Construirea de jocuri 2D poate fi o modalitate excelentă de a învăța C # și Unity, mai ales atunci când lucrează prin elementele de bază ale logicii complexe a jocurilor de masă.

În această serie, vă voi prezenta noțiunile de bază ale programării C # folosind Unity. Dar multe dintre conceptele pe care le vom învăța vor fi aplicabile și în alte limbaje de programare și în dezvoltarea jocului în general.

De-a lungul acestei serii, voi pune accent pe învățarea Unity pentru dezvoltarea jocurilor digitale de masă. Acest lucru ar trebui să fie util pentru oricine dorește să învețe să codeze în C # sau să lucreze cu Unity.

După ce ați învățat ceva C # și v-ați simțit confortabil cu editorul Unity, împreună cu câteva proiecte practice și în afară de învățarea proprie, veți putea rula simulări, vă puteți crea propriile jocuri și veți începe explorarea ecosistemului Unity mai larg.

Dacă nu sunteți interesat în mod special de dezvoltarea jocurilor digitale de masă, probabil că veți găsi în continuare această serie de ajutor. Vom învăța concepte de bază care sunt esențiale pentru codificarea C # și dezvoltarea jocului Unity, pe care le veți putea aplica la alte limbaje și motoare de programare.

Sunt un mare susținător al utilizării jocurilor digitale de masă pentru a învăța să codez. Jocurile de pe masă sunt grozave, deoarece implică o mulțime de logici și seturi de reguli complexe, dar nu fizică, matematică vectorială, animație și așa ceva.

Începeți prin a învăța elementele de bază (seria pentru începători):

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Faceți un tur al Unity 2D (Tutorial pentru începători):

Aflați noțiunile de bază multiplayer Unity cu Mirror (Tutorial intermediar):

Construiește un joc de cărți multiplayer 2D (Advanced Series):

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Codificare fericită!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să luați în considerare verificându-mi jocurile și cărțile, abonându-mă la canalul meu YouTube, sau aderarea la Entromanta Discordie.

MS Farzan, Ph.D. a scris și a lucrat pentru companii de jocuri video de profil și site-uri editoriale precum Electronic Arts, Perfect World Entertainment, Modus Games și MMORPG.com și a servit ca Community Manager pentru jocuri precum Dungeons & Dragons Neverwinter și Mass Effect: Andromeda. El este directorul creativ și principalul designer de jocuri Entromancy: Un RPG Cyberpunk Fantasy și autor al Trilogia Nightpath. Găsiți MS Farzan pe Twitter @sumator.