Înveți cum să codezi în 2020?

Sau lucrați deja ca dezvoltator, dar doriți să învățați elementele fundamentale ale informaticii?

Aș dori să vă invit să vă alăturați CodeBookClub, o întâlnire virtuală gratuită pentru programatori noi și intermediari. Clubul se pregătește să citească împreună o nouă carte – o introducere în cartea informatică care se concentrează pe predarea bazelor informaticii și a limbajului de programare Python.

S-ar putea să vă gândiți la un club de carte ca la un grup de oameni care doar citesc și discută o carte împreună. Cu toate acestea, lectura noastră va include activități în desfășurare, provocări și evenimente comunitare care ne vor ține în mod activ de învățare și de creare.

Citiți mai departe pentru mai multe detalii!

Pentru cine este această întâlnire?

  • Persoane fără experiență de codificare anterioară care ar dori să înceapă cu codificarea.
  • Dezvoltatori autodidacti care doresc să învețe elementele fundamentale ale informaticii.
  • Dezvoltatori JavaScript interesați să învețe Python (și Scheme).

De ce să vă alăturați acestui grup?

fondatorul Routech, Quincy Larson, a spus: „cel mai prost mod de a învăța să programezi este să înveți singur.

Când înveți singur, este mai ușor să renunți atunci când rămâi blocat pe o problemă de codare. Sau pierzi motivația pentru că nu aveai pe nimeni care să te țină responsabil pentru a continua să înveți. Aici intră clubul!

Indiferent dacă învățați să codați pentru prima dată sau deja sunteți dezvoltator, în acest club vom învăța împreună elementele fundamentale ale informaticii, vom rezolva problemele atunci când ne blochăm și ne vom răspunde reciproc pentru a continua să învățăm.

În prezent lucrez ca dezvoltator de software, dar acum 3 ani foloseam resurse online precum Routech pentru a mă învăța cum să codez.

Cum am trecut de la începător complet la dezvoltator de software – și cum poți și tu
de Madison Kanna Cum am trecut de la începător complet la dezvoltator de software – și cum poți și tu? Am ieșit la o cafenea. În urmă cu doi ani, eram exact acolo unde ești astăzi. Am vrut să devin programator profesionist. Dar habar nu aveam cum să fac să se întâmple. Nu aveam nici o facultate, nici o colegie anterioară …
Aflati elementele fundamentale ale informaticii si Python in acest club

Singurul lucru care m-a ajutat cel mai mult a fost să găsesc comunități de oameni care învățau cu mine. Clubul nostru de carte este destinat dezvoltatorilor de orice nivel de experiență care ar dori să ni se alăture!

Ce vom învăța?

Grupul nostru va citi Introducere în calcul, o introducere în manualul de informatică scris de profesorul David Evans de Informatică de la Universitatea din Virginia.

Aflati elementele fundamentale ale informaticii si Python in acest club
Coperta Intro To Computing.

Cartea este o introducere a mai multor elemente fundamentale în informatică despre care probabil ați auzit, dar doriți să aflați mai multe despre: algoritmi, limbaje de codificare, date, interpreți, măsurarea costurilor și multe altele. Dacă doriți să vedeți cuprinsul cărții, puteți face acest lucru aici.

Cartea ne introduce, de asemenea, în Python și (unele Scheme) cu exerciții de codare și sarcini pentru teme – deci nu este doar o carte axată pe teorie, ci are multe exerciții în toată lumea.

Cum participă membrii?

Învățarea activă cu alți dezvoltatori este clubul. Dacă vă alăturați lecturii noastre, puteți alege să completați diverse Activități în fiecare săptămână, cum ar fi completarea exercițiilor de codare din carte cu alți membri ai clubului, răspunsul la întrebări de discuții sau blogging sau Tweeting despre ceea ce înveți. Pentru mai multe detalii despre modul în care puteți participa:

Introducere în Computing Book Club
Introducere în Computing Book Club Carte completă: https://computingbook.org/ (gratuit) Discordie: https://discordapp.com/invite/a2ZahrB Site cu diapozitive, exerciții, soluții și resurse suplimentare: http: // www. cs.virginia.edu/~evans/cs1120-f11/allclasses…
1611462668 546 Aflati elementele fundamentale ale informaticii si Python in acest club

De asemenea, vom configura câteva apeluri Zoom live în care ne întâlnim la un apel video pentru a discuta despre carte și despre exercițiile noastre de codificare.

1611462669 965 Aflati elementele fundamentale ale informaticii si Python in acest club
Celălalt grup de lectură al nostru (care citește în prezent seria „You Don’t Know JS”) se întrunește săptămânal pe Zoom!

Care este costul cărții și al clubului?

Această carte este 100% gratuită și poate fi găsită aici. Clubul este, de asemenea, gratuit.

Când începe lectura?

Ar fi trebuit să citiți capitolul 1 al cărții până pe 12 aprilie.

Iată mai multe detalii despre club:

Introducere în Computing Book Club
Introducere în Computing Book Club Carte completă: https://computingbook.org/ (gratuit) Discordie: https://discordapp.com/invite/a2ZahrB Site cu diapozitive, exerciții, soluții și resurse suplimentare: http: // www. cs.virginia.edu/~evans/cs1120-f11/allclasses…
1611462668 546 Aflati elementele fundamentale ale informaticii si Python in acest club

Dacă tutuAș vrea să vă alăturați clubului, înscrieți-vă la lista de e-mailuri pentru a fi invitat, primiți instrucțiuni despre cum să vă alăturați clubului și alăturați-vă în 5 minute. Veți primi, de asemenea, actualizări privind lecturile viitoare și evenimentele comunității.


Clubul este 100% gratuit, întotdeauna.

Dacă aveți feedback sau întrebări cu privire la această postare, nu ezitați să-mi trimiteți un Tweet @madisonkanna sau urmați @CodeBookClub.