Înveți să codezi în 2020?

Sau lucrați deja ca dezvoltator, dar doriți să vă ridicați abilitățile?

Aș dori să vă invit să vă înscrieți în CodeBookClub.

Suntem sute de dezvoltatori de toate nivelurile de experiență care învață împreună. Organizăm întâlniri live online pe software-ul gratuit pentru conferințe video Zoom. Împărțim programul, organizăm sesiuni de codificare de grup și citim / discutăm tutoriale, cursuri și cărți tehnice împreună.

Dacă doriți să vă înscrieți, mergeți în partea de jos a acestei postări pentru a vă alătura Discordului și a deveni membru în mai puțin de 2 minute.

Iată câteva dintre întâlnirile noastre viitoare:

Clubul săptămânal de cărți „You Don’t Know JS”.

În fiecare duminică, la ora 14:00 PST / 17:00 EST, citim un capitol din Începeți, cartea 1 din seria de cărți gratuite You Don’t Know JS a lui Kyle Simpson.

Simțiți-vă liber să vă alăturați lecturii săptămânale în orice moment. Nu trebuie să veniți la fiecare întâlnire și vom analiza întrebările de discuție pentru a cimenta ceea ce am învățat și pentru a ne ajuta reciproc să obținem claritate asupra oricăror concepte sau idei cu care suntem încă confuzi sau cu care ne luptăm.

Kyle Simpson însuși s-a alăturat recent apelului nostru live pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri!

Alaturati va The CodeBookClub un intalnire virtual pentru ca dezvoltatorii sa
1612039986 995 Alaturati va The CodeBookClub un intalnire virtual pentru ca dezvoltatorii sa

Sesiuni de codare de grup CodeWars

Ținem sesiuni de codificare de grup, unde abordăm problemele CodeWars împreună. Aceasta este o modalitate excelentă de a practica codarea, comunicarea și alte abilități care vă vor ajuta atunci când faceți interviuri tehnice.

Ținem întâlniri CodeWars în fiecare duminică la 2:00 PM PST / 5PM EST.

Dacă nu puteți ajunge la această sesiune, vor fi anunțate mai multe în fiecare lună!

Dacă sunteți interesat să participați la oricare dintre întâlnirile noastre gratuite, iată cum să vă alăturați clubului.

Cum să vă înscrieți

  1. Dacă tutuAș vrea să vă alăturați clubului, înscrieți-vă la lista de e-mailuri pentru a fi invitat, primiți instrucțiuni despre cum să vă alăturați clubului și alăturați-vă în 5 minute. Veți primi, de asemenea, actualizări privind lecturile viitoare și evenimentele comunității.

Scopul clubului este de a avea întâlniri live gratuite, distractive, unde să înveți cu ceilalți. De la oameni care abia învață cum să codeze până la cei care lucrează ca dezvoltatori profesioniști, avem programatori de la toate nivelurile de experiență în club.

Abia aștept să ne alături!

Madison