Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti
Faceți clic aici pentru a ajunge la curs.

Bootstrap 4 reprezintă o rescriere completă a întregii biblioteci și aduce cu sine câteva caracteristici și concepte noi pentru a vă înfășura capul. Deci, se poate simți copleșitor să treci cu capul în documentație pentru a o învăța.

De aceea ne-am făcut echipă Neil Rowe (cunoscut anterior ca CodersGuide) și a creat un curs gratuit complet pe Bootstrap 4. Neil a creat anterior unul dintre cele mai populare cursuri Bootstrap 3 pe YouTube, așa că suntem foarte încântați că a ales să folosească Scrimba pentru cursul său de urmărire.

Puteți urma cursul astăzi. Doar mergeți peste la pagina cursului și veți deveni un maestru Bootstrap 4 într-o oră.

Acum să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce veți învăța!

# 1 Introducere curs

Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

În primul screencast, veți obține o prezentare generală a Bootstrap în sine și a utilităților și componentelor pe care le aduce. Neil trece, de asemenea, prin principalele beneficii pe care v4 le aduce la masă.

# 2 Sistemul Grid Responsive

1612145465 944 Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

Cursul urmărește apoi cu una dintre cele mai importante componente ale Bootstrap, sistemul de grilă receptiv. Neil explică cum să creați diverse grile, cu diferite puncte de întrerupere, dimensiuni ale coloanelor și compensări.

# 3 Navbars responsive

1612145466 775 Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

Componenta navbar este un motiv important pentru care mulți oameni folosesc Bootstrap. În această prelegere, veți învăța cum să construiți o navbar receptivă care se prăbușește într-un meniu hamburger pe ecrane mici.

# 4 Modale

1612145466 489 Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

Bootstrap face, de asemenea, foarte ușor să creați modale, care sunt de multe ori utile. În această prelegere, veți învăța cum să le construiți pas cu pas.

# 5 Formulare

1612145466 612 Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

Formularele sunt esențiale pentru majoritatea site-urilor web, deci este bine să știți cum să le creați. Deci, în această prelegere, veți învăța cum să creați un formular de înscriere receptiv. Aici, abilitățile dvs. din prelegerea grilă receptivă vor fi de asemenea utile.

# 6 Lista grupuri

1612145466 869 Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

Grupurile de liste pot fi utilizate în mai multe scopuri diferite. Acestea pot fi, de exemplu, utilizate ca o bară laterală, un meniu, o listă de articole sau orice doriți, practic.

# 7 cărți

1612145467 824 Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

Bootstrap 4 introduce o componentă complet nouă numită carduri, care înlocuiește panouri, fântâni, și miniaturi. Un card este un container de conținut flexibil și extensibil. În această prelegere, veți învăța cum să creați una folosind diferite componente care alcătuiesc de obicei un card.

# 8 Mese

1612145467 560 Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

Bootstrap 4 vine, de asemenea, cu o grămadă de clase pentru modificarea tabelelor, iar această prelegere le va demonstra pe cele mai multe dintre ele. Sunt opt-in, ceea ce înseamnă că trebuie să adăugați în mod activ o clasă de masă pentru a transforma o masă într-o masă Bootstrap. Acest lucru este diferit de modul în care era înainte ca tabelele HTML obișnuite să fie transformate automat în tabele Bootstrap.

# 9 Alerte

1612145467 946 Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

Alertele nu sunt deosebit de interesante și nu există prea multe modificări față de versiunile anterioare ale bibliotecii, așa că, dacă ați folosit Bootstrap 2 sau 3, ar trebui să vă familiarizați cu toate acestea. Cu toate acestea, este important să le cunoașteți, deoarece oferirea de mesaje utilizatorilor și notificări prin alerte vă poate face site-ul web mai ușor de utilizat.

# 10 Opțiuni de navigare

1612145468 535 Aflati Bootstrap 4 in acest curs gratuit din 10 parti

În cele din urmă, cursul se încheie cu locul în care a început, oferindu-vă mai multe instrumente în centură atunci când vine vorba de bare de navigare, cum ar fi filele și meniurile derulante. Acest lucru este la îndemână de știut, dar nu la fel de esențial ca lucrurile din a doua conferință, motiv pentru care vine la sfârșitul cursului.

Urmând toate aceste prelegeri spate-în-spate, ar trebui să puteți începe să construiți site-uri web cu Bootstrap 4. Și dacă vă blocați, veți fi bine echipat pentru a vă scufunda documentele pentru rezolvarea oricăror probleme pe care le-ați putea avea.

Formatul Scrimba

În cele din urmă, să aruncăm o privire rapidă asupra tehnologiei din spatele cursului. Este construit folosind Scrimba, un instrument interactiv de codificare a ecranului. Un „scrim” arată ca un videoclip normal, totuși, este complet interactiv. Acest lucru înseamnă că puteți edita codul din screencast.

Iată un gif care explică conceptul:

Întrerupeți ecranul → Editați codul → Rulați-l! → Vedeți modificările dvs.

Întrerupeți ecranul → Editați codul → Rulați-l! → Vedeți modificările dvs.

Acest lucru este extraordinar atunci când simți că trebuie să experimentezi codul pentru a-l înțelege corect sau când vrei pur și simplu să copiezi o bucată din cod.

Deci ce mai aștepți? Continuați și luați curs astăzi!

Mulțumesc pentru lectură! Numele meu este Per, sunt cofondatorul Scrimbași îmi place să îi ajut pe oameni să învețe noi abilități. Urmărește-mă Stare de nervozitate dacă doriți să fiți informat despre articole și resurse noi.


Mulțumesc pentru lectură! Numele meu este Per Borgen, sunt cofondatorul Scrimba – cel mai simplu mod de a învăța să codezi. Ar trebui să verificați bootcamp de design web receptiv dacă doriți să învățați să construiți un site web modern la nivel profesional.

1611011407 121 Aflati TypeScript gratuit cu acest curs interactiv Scrimba
Faceți clic aici pentru a ajunge la bootcampul avansat.