Alternative FastPokeMap pentru Pokemon GO Gen2 + Gen1 [Scanners & Trackers]

⌛ Reading Time: 4 minutes

Când vorbim despre jocurile populare și cele mai îndrăgite din întreaga lume, Pokemon GO s-a menționat pe listă. Chiar și astăzi, după un timp atât de lung de lansare și în mijlocul a atât de multe jocuri grozave, Pokemon GO are încă milioane de jucători. Deși era un joc atât de bun, urmărirea legendarului Pokemon era într-adevăr plictisitoare. Și acolo unde aveți o problemă, creatorii și pasionații de jocuri aduc o soluție.

Una dintre astfel de soluții a fost crearea de aplicații de urmărire și scanare precum FastPokeMap.se, o aplicație terță parte cea mai preferată de jucătorii din întreaga lume pentru serviciul său uimitor de incredibil. Cu toate acestea, în ciuda faptului că este un scanner suficient de puternic pentru a permite oricui să găsească gratuit Pokemon gen1 și gen2 în orice parte a lumii, acesta a fost închis.

Practic, aceste trackere vă pot ajuta să vă aflați exact în locul în care apar Pokemon pe hartă. Dar, la începutul lunii februarie 2017, Niantic și Nintendo au lansat câteva noi actualizări de securitate și securitate pentru a-și proteja serverele de joc de aceste scanere terțe, precum și a emis o scrisoare de comandă C&D (încetare și renunțare) la toate cele trei servicii de scanere și trackere de petrecere Pokemon GO care aparent le-au forțat pe toți, inclusiv FastPokeMap, să închidă complet serviciile lor de scanare și urmărire Pokemon.

Ce este FastPokeMap?

FastPokeMap.se este un serviciu terț de urmărire Pokemon care a fost creat de entuziaștii Pokemon Go prin motivul de a ajuta utilizatorii și iubitorii de Pokemon Go ca tine să găsească tot Pokemonul care se ascunde în apropierea locului tău, fără a fi nevoie să rătăcească în toată zona .

FastPokeMap vă va spune exact unde veți găsi un Pokémon, ce Pokémon veți prinde și pentru cât timp va rămâne acolo. Ajutându-vă să economisiți timpul prețios, eforturile și energia care altfel ar fi fost irosite la rătăcirea aleatorie prin localitate.

Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic o dată pe hartă și FPM Trackers va efectua o scanare aprofundată în jurul zonei respective și apoi va dezvălui poziția Pokemonului pe raza evidențiată. Punctul vizibil aici este că acest tracker nu vă oferă doar locația, ci și informații generale despre cum arată, un nume al Pokemonului și timpul de expirare estimat al acestuia.

Cele mai bune alternative pentru FastPokeMap pentru Pokemon GO

Aici am menționat câteva dintre cele mai bune alternative pentru FastPokeMap care funcționează în prezent, fără probleme.

1. PokeWhere

PokeWhere APK este o aplicație radar pentru Android, care scanează în timp real și arată toate Pokemon-urile care predomină în jurul tău. Când instalați această aplicație pe dispozitivul dvs. Android, aceasta vă va ajuta să descoperiți Pokemonuri rare și să le prindeți, indiferent de locul în care vă aflați.

Descărcați PokeWhere din linkul dat aici. http://pokewhere.co/

2. pokehunter

Acest alt serviciu online de scanare a căutării Pokemon funcționează similar cu FastPokeMap. Aplicația vă permite să găsiți, să descoperiți și să urmăriți Pokemon de oriunde din întreaga lume în timp real.

Descărcați PokeHunter din linkul dat aici. https://pokehuntr.com/

3. PokeFetch

Acest serviciu de scanare este conceput pentru a urmări Pokemon folosind o hartă Pokemon GO în timp real. Acest scaner vă oferă o opțiune pentru un scaner premium plătit, care vă permite să efectuați scanare la cerere în orice loc de pe glob pentru care ați plătit o sumă mică.

Datele Pokemon Spawn afișate pe hartă sunt externalizate de la o altă aplicație terță parte, care este un scaner de renume și canale de urmărire.

Descărcați PokeFetch din linkul dat aici. https://pokefetch.com/

4. PokeAlert

Presupun că este posibil să fi prezis din numele acestei aplicații ce face. Această aplicație îți trimite o notificare de fiecare dată când descoperă un Pokemon în jurul tău. Este conceput atât pentru telefoanele Android, cât și pentru tablete, astfel încât să vă puteți scana personal vecinătatea pentru Pokemon.

Acest lucru funcționează și scanează în fundal. Așadar, acest lucru vă face posibil să prindeți Pokemon rapid fără niciun fel de scanare sau căutare de două ori în jur.

Descărcați PokeAlert din linkul dat aici.

Cum se utilizează alternativele pentru FastPokeMap pentru a scana și urmări Pokemon

Iată un ghid simplu despre cum să găsiți, să urmăriți și să prindeți monștrii Pokemon cu o planificare eficientă și fără pierderi de timp sau bani. Urmați pașii de bază dați mai jos dacă nu sunteți conștienți de acest proces și veți face cunoștință cu acesta mai devreme.

Pasul 1. Pentru început, deschideți orice browser web de pe dispozitivul dvs. Android, laptop, iOS, iPad etc. Luați în considerare o bună conectivitate la internet pentru un proces mai ușor.

Pasul 2. Caută https://fastpokemap.se/ sau pur și simplu deschideți FastPokeMap serviciu.

Pasul 3. Pe pagina principală, veți vedea două opțiuni. Cu primul, puteți căuta manual Pokemon în orice țară sau oraș. În timp ce cu ajutorul celei de-a doua opțiuni, puteți utiliza GPS, adică sistemul de poziționare globală, astfel încât să cunoașteți poziția Pokemonului lângă dvs. Dacă dețineți un dispozitiv cu caracteristică GPS, alegeți a doua opțiune.

Pasul 4. Pentru cei care nu au o funcție GPS pe telefonul lor, pot alege opțiunea de mai jos de pe desktop.

Pasul 5. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul Găsiți locația pentru a obține locația Pokemon în zona dvs.

Pasul 6. După ce ați introdus cu succes numele țării sau orașului, faceți clic pe butonul Căutare.

Pasul 7. Aici, FPM vă va aduce la locația introdusă. Puteți mări sau micșora harta.

Pasul 8. Odată ce aterizați în locația dorită. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe hartă și va scăpa un marcator de locație.

Pasul 9. Acum va începe procesul de scanare Pokemon. Acest lucru va dura aproximativ 10-30 de secunde pentru a finaliza și a vă aduce un rezultat.

Pasul 10. După finalizarea procesului de scanare, FPM vă va oferi locația Pokemonului în funcție de locațiile selectate.

Pasul 11. De asemenea, puteți opta pentru a face clic pe bara din colțul din dreapta sus al ecranului. Împreună cu lista, veți putea vedea și imagini în jurul locației scanate. Tot ce trebuie să faceți aici este să vă deschideți aplicația Pokemon GO pe smartphone și să prindeți Pokemon.

Și ai terminat! Ți-ai atins obiectivul de a urmări Pokemon.

Tutorial video

Cuvinte finale

A fost vorba despre cele mai bune alternative pentru FastPokeMap.se pentru a scana și urmări Pokemon pentru unul dintre cele mai populare jocuri. Sper că voi ați găsit articolul util. Dacă aveți întrebări, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, sfaturile legate sunt întotdeauna binevenite aici. Pentru mai multe astfel de actualizări și postări legate de tehnologie, asigurați-vă că v-ați abonat la Newsletter-ul nostru.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.