Alternative AirPods: 6 dintre cele mai bune căști fără fir pe care ar trebui să le obțineți

Alternative AirPods: 6 dintre cele mai bune căști fără fir pe care ar trebui să le obțineți

⌛ Reading Time: 6 minutes

AirPod-urile sunt o forță dominantă pe piața adevărată a căștilor fără fir și dintr-un motiv bun. Cu comenzile lor la îndemână, conectivitatea perfectă și durata de viață impecabilă a bateriei, AirPod-urile oferă tot ce ți-ai dori în căștile fără fir. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că căștile de 159 USD sunt cele mai bune pentru toată lumea sau pentru orice ocazie.

De exemplu, dacă sunteți în căutarea unor căști fără fir cu un bass puternic sau suport aptX pentru Android, AirPods nu vă va face dreptate aici. Din fericire, arena căștilor devine din ce în ce mai saturată de adevărate căști fără fir care nu numai că sună la fel de bine ca echivalentele lor cu fir, dar rivalizează cu AirPod-urile în orice mod. Iată cele mai bune cinci alternative AirPods pe care ar trebui să le cumpărați.

1. RHA TrueConnect

Când vine vorba de alternative AirPods, RHA TrueConnect este o alegere excelentă. Aceste căști sunt rezistente la transpirație și rezistente la apă (cu un rating IPX5), ceea ce le face o alegere perfectă pentru alergători, bicicliști și iubitori de sală. De asemenea, comenzile intuitive de la atingere de pe căști vă permit să controlați cu ușurință volumul, urmăririle și apelurile dispozitivului – chiar și atunci când sunteți pe fugă.

RHA TrueConnect vine cu o carcasă de încărcare inclusă, care arată și se simte minunat și se încarcă prin USB-C. RHA susține că primiți cinci ore de redare la o singură încărcare, plus o încărcare suplimentară de douăzeci de ore prin carcasa de încărcare cu încărcare rapidă. Acest lucru poate suge căștile cu până la 50% în doar cincisprezece minute.

În plus, RHA TrueConnect funcționează prin Bluetooth 5.0 și poate menține o conexiune stabilă într-un interval de 10 m. Mulți consumatori au raportat că aceste căști produc un sunet adevărat și bogat, unul dintre cele mai bune de pe piață. Cu toate acestea, la un preț de 169 dolari, aceste căști sunt scumpe. De asemenea, le lipsește suportul aptX și AAC.

2. SoundCore Anker Liberty Air

Dacă sunteți pe piață pentru căști wireless adevărate, dar accesibile, adevărate SoundCore Liberty Air ar trebui să fie în partea de sus a listei dvs. La doar 79 USD, aceste căști fără fir îți oferă cel mai bun bang pentru dolarul tău. La acest preț, veți obține o experiență audio excelentă, datorită driverelor grafene superioare utilizate.

căști fără fir soundcore-liberty-air

Există, de asemenea, funcția de anulare a zgomotului care vă asigură o experiență de apel îmbunătățită. Când vine vorba de baterie, nici SoundCore Liberty Air nu dezamăgește. Veți primi 5 ore de ascultare non-stop și încă cincisprezece ore prin carcasa de încărcare.

SoundCore Liberty Air are un rating IPX5 pentru că este rezistent la praf și apă, ceea ce este super impresionant. Sunt, de asemenea, printre puținele căști fără fir care vin cu suport pentru Bluetooth 5.0. Dezavantajul este că aceste căști nu au butonul de control al volumului și suportul USB-C. Consultați recenzia noastră completă a acestor căști pentru mai multe informații.

3. Jabra Elite 65T

Jabra Elite 65T Căștile fără fir vin cu o serie de caracteristici utile care le oferă un avantaj față de concurență. De exemplu, acestea vin cu un senzor de mișcare integrat care vă permite să urmăriți cu ușurință performanțele antrenamentului. În plus, sunt, de asemenea, rezistente la praf și apă, ceea ce le face cele mai bune căști fără fir pentru sportivi și pasionații de sală.

airpods-alternatives-jabra-1-1

Durata de viață a bateriei Elite este de asemenea excelentă. O singură încărcare vă oferă cinci ore de redare, plus o încărcare suplimentară de cincisprezece ore prin carcasa de încărcare. În plus, Elite 65T oferă ceea ce Jabra numește stabilitate wireless reală de a treia generație, care ajută la reducerea apelurilor și abandonului muzical.

Vorbind de muzică, Elite 65 vă permite să vă personalizați muzica cu egalizatoare personalizabile, oferindu-vă o experiență audio bogată, care se potrivește gustului dumneavoastră. Cu toate acestea, la un preț de 133 USD, aceste căști sunt scumpe. De asemenea, caracteristica lor IP56 rezistentă la apă și praf nu este atât de grozavă.

4. Sony WF-SP700N

Sony WF-S700N căștile excelează când vine vorba de îmbunătățiri ale sunetului. În primul rând, acestea dispun de tehnologie digitală de anulare a zgomotului care minimizează distragerea atenției și zgomotul pentru o ascultare clară. De asemenea, oferă ceea ce Sony numește Ambient Sound Mode – o caracteristică care îmbină muzica cu sunetul mediului din jur.

airpods-alternatives-sony-wf-sp700n

În ceea ce privește designul, căștile SP700N sunt compacte și elegante și au aspectul scump al Sony. Aceste căști sunt rezistente la transpirație și stropire IPX4. Cu această evaluare, căștile pot face față transpirației și stropilor din ploaie în timp ce vă antrenați.

Cu toate acestea, când vine vorba de baterie, SP700 rămâne în urmă față de concurență. O singură încărcare vă oferă trei ore de redare și nouă ore cu carcasa de încărcare. Acest lucru este destul de scăzut, având în vedere că obțineți douăzeci și cinci de ore cu RHA TrueConnect și douăzeci de ore cu Elite 65T. De asemenea, la un preț de 128 USD, aceste căști sunt cam scumpe conform standardelor pieței.

5. Bose SoundSport Free

Dacă sunteți în căutarea unor căști puternice cu răspunsuri de bas crescute și maxime solide, Bose SoundSport Free este ceea ce ai nevoie. Bose s-a impus ca lider de piață în ceea ce privește sistemele audio, iar căștile SoundSport Free exemplifică priceperea lor în acest departament.

airpods-alternatives-bose-soundsport-free-1

Și nu este vorba doar de bas; căștile Bose SoundSport Free încorporează, de asemenea, designul și detaliile operaționale mai bine decât concurența. Aceste căști sunt, de asemenea, rezistente la transpirație și la intemperii, cu rating IPX4. În ceea ce privește bateria, Bose SoundSport este la egalitate cu cele mai bune căști de pe piață.

O singură încărcare vă oferă cinci ore de joc, care este completată de încă zece ore de încărcare prin carcasa de încărcare. Funcțiile suplimentare includ aplicația Bose Connect, care vă permite să urmăriți căștile pierdute. Cu toate acestea, la 169 de dolari, căștile Bose SoundSport se află în categoria de prețuri high-end.

6. Samsung Gear IconX

Ediția din 2018 a Samsung Gear IconX a ajuns de asemenea în lista noastră datorită caracteristicilor minunate pe care le oferă. În ciuda naturii lor compacte, IconX reușește să ambaleze un monitor de ritm cardiac, un accelerometru și 4 GB de stocare la bord, care poate stoca până la 1000 de melodii.

airpods-alternatives-samsung-gear-iconx

Aceste căști ușoare oferă o potrivire foarte confortabilă și vin cu dimensiuni multiple de vârfuri pentru urechi și vârfuri pentru aripi chiar în cutie. Acestea sunt perfecte pentru antrenori, sportivi și bătăi de gimnastică datorită distanței exacte, vitezei și urmăririi caloriilor.

Samsung GearX vă permite să vă controlați muzica printr-o simplă atingere sau cu o glisare. Puteți utiliza chiar și comenzi vocale pentru a controla muzica și apelurile, deoarece aceste căști vin, de asemenea, cu suport pentru Bixby și Google Voice.

Dezavantajul, căștile Gear IconX sunt scumpe, în prezent se vând cu 128 USD pe Amazon și au o durată de viață limitată a bateriei de cel mult șapte ore. Există, de asemenea, cazuri izolate de probleme de compatibilitate cu telefoane non-Android.

Încheierea

Piața căștilor fără fir a crescut într-un ritm frenetic și, pe măsură ce noii intrați se alătură jocului, ne așteptăm să vedem că prețurile acestor căști premium scad în viitor. Până atunci, acestea sunt cele mai bune căști wireless adevărate pe care le veți găsi pe piață astăzi.

Ați încercat vreunul dintre aceste căști fără fir? Împărtășiți-vă experiențele în secțiunea de comentarii de mai jos.