Am putea vedea Windows 11 la evenimentul din 24 iunie?

Am putea vedea Windows 11 la evenimentul din 24 iunie?
⌛ Reading Time: 3 minutes

Indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați, cel mai probabil vă veți entuziasma la perspectiva unei actualizări majore. Dacă pentru nimic altceva, schimbarea ritmului de la „același ol, același ol” este întotdeauna binevenită. În timp ce actualizările Windows 10 apar frecvent, acesta arată și se simte diferit. Microsoft a anunțat un eveniment din 24 iunie 2021, iar imaginile sale fac să pară că Windows 11 va fi anunțat.

Timpul pentru o schimbare

Se pare că Microsoft scoate o pagină din cartea Apple. În timp ce Apple a fost predispus la lansări secrete și imagini promițătoare, invitația la eveniment Microsoft este aceeași.

Să recunoaștem – este timpul pentru ceva nou, de genul Windows 11. Windows 10 și-a făcut datoria, dar nu este timpul pentru ceva nou? Convenția de numire pentru actualizări pare să rămână fără idei. Cu toate acestea, compania a spus că Windows 10 este „ultima versiune de Windows”.

Dar au existat mai multe indicii că ceva mare este în lucru – multe lucruri înainte de publicarea tweet-ului Windows, cu cuvintele „Ce urmează pentru Windows” și care arată o animație de „Windows 10”, cu reflexia sa arătând lungă și subțire – ca un 11.

Cu doar o săptămână în urmă, CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, discuta despre un anunț care va fi „următoarea generație de Windows” și că va fi „una dintre cele mai semnificative actualizări ale Windows din ultimele decenii”.

Microsoft a lucrat mult la culise. A fost ceva supranumit „Sun Valley”. Există, de asemenea, o versiune Windows Lite menită să concureze cu sistemul de operare Chrome. Aceasta va include un nou meniu Start, pictograme de sistem și îmbunătățiri ale File Explorer.

Tastatură Windows 11

De asemenea, în lucru este un nou magazin de aplicații. Nadella a spus că „va debloca oportunități mai mari pentru dezvoltatori și creatori”.

Poate că o schimbare neplanificată a fost pandemia și conducerea acesteia la lucrul de acasă și învățarea la distanță. A dat o nouă viață industriei laptopurilor. Windows a fost chiar acolo pentru a ajuta lucrătorii, studenții și educatorii deopotrivă.

Windows 11?

Deci, ce moment mai bun pentru a izbucni cu ceva nou, cum ar fi Windows 11?

După ce Microsoft a lansat invitația la eveniment pentru 24 iunie, 11 AM, ET, directorul Microsoft Yusuf Mehdi a remarcat că nu a fost „atât de încântat de o nouă versiune de Windows de la Windows 95”. Îmi amintesc 1995, dar nu sunt prea sigur că toți cititorii noștri o vor face.

Între timp, dacă vă deranjează ultima actualizare Windows 10, consultați aceste soluții pentru a remedia problema. Și dacă instalați încă Windows 10, citiți acest articol care rezolvă problemele de instalare Windows 10.

Credit de imagine: Microsoft

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.