1631597281 840 560

Am testat „MARVEL Future Revolution”: o lume deschisă spectaculoasă, cu grafică de consolă

⌛ Reading Time: 4 minutes

Imaginați-vă un joc Marvel cu lume deschisă, în care puteți explora lumi și orașe în timp ce luptați alături de alți eroi împotriva dușmanilor pe care îi întâlniți. Acest joc există și se numește „MARVEL Future Revolution”, în pre-înregistrare de ceva vreme. Este cea mai ambițioasă propunere a Netmarble până în prezent și am vrut să încercăm să vedem ce oferă.

Deja anticipăm asta Este un joc imens care poate copleși, dar cu o grafică spectaculoasă, un concept foarte diferit de ceea ce suntem obișnuiți să vedem și cu ore și ore de joc înainte. Vă spunem experiența noastră încercând-o. Spoiler: este unul dintre cele mai bune jocuri Android din 2021.

Pregătiți un moment bun pentru tutorial

Dacă doriți să începeți să jucați „MARVEL Future Revolution”, lăsați cel puțin o oră în dormitor doar pentru tutorial și selectarea personajelor. Nu vă vom strica, dar aici este un număr copleșitor de eroi, fiecare având propriul tutorial, la care trebuie adăugat tutorialul inițial în sine, care ne spune povestea jocului.

Captură de ecran 20210825 104115 Revoluție

Grafica din acest joc este o operă de artă.

Captură de ecran 20210825 111101 Revoluție

Cinematica se mișcă complet fluidă.

Captură de ecran 20210825 112012 Revolution

Și dacă sunteți un fan al Marvel, veți fi încântați în mai puțin de o oră de joc.

Este un joc foarte ușor de jucat, deși cantitatea de atacuri și controale pe care le are fiecare erou poate fi copleșitoare la început. Ca curiozitate, ca joc necesită conexiune la rețeaAvem un mod de joc automat, în cazul în care ne aflăm în mijlocul unei misiuni și nu putem răspunde la telefon, dar nu vrem să ne deconectăm.

O lume „mică” deschisă și sute de jucători

Rezumatul acestui joc este pur Marvel: lumea este în pericol și eroii trebuie să se unească pentru a o salva. Din motive multiversale și din alte motive Marvel, există aceiași eroi din universuri diferite, așa că poți fi căpitanul Americii tale, dar luptă corp la corp cu alți căpitani America din alte universuri (alți jucători).

Ne putem alege eroii preferați, îi putem personaliza și juca cu alți jucători într-o lume deschisă

Putem alege dintre cei mai iconici eroi Marvel, precum Spiderman, Black Widow, Captain America, Star Lord etc. În plus, sunt personalizabile cu diferite ținute pe care le vom dobândi, astfel încât personajul nostru să arate diferit de restul jucătorilor.

Captură de ecran 20210825 104043 Revoluție

Pe parcursul jocului, vom explora diferite zone, fie liber, fie urmărind misiunile. Pe hartă vom întâlni toți jucătorii de pe server, așa că vom lupta împreună (există un număr uimitor de dușmani, așa că ajutorul tău este necesar).

Pe lângă acest mod de joc gratuit, dar bazat pe istorie, vom avea diferite moduri pe care le vom debloca pe măsură ce vom câștiga nivel în joc, deci avem ore și ore de distracție.

Pregătește-ți telefonul mobil: acesta este un joc solicitant, deși grafica este adaptată la terminale mai modeste

În cazul nostru, am jucat pe un Snapdragon 888 cu 12 GB RAM, deci performanța a fost excelentă: secțiunea grafică este o încântare și totul funcționează perfect. Dacă avem un mobil mai modest, acesta va adapta automat grafica la acest joc, deși v-am avertizat deja că va fi necesar, cel puțin, o gamă medie bună pentru a vă bucura de el.

Jocul este complet gratuit, dar are un număr mare de microplăți pentru a câștiga avantaje față de ceilalți jucători. Cu toate acestea, nu este necesar să cheltuim bani pentru a ne bucura de noi și pentru a ne transmite povestea.

MARVEL Revoluția Viitoare

MARVEL Revoluția Viitoare

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.