Aflați utilizarea bateriei aplicațiilor în Windows 10

Aflați utilizarea bateriei aplicațiilor în Windows 10
⏱️ 3 min read

Windows 10 a moștenit două funcții fascinante care mai devreme erau disponibile doar pe Windows Phone. Mă refer la senzorul WiFi și senzorul bateriei, două instrumente mici care au fost create pentru a ne ajuta să gestionăm datele și energia mobilă, colectând informații utile și măsurându-le automat, astfel încât să putem economisi resurse.

În cadrul acelei informații valoroase care sunt adunate, putem vedea ce aplicații au fost mai active în transferul de date și câte date au transferat în ultimele treizeci de zile.

Este vital să știți ce aplicații consumă cea mai mare cantitate de resurse (mai ales când ați trecut pe mobil), deoarece este posibil să nu aveți întotdeauna acces la o priză de perete și să vă opriți laptopul atunci când vă aflați în mijlocul a ceva important poate fi devastator. . Pentru a vedea aceste informații, trebuie să faceți clic pe pictograma Windows din bara de activități și să selectați Setări.

În partea stângă faceți clic pe Battery Saver. Odată ajuns acolo, faceți clic pe Utilizarea bateriei. Deasupra utilizării bateriei, puteți vedea, de asemenea, câtă baterie vă mai rămâne și cât timp credeți că ați rămas Windows.

W10_App_Power_Battery_Saver

Aici veți putea vedea ce aplicații consumă cea mai mare sau cea mai mică cantitate de energie. Dacă vă descărcați bateria și trebuie să economisiți cât mai multă energie, veți ști acum de ce aplicații trebuie să stați departe.

Datorită meniului derulant, puteți vedea câtă baterie au folosit anumite aplicații în ultima săptămână, patruzeci și opt de ore sau douăzeci și patru de ore.

W10_Battery_Use_Apps

În afară de a vedea cât de multă baterie utilizează anumite aplicații, puteți vedea, de asemenea, cât de mult consumă Wifi (bateria consumată atunci când este conectat la o rețea fără fir), afișajul și sistemul (sistemul de operare Windows 10). Există șanse mari ca afișajul dvs. să aibă cel mai mare procent de utilizare a bateriei. Din fericire, acest lucru este ceva ce puteți remedia. Puteți reduce luminozitatea afișajului accesând „Setări -> Sistem -> Putere și repaus”.

Dacă sunteți în mișcare și consumați periculos de baterie, puteți configura aplicațiile astfel încât acestea să nu ruleze în fundal și, sperăm, veți economisi suficientă energie a bateriei până când puteți ajunge la o priză de perete. Puteți face acest lucru făcând clic pe „Modificați setările aplicației de fundal” și efectuați modificările necesare. Acest lucru va funcționa numai dacă aplicațiile Windows 10 sunt universale și nu vor primi automat informații noi pentru plăcile dvs. live, nu vor primi notificări sau vor efectua sarcini în fundal.

Aveți probleme cu vizualizarea unei aplicații pe care doriți informații? Dacă nu puteți vedea o aplicație pentru a vedea cât consumă bateria, este pentru că nu ați folosit-o niciodată când laptopul dvs. era pe baterie. Veți vedea aplicațiile pe care le-ați folosit doar când erați mobil.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Concluzie

Acum, că știi ce aplicații consumă cea mai mare cantitate de energie, depinde de tine să stai departe de ele atunci când consumi puțină baterie. Ce aplicații consumă cea mai mare baterie de pe computerul dvs. Windows 10? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x