Ai permite unui robot să se ocupe de casa ta?

Ai permite unui robot să se ocupe de casa ta?
⏱️ 3 min read

În ciuda faptului că au avut decenii de emisiuni TV și filme care idolatrau o perioadă în care roboții ne-ar ajuta în casa noastră, se pare că oamenii nu vor să lase un robot în casa lor în acest moment, potrivit studiului.

Vrem să știm dacă cititorii noștri din punct de vedere tehnologic simt la fel ca studiu. Ai permite unui robot să preia conducerea casei tale?

Opinia noastră

Damien raportează că are un robot de curățat în casa lui, dar este singurul produs robotizat pe care l-ar permite. Cu toate acestea, el încă mai are „Probleme de confidențialitate legate de dispozitivele inteligente precum Google Home / Echo și nu le vor adăuga” la casa lui acum sau în viitor.

Ada rapoarte pe care nu le-ar face, dar știe că ar putea fi nevoite. Cu siguranță există probleme de confidențialitate și nu simte că este mai bine să ai ajutor uman în casa ei. De ceva timp caută o persoană care să o ajute să își curețe casa, dar căutarea ei a fost dezamăgitoare.

Acest lucru o face să creadă la un moment dat că ar putea fi nevoită să aibă încredere într-un robot pentru a-și curăța casa sau pentru a continua să piardă timpul făcând-o singură. Prețurile sunt prea mari acum pentru roboți, așa că ea nu a acționat încă în acest sens, dar crede că alte persoane se vor confrunta într-o zi cu aceeași dilemă. Când cineva trebuie să piardă trei până la patru ore pe zi pentru aceste sarcini, în timp ce se ocupă și de durerile lombare și de inhalarea prafului, „Chiar și un ciudat de confidențialitate și control ar putea fi nevoit să se gândească de două ori”.

Simon este de acord cu problemele legate de confidențialitate, dar, de asemenea, nu ar fi atât de primitor, deoarece a văzut ce se întâmplă atunci când tehnologia nu merge bine. A văzut detectoare inteligente de fum care păstrează casele în siguranță, dar refuză să se oprească dacă primesc fals pozitive.

scriitori-opinie-acasă-robot-mecanici

Cu cât permite mai puțin roboților și dispozitivelor inteligente să aibă controlul asupra casei sale, cu atât poate fi mai încrezător că totul va funcționa atunci când va avea nevoie și „Nu va fi supus unor erori, blocări și actualizări de firmware”. Observând că tehnologia din mașini a fost tulburată, spune el, „Poate când tehnologia devine puțin mai stabilă, o voi lua în considerare!”

Ca Damien, Ryan are, de asemenea, un aspirator robot, dar i-ar plăcea unul care să facă toate sarcinile de curățare și celelalte munci. „Dacă aceasta face parte din afacere, atunci aduceți-i pe roboți!”

Întâmplător am un bun ajutor pentru curățare, așa că nu este o problemă pentru mine. Cu toate acestea, am crescut urmărind desenele animate „The Jetsons”, unde totul în casă era robotizat și computerizat. A fost ceva ce am idolat întotdeauna. O zonă specială a fost cea de gătit, unde au avut un computer care să redea o masă completă la alegere în câteva minute. Dacă vor crea vreodată un astfel de computer în viața reală, aș putea fi primul lor client! Aș primi cu plăcere aproape orice robot din casa mea.

Opinia ta

Folosiți un aspirator robot? Căutați ajutor suplimentar pentru curățarea robotică? Dar în alte zone ale casei tale? Ai permite unui robot să preia conducerea casei tale? Adăugați gândurile și preocupările dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x