Alexa primește o nouă funcție pentru a vă alerta cu privire la livrarea pachetelor

Alexa Package Deliveries Featured
⏱️ 4 min read

Pandemia a adus câteva schimbări semnificative în lumea tehnologiei. Una dintre acestea a fost o creștere a cumpărăturilor online. Livrarea pachetelor a fost de multe ori o opțiune mai bună decât a înfrunta un magazin fizic într-o mască. Amazon păstrează această încredere și a adăugat o funcție Alexa pentru a trimite notificări atunci când primiți livrări de pachete.

Notificări de livrare a pachetelor prin Alexa

Adevărat, Amazon și-a schimbat livrările de pachete chiar înainte de criza globală de sănătate. Compania a introdus un program prin care clienții săi le pot permite șoferilor Amazon să intre în casele lor atunci când erau plecați să livreze pachete. Dar toată această idee nu a părut niciodată prea atrăgătoare.

Noul program al Amazon pare că poate fi folosit de mai multe persoane. În loc să lași străini să intre în casa ta, Alexa vă va informa când un pachet a fost livrat.

Livrări de pachete Alexa Amazon

Alexa a pus API-ul Alexa Detection Sensor disponibil dezvoltatorilor și producătorilor de camere. API-ul „îmbunătățește ofertele producătorilor de camere care și-au dezvoltat deja propriile soluții de viziune pe computer în trei moduri importante:”

Prima îmbunătățire este „Notificări vocale Alexa pe dispozitivele Amazon Echo”. Aceste notificări vor fi declanșate de evenimente precum un pachet care este predat sau o persoană care stă pe verandă. Utilizatorii vor avea opțiunea de a auzi un anunț Alexa pe un difuzor Echo; vizualizați videoclipul pe un Echo Show, pe o tabletă Fire sau pe Fire TV; sau pur și simplu primiți o notificare push din aplicația Alexa.

O altă îmbunătățire va „oferi experiențe personalizate utilizatorilor finali”. Utilizatorii pot decide ce dispozitive vor primi notificări personalizate privind livrările de pachete.

Ultima îmbunătățire va „permite clienților să-și automatizeze casele inteligente”. Rutinele pot fi create cu dispozitive smart home care vor fi declanșate de o acțiune, cum ar fi un pachet care este lăsat. Acest lucru ar putea bloca ușa din față sau aprinde lumina verandă.

Deși s-ar putea să vă gândiți că acest lucru nu este mult diferit de funcțiile Alexa existente, Scott Beck, CTE al Abode, a remarcat: „Întotdeauna am avut posibilitatea de a notifica clienții cu notificări pe telefoanele lor, dar acest API ne permite să extindem acest lucru. funcționalitate în casă, astfel încât clienții să poată auzi când un pachet a fost livrat sau să vadă și să vorbească cu persoana identificată la ușa din față.”

Sincer, de multe ori camera mea Ring anunță deja pe Echo că există o persoană la ușa mea atunci când primesc livrarea unui pachet. Dar spune același lucru când cineva din familia mea intră pe ușă. Am o aplicație de livrare care mă anunță la scurt timp mai târziu că a fost livrat un pachet. Ar fi bine ca acest proces să fie înăsprit puțin.

Disponibilitate

Odată ce producătorii de camere integrează API-ul, utilizatorii pot opta pentru notificările Alexa privind livrările de pachete.

Până acum, Ring, Google și Abode sunt singurii producători cunoscuți de camere care au colaborat cu Amazon. Toate sonerii Ring pot utiliza funcția de notificare a persoanei, precum și camerele certificate sub „Funcționează cu Alexa”. Google Nest Cam, Nest Cam, Nest Cam cu reflector și Nest Doorbell vor primi în curând această funcție. Va fi disponibil și pentru Abode IOTA și camerele de exterior.

Livrări de pachete Alexa Google Nest

Până acum, doar Ring Video Doorbell Pro 2 și Ring Video Doorbell (versiunea 2020) pot accesa notificările privind livrarea pachetelor și vor fi lansate pentru Abode IOTA și camerele de exterior.

Odată ce producătorul a integrat API-ul în camera dvs., puteți să vă înscrieți pentru notificările despre livrările de persoane și pachete Alexa pe pagina de setări a camerei a aplicației Alexa.

Citiți mai departe pentru a afla despre una dintre cele mai recente îmbunătățiri ale Alexa: Modul conversație.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x