Air Charge: o soluție de încărcare fără fir fără efort pentru dispozitive mobile

Air Charge: o soluție de încărcare fără fir fără efort pentru dispozitive mobile (cadou)
⏱️ 5 min read

 

De câte ori ați avut nevoie pentru a vă încărca telefonul mobil sau tableta, dar nu știați unde este cablul de încărcare? Dacă sunteți o persoană uitată sau pierdeți lucrurile destul de des, aceasta poate fi o supărare și un inconvenient imens.

Taxa aeriană oferă soluții de încărcare wireless fără efort care pot schimba acest lucru. În loc să vă faceți griji cu privire la locul unde se află cablul de încărcare, puteți pur și simplu să vă așezați dispozitivul deasupra unei suprafețe plane pentru a-l încărca. Pe lângă cablul necesar pentru alimentarea dispozitivului de încărcare, nu veți avea nevoie de altele.

Air Charge are câteva soluții dintre care poate alege Tava cu valet de încărcare wireless si al lor Lumină de sarcină pentru încărcare fără fir. Fiecare vă oferă un mod frumos și unic de a încărca aproape orice dispozitiv mobil modern. Am avut onoarea să le încerc Încărcător de suprafață fără fir și trebuie să spun, a fost o plăcere să o folosesc. Cel mai bun dintre toți, doi dintre cititorii noștri norocoși vor avea șansa de a câștiga unul dintre ei.

Configurarea încărcătorului de suprafață fără fir

Încărcătorul wireless de suprafață vine cu câteva lucruri în cutie:

  • Unitate de încărcare de suprafață fără fir
  • Cablu USB de 2 m
  • Clemă pentru fixarea unității pe suprafața de lucru
  • Șuruburi și cheie Allen pentru fixarea clemei
  • Cleme ordonate prin cablu
  • Manual de utilizare

Notă: Dacă preferați să utilizați o priză pentru a alimenta încărcătorul, în loc de un slot USB de pe computer, puteți comanda separat o priză USB. Din fericire pentru voi, cei doi câștigători ai noștri vor primi o priză USB proprie.

Air Charge - Conector USB pentru încărcător de suprafață fără fir

Încărcătorul de suprafață fără fir este conceput pentru a se potrivi cu o gaură în orice suprafață de lucru, cum ar fi o bucșă de birou standard. Va trebui să vă asigurați că orificiul pe care îl utilizați este de 80 mm; ceva mai mic nu se va potrivi și orice lucru mult mai mare va cădea chiar prin. Biroul pe care l-am testat avea un orificiu de manșetă mai mic (pare să fie în jur de 60 mm), așa că, din păcate, încărcătorul de suprafață fără fir nu s-ar potrivi. Dacă ești la îndemână și creativ, sunt sigur că te poți gândi la ceva pentru a remedia acest lucru dacă te încadrezi în aceeași situație.

Această gaură a șurubului este prea mică pentru încărcătorul de suprafață fără fir.

De asemenea, veți dori să fiți siguri că cablul atașat va putea ajunge la un slot USB de pe computer (sau la o priză dacă achiziționați mufa USB). Odată ce aveți încărcătorul de suprafață fără fir în poziție, îl puteți fixa cu clema de oțel furnizată folosind șurubul cu lungimea corespunzătoare (de asemenea, inclus). Instrucțiunile pentru fixarea acestuia pe orice suprafață plană sunt furnizate în detaliu în videoclipul de mai jos.

Acum că îl aveți securizat și conectat, sunteți gata să începeți să utilizați noul încărcător de suprafață.

Încărcătorul wireless de suprafață în acțiune

Modul în care utilizați Wireless Surface Charge depinde de tipul de dispozitiv pe care îl aveți. Dacă aveți un Dispozitiv cu Qi, ai noroc. Aceasta înseamnă că telefonul dvs. poate fi încărcat fără fir și tot ce trebuie să faceți este să îl așezați deasupra încărcătorului de suprafață wireless.

Dacă telefonul dvs. nu este compatibil cu Qi, există încă speranță. Air Charge are și un Receptor de încărcare wireless care poate fi folosit pentru a încărca dispozitivul fără Qi. Receptorul include conectori Apple cu 30 de pini, Lightning și Micro-USB.

Air Charge - Receptor wireless de încărcare

Tot ce trebuie să faceți este să îl găsiți pe cel care se potrivește dispozitivului dvs. și să îl atașați. Apoi, puteți seta receptorul pe partea superioară a încărcătorului de suprafață fără fir pentru a începe încărcarea dispozitivului. Există două lumini verzi pe receptor care se vor aprinde pentru a verifica dacă funcționează corect. Deși acest receptor este vândut separat, cei doi câștigători ai noștri vor primi și unul dintre aceștia.

Receptorul de încărcare wireless arată două lumini verzi pentru a vă informa că funcționează corect.

În cele din urmă, dacă aveți un iPhone 5, Air Charge oferă, de asemenea, o carcasă elegantă de încărcare fără fir pentru acest dispozitiv. Nu există niciun cuvânt despre compatibilitatea cu alte modele de iPhone. După ce îl puneți pe iPhone 5, îl veți putea încărca fără fir așezându-l deasupra încărcătorului de suprafață wireless (da, cei doi câștigători vor primi și unul dintre aceste cazuri).

Air Charge - Husă de încărcare fără fir pentru iPhone 5

Gânduri finale

Chiar dacă sunt puțin dezamăgit de faptul că încărcătorul de suprafață fără fir nu se potrivește cu biroul meu actual, cu siguranță nu este o problemă. Dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide și ușoare de a vă încărca dispozitivul acasă, la serviciu sau oriunde altundeva, acesta este un dispozitiv excelent. Nu este doar convenabil, ci arată și el cool. În plus, dacă aveți un prieten sau un client, acesta își poate încărca cu ușurință și dispozitivele. Deci, nu este doar minunat pentru dvs., dar poate fi util și pentru prieteni și familie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast