de Alexander Kallaway

Alăturați-vă # 100DaysOfCode

Alaturati va 100DaysOfCode

Voi codifica cel puțin o oră în fiecare zi pentru următoarele 100 de zile.

Am decis să fac din asta un angajament public.

Și ar trebui să mi te alături.

Pentru a vă urmări progresul, utilizați această repo: https://github.com/Kallaway/100-days-of-code

NOTĂ: Pentru cele mai actualizate informații despre provocare vizitați:
Site-ul oficial 100DaysOfCode

Iată câteva motive pentru care

Îmi doresc foarte mult să devin un dezvoltator mai bun. Dar constat că după muncă, întotdeauna găsesc alte lucruri de făcut, mai degrabă decât codul.

Nimic nu poate învinge efortul autodirigat spre învățare sau realizarea a ceva și este ceva pe care îl apreciez foarte mult. Dar, uitându-mă în urmă la ultimele luni, văd o mulțime de intenții bune de a sta jos și de a codifica în fiecare seară, dar și de o cale spre multă raționalizare. Acest lucru mă face să permit rezistenței mele să ia tot ce este mai bun din mine.

De aceea, vreau să mă asigur că mă angajez la o provocare care mă va ține la răspundere față de oricine mă urmărește sau vede actualizările mele.

A te lăsa de așa ceva poate fi dificil, lucru pe care probabil l-ai simțit deja – fie că încerci să urmezi cursuri online, fie că îți faci drum printr-un curriculum pe care l-ai ales.

Asumarea unui angajament public sa dovedit a îmbunătăți capacitatea oamenilor de a rămâne la schimbări și la noi obiceiuri. Deci, să facem acest lucru împreună!

Am observat că timpul meu după muncă urmează întotdeauna un model de a viziona ceva pe Netflix sau în altă parte, mai degrabă decât de codificare. La fel ca noi toți, am câteva lucruri pe care trebuie să le fac: menaj, sarcini administrative, spălarea vaselor etc. Toate acestea vor fi în continuare acolo. Ceea ce intenționez să fac mai puțin este ceea ce aș numi „timp de relaxare pasivă”. Acesta este momentul în care mă așez să privesc ceva, iar timpul meu în fiecare seară este mâncat, episod cu episod.

Este ușor să începi să urmărești ceva, dar greu să te oprești. Cu lucruri care merită, consider că opusul este adevărat: este greu de început, dar foarte ușor de continuat. Deci, cu această provocare, mă voi asigura că încep (stau să codez) în fiecare zi, indiferent de ce.

Câteva reguli suplimentare:

 1. Voi trimite în fiecare zi despre progresele mele – & gt; ka11afolosind hashtagul # 100DaysOfCode
 2. Codific la locul de muncă, dar vreau să pot lucra și la proiectele mele. De aceea nu voi lua în calcul timpul pe care îl petrec la program pentru a face această provocare.
 3. Voi trimite codul către GitHub în fiecare zi, astfel încât oricine să poată vedea progresul meu. Dacă vrei, mă poți urmări aici.
 4. Voi lucra mai ales Proiecte de certificare front-end Free Code Camp.
 5. Timpul petrecut făcând tutoriale, cursuri online și alte resurse similare NU va conta pentru această provocare. Vreau să scriu coduri reale și să lucrez la proiecte reale, confruntându-mă cu provocări reale. Iată articolul în care mi-am rezumat gândurile despre proiecte și experiența mea de a le construi: Cum să obțineți un loc de muncă pentru dezvoltatori în mai puțin de un an.

Actualizare – Am adăugat un FAQ:

FAQ:

 1. Î: Cum iau legătura cu oamenii care fac și această provocare?
  A: Caută # 100DaysOfCode pe Twitter sau înscrieți-vă în Camera 100DaysOfCode pe Gitter – nu aveți nevoie de invitație, este deschis pentru oricine să se alăture.
 2. Î: Sunt nou în materie de codificare (sau pur și simplu decid să învăț să codez) și încă nu pot construi proiecte, ce ar trebui să fac?
  A: Cel mai bun mod de a începe ar fi să urmezi Curriculum-ul FreeCodeCamp Front End încă de la început. Cu cât ajungi mai departe în cele 100 de zile, cu atât mai bine.
 3. Î: Mi-a lipsit o zi, înseamnă că am eșuat provocarea?
  A (LA CURENT): Absolut nu. Ai voie să ratezi o zi în două săptămâni. (apoi compuneți-l adăugând încă o zi la sfârșitul celor 100) Nu ratați niciodată două zile la rând (deci nu puteți sări peste ziua a 14-a a unei săptămâni și prima zi a alteia). Acesta este un mare sfat despre formarea obișnuinței pe care l-am primit de la Leo Babauta obiceiuri zen.
 4. Î: Vin acasă târziu și, când am terminat cu ora mea, a trecut de miezul nopții, contează?
  A: Bineînțeles că contează! Regula generală este: v-ați codat cel puțin o oră înainte de a vă culca în acea zi? Dacă da, sunteți pe drumul cel bun.
  Motivul pentru aceasta este că toți avem programe diferite și perioade de viață diferite (copii, școală, serviciu și ce aveți), așa că nu vă țineți la un standard de timp arbitrar. Nu veți experimenta ceea ce a trăit Cenusareasa odată ce ceasul suna la miezul nopții.
  De fapt, mă aflu în aceeași situație de cele mai multe ori – vin acasă târziu în anumite zile (la serviciu, cursuri de franceză, viața îmi stânjenește etc.) și am decis să nu-mi fac griji pentru lucruri de genul acesta sau dacă obțineți un punct pe GitHub în acea zi anume. Da, este plăcut să le aveți pe rând, una câte una, dar nu vă faceți un deserviciu măsurându-vă eforturile la un ceas.
 5. Î: Ar trebui să țin un jurnal?
  A: Este opțional, dar este o idee minunată. Poate fi o repoare GitHub, unde stocați toate linkurile și / sau proiectele finalizate, sau un fișier text în care notați cele mai importante lucruri pe care le-ați făcut în ziua respectivă.
  Este util în două moduri majore: veți putea privi progresul în fiecare zi și veți vedea cât de departe ați ajuns deja și va fi mai ușor să găsiți motivația de a continua, iar al doilea este că după ce ați terminat 100 de zile, veți putea să vă analizați mai bine experiența și să vedeți ce a funcționat și ce nu.
 6. Î: Ar trebui să-mi pun proiectele online?
  A: Categoric. Este minunat pentru responsabilitate și motivație să știți că lucrurile la care ați lucrat sunt accesibile online pentru oricine dorește să le privească. Vă va face să vă preocupați mai mult de produsul final și va face rezultatele provocării mai impresionante atunci când vă uitați înapoi la ele în Ziua 100.
 7. Î: Ar trebui să-mi fac griji cu privire la dungi?
  A: Striurile sunt drăguțe și utile, dar, așa cum am menționat mai sus, nu vă faceți griji prea mult pentru ele și nu vă criticați că lipsești o zi. În schimb, asigurați-vă că faceți totul pentru a nu lăsa acest lucru să se întâmple din nou și să știți că îngrijorarea și certarea dvs. nu vă vor oferi niciun rezultat. (Ok, îți va oferi rezultate, dar numai negative. Le-aș numi consecințe, nu rezultate) Cel mai bun mod de a ieși din acea stare emoțională negativă este să te așezi și să codezi.
 8. Î: Care este partea cea mai dificilă a acestei provocări?
  A: Partea în care trebuie să te așezi și start codificare. Nu amâna asta sau gândiți-vă deloc la asta, pentru că vă veți raționaliza din asta. Abordați-l mecanic: așezați-vă, deschideți laptopul, lansați editorul de codare și începeți să tastați. După 5 minute, nu veți simți nicio problemă / amânare / dorință de oprire.
 9. Î: Dacă toată lumea a început într-o anumită zi, ar trebui să mă alătur lor în ziua în care sunt? De exemplu, din ziua 12?
  R: Această provocare este individuală, deci atunci când vă alăturați începeți în ziua 1. Ori de câte ori veți posta o actualizare pe Twitter sau în altă parte, asigurați-vă că menționați în ce zi vă aflați și utilizați hashtagul, astfel încât oamenii să poată găsi și sprijini tu!

Pot să mă alătur provocării?

Dacă doriți să mă alăturați în această provocare, vă urez bun venit să faceți acest lucru. Folosiți doar hashtagul # 100DaysOfCode sau alăturați-vă 100DaysOfCode Gitter Cameră.

Dacă decideți să faceți acest lucru, vă rugăm să luați legătura cu mine și ne putem ajuta și încuraja reciproc! Dacă îți place această idee, vă rugăm să faceți clic pe ❤ să-l recomand aici pe Medium. Ar însemna lumea pentru mine! 🙂