globuri de experiență pentru descântecele Minecraft. De asemenea, pentru cei care nu știu, folosirea cărților fermecate în Minecraft necesită sfere de experiență, așa că este o idee bună să crești albine în Minecraft.

Minecraft Java vs Bedrock Bees: Care este diferența?

tocat în java

Cele mai multe lucruri legate de albine sunt aceleași în edițiile Java și Bedrock ale Minecraft. Dar există încă unele diferențe în Minecraft Bees între platforme despre care ar trebui să știți:

 • albinele iau daune provocate de apă numai în ediția Java.
 • tufe de boabe dulci atrage albine numai în ediția java.
 • Puteți evita să enerveze alte albine ucide o albină cu o lovitură în ediția Java.
 • Dacă un stup este distrus, albinele de afară vor fi supărate chiar dacă folosiți o atingere de mătase în ediția Bedrock.
 • În ediția Java, înţepăturile albinei pentru jucător și este vizibil ca o săgeată.

Bonus: Albine care nu au ajuns niciodată la Minecraft

Concepte anterioare pentru Minecraft Bee
Fântână: Minecraft wiki

Jucătorii de Minecraft s-au obișnuit să vadă și să se bucure de albine așa cum sunt. Dar dezvoltatorii aveau planuri complet diferite pentru cum ar arăta albinele. Imaginea de mai sus prezintă două astfel de exemple. Din sunetele lui, cu siguranță mă fac să apreciez mult mai mult versiunea actuală a albinelor din joc.

Un ghid complet pentru Minecraft Bees

Deci ai învățat tot ce trebuie să știi despre albine în Minecraft. De la mierea lor până la înțepăturile lor mortale, albinele Minecraft sunt o mulțime grozavă cu care să interacționeze. Trebuie doar să știi cum să nu-i jignești și să nu fii înțepat. Cu toate acestea, albinele nu sunt singurele mafiote interesante din joc. Ar trebui să verificați lista noastră de mafioți care vin în actualizarea Minecraft 1.19. Unul dintre ei este chiar mai drăguț decât albinele și cu siguranță ar trebui să citiți despre Allay, mafia Minecraft care a câștigat voturile fanilor. Acestea fiind spuse, există o mulțime de lucruri pe care le poți face cu albinele și toate acestea vor dura mult timp. Deci nu te vom mai ține aici. Dar nu uitați să împărtășiți ceea ce vă place cel mai mult la albinele Minecraft în comentariile de mai jos.

Albinele din Minecraft sunt o parte importantă a jocului, adesea căutate de jucători pentru a crea ferme de albine sau pur și simplu pentru a vedea mafia drăguță în acțiune. Cu toate acestea, jucătorii pot învăța multe despre albine în joc, de la găsirea lor și plasarea lor în cuiburi până la creșterea lor și utilizarea produselor lor. Există o varietate de informații disponibile despre albine în Minecraft, iar jucătorii pot alege secțiunile care le interesează cel mai mult. În timp ce albinele sunt în mare parte pasive, acestea pot fi foarte periculoase dacă sunt provocate și atacă în grupuri. Albinele și produsele lor au o varietate de utilizări în joc, iar jucătorii pot găsi albine în diferite biomi din lumea Minecraft.
Încheiem această postare cu speranța că ați găsit informațiile utile și interesante. Vă așteptăm cu drag la următoarea postare pe acest blog al tehnologiei din România, unde vom explora noi tendințe și inovații din acest domeniu fascinant! Până atunci, împărtășiți-ne gândurile și opinii în secțiunea de comentarii și nu uitați să ne urmăriți pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu cele mai noi actualități tehnologice din țara noastră. Mulțumim!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x