Android este cel mai popular sistem de operare din lume. Este pe mai multe dispozitive și computere decât Windows, iOS și MacOS combinate. În acest curs video complet de la Ryan Kay, veți învăța cum să creați aplicații native pentru Android folosind Kotlin.

Acest curs complet explică cum să creați o întreagă aplicație Android folosind cele mai bune practici. Veți învăța cum să utilizați Android Jetpack, Firebase, Room, MVVM, Navigation, LiveData și Kotlin Coroutines.

Android Jetpack este o colecție de componente software Android care vă pot ajuta să creați cu ușurință aplicații Android excelente. Acest curs arată cum să utilizați aceste componente pentru a simplifica procesul de dezvoltare.

Firebase este o platformă de dezvoltare de aplicații mobile și web dezvoltată de Google care vă ajută să vă construiți, să vă îmbunătățiți și să dezvoltați aplicația. Ajută la stocarea datelor, găzduire, autentificare, analize și multe altele. Aflați cum să utilizați Firebase pentru a vă alimenta aplicația Android în acest curs.

Ce vei construi?

În acest curs, veți învăța cum să creați aplicații native prin crearea unei aplicații numite SpaceNotes. Este o aplicație Android bazată pe Kotlin. Aplicația utilizează Coroutines pentru comunicare simultană și cross-module / border, un strat de domeniu curat pentru a permite aplicației să funcționeze corect pe mai multe platforme și unele API-uri din Android Architecture Component și Firebase.

Aflati cum sa dezvoltati aplicatii native Android cu Kotlin
O parte a aplicației pe care o veți construi.

Ryan numește stilul arhitecturilor acestei aplicații „Model-Vizualizare-Orice”. Este o arhitectură software care nu are un anumit stil, dar găzduiește toate situațiile. El folosește părți ale tuturor stilurilor comune de arhitecturi (MVP, MVC sau MVVM) pe baza oricărei caracteristici pe care le creează. Acest lucru vă permite să obțineți experiență cu multe concepte diferite.

Urmăriți cursul complet de mai jos sau pe canalul YouTube Routech.org (Ceas de 3,5 ore).