Photoshop este un software complet de editare a imaginilor. Dacă doriți să creați sau să modificați orice tip de imagine, Photoshop o poate face posibilă. Este folosit de mai mulți profesioniști decât orice alt software grafic.

Photoshop este plin de caracteristici, ceea ce înseamnă că există o curbă de învățare. Dacă doriți să stăpâniți utilizarea Photoshop, există o grămadă de cursuri gratuite excelente pe care le puteți urma online. Iată 7 cursuri Photoshop unde puteți învăța software-ul gratuit.

Tutoriale Adobe Photoshop CC pentru începători: învățați în 7 zile

În acest curs gratuit de la Guru99, veți învăța cum să utilizați Photoshop CC. Secțiunile din curs conțin videoclipuri și instrucțiuni scrise pentru a vă ajuta să înțelegeți rapid IDE-ul Photoshop. Nu se așteaptă cunoștințe prealabile

Adobe Photoshop CC pentru începători: Aflați principalele caracteristici ale Photoshop CC

Acest curs gratuit de o oră de la Will Bartlett pe Skillshare este o introducere în Adobe Photoshop CC. Este pentru începători absolut. Începe cu deschiderea Photoshop și învățarea diverselor ferestre de panou. Apoi, cursul acoperă importul și lucrul cu diferite imagini, curățarea acneei în fotografii, eliminarea obiectelor din imagini, aplicarea efectelor, lucrul cu fișiere vectoriale, exportul și multe altele.

Tutoriale Adobe Photoshop

Nicio listă de cursuri Photoshop nu ar fi completă fără a menționa instruirea gratuită oferită direct de la compania care realizează Photoshop. Aceste cursuri video de calitate includ fișiere eșantion cu care se pot practica și instrucțiuni text. Acesta este un loc minunat pentru a începe să vă înclinați.

Photoshop CC 2019 Training esențial: elementele de bază

Acest curs Photoshop face parte din LinkedIn Learning (în mod oficial Lynda.com). Deși nu sunt gratuite, multe biblioteci din Statele Unite oferă acces gratuit la LinkedIn Learning. Verificați biblioteca locală pentru a vedea dacă puteți accesa acest curs gratuit.

În acest curs veți învăța cum să lucrați eficient și eficient cu Adobe Photoshop CC 2019. Cursul de 5 ore acoperă cum să utilizați diferite instrumente Photoshop și să efectuați sarcini comune. Veți afla despre editare nedistructivă folosind obiecte inteligente, straturi de ajustare, moduri de amestecare, filtre și multe altele.

Începător profesionist Ghidul Photoshop complet

Acest curs de la Eduonix este un alt curs Photoshop pentru începători. Spre deosebire de unele dintre celelalte cursuri de pe această listă, este necesar să vă creați un cont și să vă conectați.

Cursul vă învață tot ce trebuie să știți pentru a începe să utilizați Photoshop. De asemenea, acoperă trucuri, tehnici și caracteristici avansate care vă vor duce abilitățile la nivelul următor.

Noțiuni de bază Photoshop

Acest tutorial gratuit Photoshop este sponsorizat de Goodwill Community Foundation. Cursul acoperă sarcini de bază și avansate și este o introducere excelentă în Photoshop. Cursul conține videoclipuri și lecții scrise. Lecțiile au o funcție de imprimare ușoară, deci acesta este unul dintre cele mai bune cursuri dacă preferați să imprimați lecțiile.

Curs de patru ore Photoshop Crash

În timp ce se numește „curs accidental”, acest curs de pe YouTube acoperă destul de puțin material în patru ore. Vă va duce de la un începător complet la cineva care își cunoaște calea în jurul Photoshop-ului. Veți afla despre cele trei picioare ale Photoshop: straturi, selecții și corectarea culorilor. În loc să vă arate fiecare caracteristică, acest curs se concentrează pe caracteristicile pe care oamenii le folosesc de fapt.